Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdytumėt trečia vaikelį?

Na pas mane jau 2 paauginti ir darbe kaip po karjera dalinai isivaziavus, bet viena diena atsibodo lekti i darba rupintis vaikais ir irodyneti kad puikai visur speju. Nutariau kad noriu atostogu nuodarbu, t.y. trecio vaikelio ir pasidziaugti namu ruosa. Aisku norai nesutampa su realybe, pastoti niekaip nesiseke istisus metus( nors apie pirmus tik pagalvoti uzteko ir jau nescia). Gamta isdykauja. Na nesiseka tai nesiseka, tai nusprendziau darba pakeisti. Kai tik isidarbinau, po savaites suzinau kad jau laukiuosi, ne viena. Ka daryti? kaip sefui pasakyti? kaip reguos, aki tiek vilciu imane sudejo? Na nieko susikaupaiu ir isreziau, kai jau bandomasis laikotarpis pasibaige wink.gif Aisku neatleido, dirbau ikipaskutine dienos, rupinausi vyresneliais. Nestumas buvo lengvas, o kai darbus uzbaigiau po poros dienu ir pasigimdziau. Turiu auksa ir dziaugiuosi namu ukiu. Dabar, po 9m mano lakstymo ir vsikuo rupinimosi, atejo vyro eile palakstyti, vaikus pavezioti ir parduotuvese eilese pastoveti. As tik namuose su mazaja avrtausi po lova ir kamanduoju 4u.gif
Kaip saunu vel buti namie. Aisku kai 20m laukiausi tai galvojau kad pragaras namai. kokia as buvau naivuole.
Atsakyti
QUOTE(Bambiniene @ 2006 12 18, 16:51)
Na pas mane jau 2 paauginti ir darbe kaip po karjera dalinai isivaziavus, bet viena diena atsibodo lekti i darba rupintis vaikais ir irodyneti kad puikai visur speju. Nutariau kad noriu atostogu nuodarbu, t.y. trecio vaikelio ir pasidziaugti namu ruosa. Aisku norai nesutampa su realybe, pastoti niekaip nesiseke istisus metus( nors apie pirmus tik pagalvoti uzteko ir jau nescia). Gamta isdykauja. Na nesiseka tai nesiseka, tai nusprendziau darba pakeisti. Kai tik isidarbinau, po savaites suzinau kad jau laukiuosi, ne viena. Ka daryti? kaip sefui pasakyti? kaip reguos, aki tiek vilciu imane sudejo? Na nieko susikaupaiu ir isreziau, kai jau bandomasis laikotarpis pasibaige wink.gif Aisku neatleido, dirbau ikipaskutine dienos, rupinausi vyresneliais. Nestumas buvo lengvas, o kai darbus uzbaigiau po poros dienu ir pasigimdziau. Turiu auksa ir dziaugiuosi namu ukiu. Dabar, po 9m mano lakstymo ir vsikuo rupinimosi, atejo vyro eile palakstyti, vaikus pavezioti ir parduotuvese eilese pastoveti. As tik namuose su mazaja avrtausi po lova ir kamanduoju  4u.gif
Kaip saunu vel buti namie. Aisku kai 20m laukiausi tai galvojau kad pragaras namai. kokia as buvau naivuole.

thumbup.gif As su tavimi pilnai sutinku! Man namai irgi kaifas, nenoriu jokiu karjeru, jokiu sefu. Tik vaikai ir namai. O kas tikrai idomiausia budama namie as visai nesijauciu uzdaryta, kiek is tiesu juk galima sau leisti tobuleti, laika juk planuoji pati, na aisku pirmi vaikucio metai neleidzia labai jau priplanuoti, bet veliau esi normalus laisvas zmogus tik visada turi atsizvelgti i vaiku interesus. Rodydama jiems pasauli pati kiek visko suzinai, supranti ir esi laiminga.
Atsakyti
QUOTE(agug @ 2006 12 16, 20:57)
Sveikutes 4u.gif Oi kokiam pasimetime as buvau (nors ir dabar esu)Auginam du vaikucius.Viskas susitvarke,nusistovejo (iejom i vezes)Jatau ,kaip buvo sunku ,kai pasatojau su pirmu(nei darbo,nei pajemu,tik gyvent turejom kur)kai gime mazius ,gyvenom is pasalpos ir tevelio "chaltureliu"(ofic.niekur nedirbo ,o ir darbu nelabai buvo)sukomes,vertemes,bet po truputi stojomes ant koju.Po 3metu sumastem ,kad reiktu dar vieno vaikucio,nes paskui bus labai did.metu skirtumas.Pastojau-gime dukra,auginom, vyruka isleidom i mokykla,maze i darzeli,susirado neblogus darbus,pagaliau susituokem(gyvenom nesusituoke)Jatau,kaip gerai viskas nusistovejo. thumbup.gif  thumbup.gif
Viena bendrad.tik ka isejo i dekreta,tai kol ji dirbo aktuali tema buvo nestumas,gimdimas,vaikai doh.gif
O as visa gerklia rekiau NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE doh.gif  doh.gif  doh.gif jau daugiau ne,nebent kokiu 35metu (pagranduka)jau ir sie bus paauge.O kiek kalbu budavo ,tai as kaip vaiku priesas doh.gif ne ir viskas,jie rekia,sisioja ir su jais sedet reik namuose(kaip baisu)Su vyru aplamai nediskutuodavom ta tema(buvau kazkada usiminus,kad gal 35 noreciau,o jis tu vaiko pagailek ,kaip jie bendraus(toks metu skirtumas bus))daugiau neuzsiminiau.Jau bendradarbe pagimde,turi 2men. suneli,o as antra men. nestuke.gif .Patikekit manim koks sumisimas buvo pas mane ir vyra doh.gif  unsure.gif  unsure.gif (vyras lyg apsiprato,o as ne)Vyras sako:nori dar vieno -gimdyk mirksiukas.gif nenoriu nieko daryt, gerai apsvarscius,nusprendziau gimdyt(ir pajamos geros ,ir vaikuciai nepametinukai,o ir mes ne 20-ciai).Bet kaip darbe pasakyt doh.gif  doh.gif ?

