Kai jau turėjau dvi dukrytes, tai labai norėjau dar vieno leliuko - tik vėliau, kaip sakoma, ant senatvės
Taciau Dievulis panorėjo, kad mažylis ateitų anksčiau. Ir kaip dabar mes juo džiaugiamės
Sesės be problemų visada padeda, aš gavau atostogų pailsėti nuo darbo, o be to, tai mūsų berniukas, tėtei užvadėlis
.
didelė šeima - jėga, bet reikia prie to priprasti
didelė šeima - jėga, bet reikia prie to priprasti
as labai noreciau man taip patinka abu savo lelius auginti, bet itariu kad nebus.
Noreciau ir as trecio vaikelio,nes dar neturiu sunelio,tik Lietuvoj tokia tvarka ir tokie atlyginimai,kad ir norint nieko neiseis
QUOTE(mamuliauske @ 2006 12 18, 18:27)
Ech...auksiniai zodziai
QUOTE(upe_5 @ 2006 08 15, 10:52)
Jo... patarti gimdyti kai vyras tuom didziuosis gal ir gerai, bet kai zinai kad jis to nenori? As tai tikrai negimdyciau. Tai nera tas pats kai vaiko tevas nori ir kai nenori.
Na o man visiskai ir neidomu butu ar toks vyras kaip sis
O aš gal ir pamastysiu apie trečią, tik truputį vėliau, nes vyras ir taip už galvos susiima, kai du vyrukai ir šuo galvom bute eina, matyt reikia erdvę plėsti
QUOTE(Danuška @ 2007 11 23, 16:12)
Saunu
QUOTE(Danuška @ 2007 11 23, 16:12)
paziurejau i Jusu vaiku skirtuma.. ir mes norietume po tiek metu pertraukos, gal maziau, pvz. po kokiu 7-9 m. dar viena kinderi.
o siaip neisivaizduoju, kaip moteris susitvarko pvz. su 3 pametinukais arba 2-3 metu skirtumu, kai niekas realiai nepadeda.. turejau omeny, kai abu su vyru, mociuciu nera, o zvirbliai dar mazi....tokiom mamos tikrai medalius reikia dalint
Iš ties įdomu, kokį sprendimą pasirinko temos autorė, ir ar ji dar kartu su vyru, kuris, kaip supratau iš jos pasisakymų, jos nemyli.