Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytukas

nu,o kuriai toks patiktu g.gif ot idomu butu suzinot,kaip jie toliau gyvena,kai mamytes senutemis tampa ar ligonemis ir negali suneliais pasirupinti g.gif kaip jie tada sukasi is padeties? g.gif prisimena turbut,kad ir zmonos neblogos buvo biggrin.gif tik,kad va gyvates kojiniu neskalbdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linstyte @ 2007 06 13, 15:41)
nu,o kuriai toks patiktu g.gif ot idomu butu suzinot,kaip jie toliau gyvena,kai mamytes senutemis tampa ar ligonemis ir negali suneliais pasirupinti g.gif kaip jie tada sukasi is padeties? g.gif prisimena turbut,kad ir zmonos neblogos buvo biggrin.gif tik,kad va gyvates kojiniu neskalbdavo lotuliukas.gif

man rods tokie savo zmoneliu patys nepalieka biggrin.gif na nebent mamyte smarkiai agituoja. gi ner jie durni, supranta, kad mama amzinai negyvens ir reik turet kas poto dabos biggrin.gif
Atsakyti
man gaila tokių vyrų...ir tų mamų...gyvenimą kaip gadinasi unsure.gif
Atsakyti
tokias mamas gun_bandana.gif reikia

sugadina vaikui gyvenima ir viskas... doh.gif

o tokiu vyru negalima net vyrais pavadinti, amzinas vaikas ir viskas... doh.gif
Atsakyti
Su tokiu neisgyvnciau ir menesio ... Negaliu pakesti istizusiu vyru ... (neveltui serzante) biggrin.gif Vyras turi buti savarankiskas (visiskai), turi moketi pastoveti uz save ir uz savo seima, o ne del bele kokios smulkmenos skambinti mamai ...
Atsakyti
Oi merginos, ir as su tokiu mamytes suneliu 3 m. draugavau, vaikinas geras, mielas, svelnus- vienturtis ir visas mamytes valdzioje. Taip mes abi ir kovojome del tos valdzios smile.gif Kai jam buvo 28 m.gyeno su tevais, siandien jam 30 m. mano ziniomis tebegyvena. Zodziu mama apskalbia ir maitina: pusryciai, pietus (vaziuoja is darbo i namus valgyti) ir vakariene. Daznai jam skambina, kontroliuoja, klausia kada gris - jei negrizta nakvoti i namus, kartais rodydavo nepasitenkinima. Ir jis jai skambindavo, pamenu isvaziavome kelioms dienoms i Druskininkus, atvykes i juos, skambina mamai, sako mama laimingai pasiekem D.!!! Nemego ji manes, mat abi tokios valdingos... Mama zinodavo visus musu draugystes niuansus. Kai prisimenu, tai juokas ima, cia keletas perliuku:
Pvz. Kai jisai gulejo ligoninej, mama manes taktiskai paprase nenesti jam maisto, kadangi as po darbo pirma atlekdavau, o ji jau po manes, tai pasak jos mano atnestu nesamoniu prisivalgo ir jos pagaminto maistuko nebevalgo.
Daznokai, kai jis norejo mane palydeti iki stoteles, ziema, vakaras 10 val., ji jam uzdraude iseiti is namu! Tiesiog prie duru atsistojus rekdavo "KUR EINI?!!!!!!!". O tas mykdavo, kaip teliukas, sakes, as stovejau apakus!
Karta besedint su jo mama jo namuose ir laukiant jo sugriztancio is darbo mama, kaip niekur nieko paklause, ar as i namus savo sefo neparsivedu? Vos nenugriuvau nuo kedes, viska suverciu tam, kad ji rusakalbe, galvoju ne taip tuos zodelius lietuviskai sudeliojo smile.gif
Ir paskutinis, per Valentino diena, gavau is jo dovanu meskuti, isejom tusintis, palikom pas ji namuose, ryt atejus mamyte sako man: o as su tavo meskuciu miegojau! Galvojau, kad man cia jau protas maisos, nenorom paimu ta meskuti, parsinesus namo emiau pauosciau, na tikrai miegojo, svetimo zmogaus kvapas, kai jam viska papasakojau - jis juokiasi, sako baig tu mama negalejo to paklausti ir pan. Galeciau cia dar prirasyti begale dalyku... smile.gif Prie to, kad issiskyrem, mama tikrai rankas buvo prikisus, as taip ir pagalvojau ir palinkejau tai mamytei mintyse, tai ji ranka susilauze - tikriausiai sutapimas:)

Atsakyti
QUOTE(_Toma_ @ 2007 08 15, 20:39)
Oi  merginos, ir as su tokiu mamytes suneliu 3 m. draugavau, vaikinas geras, mielas, svelnus- vienturtis ir visas mamytes valdzioje. Taip mes abi ir kovojome del tos valdzios smile.gif Kai jam buvo 28 m.gyeno su tevais, siandien jam 30 m. mano ziniomis tebegyvena....

siaubas! kiek jam tada metukų buvo? lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif ir man teko susidurti nu ka gaila man ju doh.gif
Atsakyti
cia ne vyras , o kosmaras doh.gif
Atsakyti
Nepakesciau jei maniskis toks butu. Atvirksciai, jis del manes kovoja su savo mama.Jei butu atvirksciai, tai nei susituoke nebutumem.
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2007 06 13, 23:10)
man rods tokie savo zmoneliu patys nepalieka  biggrin.gif  na nebent mamyte smarkiai agituoja. gi ner jie durni, supranta, kad mama amzinai negyvens  ir reik turet kas poto dabos  biggrin.gif

mamytukai net patys kartais nesuvokia kiek mamele turi jiems itakos... ir deja .. kad ji amzinai negyvens..
Atsakyti
neisivaizduoju savo vyro mamytuko,net netekeciau uz tokio .
Atsakyti