QUOTE(4mamyte @ 2006 12 17, 12:04)
zinau kaip tau sunku.bet as isverciau akis ir pasakiau.pries tai priminus,kad tai mano gyvenimas ir kaip noriu taip darau.bet aisku,buvo sunku prisiverst.
  jauciausi kvailai pries draugus,gimines.bet mano vaiko tetis pasake,kad eiciau iskelus galva,nes ne bet kas ryztasi gimdyti 4-ta vaika....
  mano situacija nebuvo tokia grazi,kaip kitu seimu.pirmus 3 pagimdziau nuo savo teiseto vyro.po8 bendro gyvenimo metu jis mane paliko del kitu moteru.likau su 3 vaikais,be namu,be pajamu.bet kai kabiniesi i gyvenima,viskas susitvarko.jau 5m gyvenu nesusituokus su savo dabartiniu draugu.kai laukiausi nuo jo vaikelio,visi us akiu laike mane beprote.mane,kad jis veliau ar anksciau paliks ir as liksiu viena su 4 vaikais.niekas to negali zinoti kaip bus ateiti.bet as ismokau gyventi siandiena,ir dziaugiuosi,kad pagimdziau ta pagranduke.sunku.bet kai matau,kaip tevelis su ja duksta,kaip ja myli vyresnieji vaikai,suprantu-vertejo... 4u.gif

Sveikutes,nu siandien ir isreziau viska lotuliukas.gif keista,bet net pat pasisiule viska sutvarkyt ,del algos thumbup.gif Kaip gera thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
kogero kad rysciausi ir treciam nors du jau paauginti ax.gif
Atsakyti

[/quote]
nenorėjo, visą nėštumą buvau viena verysad.gif , praverkiau, gyvent nenorėjau. per operaciją tirtėjo už durų, po operacijos pamilo iš naujo. o dukra- tėčio princesė wub.gif . dabar kai užsimenu, kad darysim biggrin.gif ketvirtą- nelabai ir spyriojasi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug: 15 rugsėjo 2007 - 22:21
pries 10men pagimdziau trecia suneli ,be galo esu laiminga wub.gif ,ne akimirkos nesigailiu to kad ryzausi. wub.gif
Atsakyti
Keistai man čia viskas nuskambėjo, jei jau skirt ruošeisi tai kokio velnio seksu užsimat blink.gif O požiūris vyro tai išvis patyliu - ne visiems prisipažįsta kad 2 vaikus turi blink.gif Tokį vyrą spirčiau lauk. Ir šeimos pajamos mano manymu 3 vaikams tikrai pakankamos.
Maniškis tik džiaugtųsi jei trečią gimdyčiau.
Tau galiu patart tik vianą - gimdyk, o vyras tegul elgiasi kaip nori
Papildyta:
QUOTE(Magda27 @ 2006 08 13, 14:03)
del vaiku slepimo-na gal is dalies ji suprantu,dar niekas is jo draugu tiek vaiku neturi,dauguma dar net nevede... manau geda jam tai suvokt,per jaunas turbut 28 m turet tokia seima schmoll.gif

Nebrebdyla vyras doh.gif
Sorry, kad aš tokia kategoriška, bet tau linkiu stiprybės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliux: 22 rugsėjo 2007 - 12:18
3 vaikai ,man butu per daug.turiu 2 ir man pilnai uztenka.vyras netgi antro nenorejo,o cia kalba eina apie 3.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paola: 24 rugsėjo 2007 - 16:41
QUOTE(paola @ 2007 09 24, 18:40)
3 vaikai ,man butu per daug.turiu 2 ir man pilnai uztenka.vyras netgi antro nenorejo,o cia kalba eina apie 3.

Visiskai nesuprantu tu vyru ,kurie nenori antro vaikelio,o ka jau kalbet apie trecia doh.gif Kazi kuom tai pagrysta,ar nemyli vaiku ar tai lemia finansai? ar yra ir daugiau priezasciu,apie kuriuos net nenutuokiu g.gif
Atsakyti
as labai stropiai viska perskaičiau, bet taip ir nesuradau kaip pasielge temos pradetojai Magdai, gal kas ka zino?
Atsakyti
As noreciau trecio vaiko butu idomu ir malonu, tik po kokiu 3 - 5metu. Juk labai malonu, kai maziuko rankytes apsiveja kakla ir prisiglaudzia , taip gera ir malonu jie juk tokie svelnus
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 10 03, 16:53)
As noreciau trecio vaiko butu idomu ir malonu, tik po kokiu 3 - 5metu. Juk labai malonu, kai maziuko rankytes apsiveja kakla ir prisiglaudzia , taip gera ir malonu jie juk tokie svelnus

O taip,tai nepakartojamas jausmas,su niekom nepalyginamas 4u.gif
Atsakyti