Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytukas

Dievuliau, buvau ištekėjus už tokio... mamanios. Uošvienė šeštadienio rytais atlėkdavo 9val. ryto patikrint, ar šaldytuvas pilnas, o mes dar lovoj tinginiaujam.. tai net priekaištų sulaukdavau - ''tiek reikalų, o jūs čia gulit....'' Arba kojinių neplaunu sūneliui.. Sakydavau, "pats rankas turi, aš jam ne tarnaitė"...
Daug įtakos turėjo mūsų skyryboms - tris metus kenčiau, paskui ištrėmiau mamytės skanesnių blynukų valgyt smile.gif)))

NEDUOK DIEVE. Stengsiuosi saviškio taip neaugint. gal gausis wink.gif
Atsakyti
Gyvenau su tokiu. Pradžioj pas jo tėvus. Iš pradžių būdavo gražu žiūrėti, kaip mama apie sūnų šokinėja, o jis ją myli bei gerbia. Bet po to pradėjo aiškėti detalės. Man buvo nesuprantama, kaip beveik 30 metų diedui mama lagaminą i keliones sukrauna, perka kojines+apatinius, plauna bei lygina. Ir apskritai viską reguliuoja. Viską gi mama geriau žino smile.gif Ir už mane taip pat, nes ką gi aš apie gyvenimą suprantu. O kokia trauma buvo, kai iš jos išsikraustėm. dar kurį laiką vakarienės lėkdavo pas ją, tada pas mane, kad mamulė neįsižeistų smile.gif

Juokinga net prisimint, galėčiau rašyt ir rašyt.
Grįžo atgal jis pas savo tėtukus ir sėkmingai pas juos gyvena smile.gif
Papildyta:
Oi, apie kojines atsiminiau Kažkur buvom išlėkę kitur nakvot ir liepiau jam kojines išsiplaut. Pačiam. Jis nemokėjo. Nemokėjo žmogus plauti savo kojinių, nežinojo nei kaip trinti, nei kaip muiliuku muilint.
Griūk negyvas doh.gif
Atsakyti
Corason, be mamos dienos ne vienos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pazistu porele tokia, kur vyrelis tvirtas vyras ir t.t. ir issiskalbt kojines moka ir vakariene pasigamint biggrin.gif biggrin.gif ir neskambineja mamytei daznai. tik netycia paaiskejo toks dalykas: kai siaip tai erelis kai reikalas,vos tik zmona pagrasina, kad paskambinsiu mamai ir aiskinkis su ja, iskart avineliu tampa biggrin.gif biggrin.gif cia zmonai pasiseke, kad su anyta puikiai sutaria, ir daznai panasios nuomones buna apie vyro pareigas seimoje biggrin.gif bet kas butu jei zmona su motina jo nesutartu?.. baisu man tokie berniukai.. nezinau net ka veikt su tokiu butu galima, jei savo galvos neturi. ir is viso kur ziuri mamos?! doh.gif
Atsakyti
Na maniskisaciu dievui ne toks, bet tokiu pazistu tai ainasau su tokiu giventi schmoll.gif
Atsakyti
Blogai, kai mamos nesugeba taip ilgai atjunkyti sūnaitėlių. Sugadina gyvenimėli ne tik savo vaikui, bet ir tam kas su juo pasiryžta gyventi... unsure.gif
Atsakyti
aš su tokiu draugavau 2 metus, o kai pradejom gyvent kartu, istveriau tik 2 menesius. as suprasdavau, kad ne jis, o jo mamyte perka man dovanas kiekvienai progai. o kaip gyvenant pasitaike Valentino diena, jis nuvaziavo pas mama ir atveze man grandinele. pasiteisinimas: mama paskambino ir pasake, kad turi siokia tokia dovanele ir paklause, gal jis norintis padovanot. toliau zodziai jo buvo tokie: pamasciau, kad kam man leist pinigus, jei mama turi kazka, tai ir sutikau padovanot. veliau buvo kovo 8d. mama turbut nepasiule jam geles, kad man padovanot, tai ir susipykom nerealiai, nes jam buvo gaila 1lt, kad padovanotu tulpe ax.gif apie maisto gaminima, kambariu tvarkyma, pagarba man ir panasius dalykus as net nesneku...
Atsakyti
mamyciukai tai turbut vienas is baisiausiu vyru... unsure.gif tfiu tfiu tfiu kad tik sektusi kuo maziau tokiu pazinti..
Atsakyti
ech. ir as toki turejau. be mamos ne zingsnio, mama be jo irgi. tai po metu atsibodo biggrin.gif .. nu mylejau. bet neimanoma mylet zmogaus, kuris labiau uz tave myli savo mama ir dar atvirai tai pareiskia, kad mama pirmoj, as antroj vietoj. suprantu - mama mylet reikia. bet gal nesitokia meile. o ir visa jo gimine, kaip kokia mafija, manes nemego.. tai kovojo berniukas su vejo malunais. bet. atsibodo ir man ir jam doh.gif
Atsakyti
nu jo, sunku kai apie jusu kiekviena zingsni zino motina, kiek kartu per savaite mylejais, kiek kartu per diena ir ka valgei, kam isleidai pinigus ir t.t.... uzjauciu tas, kurioms tenka tokia dalia. bet bukit stiprios. laikykites! 4u.gif
Atsakyti
jei as tureciau jegu.... bet turbut jau nebeturiu,
Atsakyti
Man nepatinka tokie vyrai , kurei įsikibę dar į mamos sijona bėgioja
Atsakyti