Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(cawx @ 2007 02 07, 10:47)
siaip arbatmedzio aliejaus reikia visai nedaug, siek tiek kad ant pirsto isbegtu,

pabandykite ir jus-o gal pades.
4u.gif

man jis buvo liuks, bet dabar ko tai nebepatinka -griaužia ir nieko nebenuima doh.gif
Atsakyti
Moterytės 4u.gif noriu pasitarti, gal jūs ką patarsit mirksiukas.gif

Po gimdymo prilipo pienligė, nors iki tol niekada jos neturėjau. Gydžiausi Femigel, McMirror thumbup.gif padėjo, bet dabar nuėjau pas ginekologę, sako, kad pas mane ten apsigyveno tiesiog sprogstamoji bomba blink.gif pienligė+ bakterinė vaginozė, išties, jausmelis nepavydėtinas verysad.gif

Bet tiek visokių vaistų prirašė, kad kažkaip sueabejojau, ar tikrai jų reikia, ar čia kokia reklama..... Prirašė man Tabletes suplini - dvi tabletes, ir kažkokias kapsules Fluconos.... (meįskaitau), atrodo, kad vieną kapsulę, dar prirašė McMirror 8 žvakutes + KT Lindinette blink.gif viską naudoti/ vartoti vienu metu doh.gif užtat ir pardėjau galvoti, ar ne per daug? blink.gif sako, kad jei prasidėjai su tais vaistais, tai galo krašto nematyt...gal ką žinot apie vaistus šiuos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 08 vasario 2007 - 19:51
QUOTE(cawx @ 2007 02 07, 10:47)
siaip arbatmedzio aliejaus reikia visai nedaug, siek tiek kad ant pirsto isbegtu, laselis, juo pasitepus ima siek tiek , ne negrauzti, bet taip siek tiek saldantis poveikis jauciamas..na jauciasi kazkas, bet tikrai greit praeina..tik daug nesitepkite......
medetku aliejaus dar neisbandziau......nes kaip ir tikrai esu abtatmedziu patenkinta:))

pabandykite ir jus-o gal pades.
4u.gif

Būtinai pabandysiu, nes turiu namuose arbatmedžio aliejaus. Aciu uz patarima.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 02 08, 21:50)
Moterytės 4u.gif noriu pasitarti, gal jūs ką patarsit mirksiukas.gif

Po gimdymo prilipo pienligė, nors iki tol niekada jos neturėjau. Gydžiausi Femigel, McMirror thumbup.gif padėjo, bet dabar nuėjau pas ginekologę, sako, kad pas mane ten apsigyveno tiesiog sprogstamoji bomba blink.gif pienligė+ bakterinė vaginozė, išties, jausmelis nepavydėtinas verysad.gif

Bet tiek visokių vaistų prirašė, kad kažkaip sueabejojau, ar tikrai jų reikia, ar čia kokia reklama..... Prirašė man Tabletes suplini - dvi tabletes, ir kažkokias kapsules Fluconos.... (meįskaitau), atrodo, kad vieną kapsulę, dar prirašė McMirror 8 žvakutes + KT Lindinette blink.gif viską naudoti/ vartoti vienu metu doh.gif užtat ir pardėjau galvoti, ar ne per daug? blink.gif sako, kad jei prasidėjai su tais vaistais, tai galo krašto nematyt...gal ką žinot apie vaistus šiuos g.gif

oho, tikrai daug. bet manau, kad verta pabandyti tą bombą iškart susprogdinti. na, aš kai tiek metų sergu, tai pabandyčiau, nes vistiek niekas daugiau nepadeda schmoll.gif gal gali aprašyti, kaip dozuoti - gal kada pasinaudosiu, nes pas gydytojus tiesiog nebematau prasmės vaikščioti unsure.gif
Atsakyti
nezinau kaip jums, bet man nuo KT pienlige buna. Pries du metus kankinausi su kas menesi pasikartojancia pienlige, isleidau kruvas pinigu. Pritrukau kantrybes ir nebejau pas daktarus, be to mano organizmas vis niekaip negalejo prisitaikyti prie man israsytu KT, nors gydytojai sake, kad normalu, kad tepa. Tai del siu dvieju priezasciu meciau gerti KT. Ir situacija pasitaise. Tik deja visai nesenai atsinaujino pienlige. O jau dziaugiausi, kad jos atsikraciau. doh.gif verysad.gif
Atsakyti

nesuprantu Cikadėle, prie ko čia KT. Nu kiti vaistai tai ok, bet juk KT dažnai ir išprovokuoja BV ir kandidozę. Man taip buvo...
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2007 02 09, 09:46)
nesuprantu Cikadėle, prie ko čia KT. Nu kiti vaistai tai ok, bet juk KT dažnai ir išprovokuoja BV ir kandidozę. Man taip buvo...

Tikrai taip,zinau ne viena toki atveji schmoll.gif
Atsakyti
tikrai, ir aš nepastebėjau, kad ir KT g.gif . nebent pati jų nori
Atsakyti
tai tame ir esmė, kad ji čia truputį į lankas nusivažiavo blink.gif
ji pasakė, kad KT provokuoja pienligę, bet KT reikalingos mano ciklui sureguliuot, nors nėra jis baisus, atseit KT dar padidins pienligę, bet ją mušim dvigubom vaistų dozėm...bet ar čia logiška, jaučiu, kad KT negersiu schmoll.gif
o tai apie šiuos vaistus nieko nežinot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 09 vasario 2007 - 18:28
nežinau tik suplini schmoll.gif
Atsakyti
kazkaip tikrai ta tavo daktare nusigrybavo. Jei del ciklo sureguliavimo, tai dauguma daktaru bruka tas KT. Bet tai tikrai nebutina. Nesamone butu gert KT ir pastoviai gydytis nuo pienliges. Pienlige iskamuoja organizma, nes tu sirgdama netenki daug naudingu organizmui mineralu, pavyzdziui magnio. O pasipelnyti siekiantiems ginekologams ir farmatikams bei vaistinems naudinga , kad tu sirgtum. Į sivaizduok, kiek pinigeliu isleisi keikviena menesi: KT ( apie 20Lt), zvakutes(apie 35 LT), tabletes dviguba doze + vyrui viena ( apie 90 LT) na gal dar ir tepaliukas koks ir kokia tantum rosa prasiplovimam, dar stiprinantys imuniteta preparatai. Ir taip kiekviena menesi. Apie normalu lytini gyvenima isvis pasvajot.
Mano ciklas irgi nereguliarus. Kvaisa buvau nuo pat 17 metu ginekologu klausiau ir reik nereik gerdavau KT. Jei rimtu priezasciu ,kaip ligos, nera tam, kad tavo ciklas sutrikes, tai patariu nenaudoti jokiu KT, pleistru ar kontraceptiniu ziedu. Tam yra homeopatija. Aisku poveikio reikia laukti ilgai, bet verta. Jei, kaip sakai, ciklas tik siek tiek nereguliarus gal tau uztektu pagerti tik nakvisu aliejaus ( rekomenduoju healthilife firmos 180 kapsuliu po 1000mg vienkart dienoj, kaina 32-42 Lt kaip kokioj vaistinej) arba agnucaston tableciu ( 21 lt). Man tai padeda. Tik reikia kas koki pusmeti pakeisti. Siuo metu kadangi mano cikla stipriai sutrikes geriu ir ta ir ta. O nuo nakvisos dar ir naguciai stipreja, odai sveika. Ir nuo nakvisos aliejaus ir nuo agnucaston sumazeja PMS sindromai taip, kad beveik nebejauti jokio diskomforto.
Atsakyti
mano irgi nereguliarus doh.gif buna kartais kas 2-3 men sergu doh.gif bet del to nesukau galvos nes mano mamai tas pats nors 3 vaiku be problemu susilauke rolleyes.gif netgi dziaugiausi tongue.gif ir as pastojau lengvai mirksiukas.gif ir gydytojai nieko nesake nes paveldeta biggrin.gif bet galvoju kad ta pienlige del hormonu g.gif ypac kad cia ne man vienai o ir jum nereguliarus g.gif gal tai susije
Atsakyti