Įkraunama...
Įkraunama...

kaip pigiai pavalgyti?

QUOTE (Asta @ 2004 09 08, 15:05)
Pagal "kulinarines taisykles" ir morkas, ir svogunus reikia deti i sriuba pakepintas (tik aliejaus reikia pilti tik tiek kad nedegtu, o ne kad riebu butu). Na, bet tai galioja mesishkoms sriuboms. O jei sriuba pvz yra darzoviu pienishka - nelabai, manau, tiktu pakepti morka.

Siulau kepti ant sviestuko - zymiai skaniau, ir spalva grazesne gaunasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE (une @ 2004 09 23, 16:39)
jau kelinta karta pastebiu,kad sitoj temoj minima vistienos krutinele,kaip pigus produktas blink.gif uzrodyk ir man please, kur galima jos papigiai gaut... o gal jums 14-17 lt /kg pigu? g.gif pasimeciau...

Une, atvažiuok į Šilainių turgų-paskutinį kart pirkau po 10-11lt berods. wink.gif
Atsakyti
Na, kaip jau kazkas minejo slauneles pigu, ipakavimas 3-4 Lt. Jei netingiu, darau idarytas, tada sociau gaunasi (jei bus aktualu, smulkiau paaiskinsiu). Taip pat pigu krabu lazdeles tesloj, varskes apkepas, troskinys is kopustu, bulviu ir pupeliu ir dar is to, kas tuo metu saldytuve veisiasi:)
Atsakyti
Šį savaitgalį pamaniau iškepsiu vėdarų ir vyras vis prašo, galvojau skanu pigu, bet pamačiau, kiek kainuoja žarnos: 7Lt kilas, man jo nereikia viso, žodžiu siaubas, įpkavimai po pusę kilo, kas gi ten yra tik žarnos gi. Ką aš žinau, užtai kepu bulves su lašinukais, kaip ten kažkas jau rašė.
Atsakyti
QUOTE (Lona @ 2004 09 24, 14:20)
Šį savaitgalį pamaniau iškepsiu vėdarų ir vyras vis prašo, galvojau skanu pigu, bet pamačiau, kiek kainuoja žarnos: 7Lt kilas, man jo nereikia viso, žodžiu siaubas, įpkavimai po pusę kilo, kas gi ten yra tik žarnos gi. Ką aš žinau, užtai kepu bulves su lašinukais, kaip ten kažkas jau rašė.

Na zarnu buna ir po maziau ipakuota kartais. O shiaip jei nusiperki kila, tai tas kur lieka gali arba uzshaldyti mazesnemis porcijomis, arba laikyti shaldytuve uzpilusi druska. Tik priesh naudojant teks pamirkinti.
Atsakyti
Mano vedarai kaip tik baigineja kepti tongue.gif ,as irgi zarnu pertekliu imetu i saldikli.
Atsakyti
QUOTE (maka @ 2004 09 24, 14:07)
Na, kaip jau kazkas minejo slauneles pigu, ipakavimas 3-4 Lt. Jei netingiu, darau idarytas, tada sociau gaunasi (jei bus aktualu, smulkiau paaiskinsiu). Taip pat pigu krabu lazdeles tesloj, varskes apkepas, troskinys is kopustu, bulviu ir pupeliu ir dar is to, kas tuo metu saldytuve veisiasi:)

Man butu labai idomu... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE (rasyte31 @ 2004 09 24, 21:07)
Man butu labai idomu... blink.gif blink.gif blink.gif

Reikia nulupti odele iki sanario, nupjaustyti mesa, nukirsti kaula. Turi likti tik oda ir kauliukas, mesa sumalti, ideti batono, ismirkyto piene, galima puse morkos, pakepintos aliejuje. Idara sudeti, galima apvolioti dziuveseliuos(bet nebutina) ir kepti.
Atsakyti
QUOTE (hobo @ 2004 09 27, 07:31)
turbūt sudėtingiau nebebūna. iš aprašymo visiškai nieko nesupratau blink.gif g.gif blink.gif

O ko nesupratai?
Paprasčiausiai nulupi odą iki sąnariuko, nugramdai nuo kaulo mėsytę, ją sumali, pridedi visokių pribambasų, tą kauliuką iki sąnariuko nukerti, kad sudėjus įdarą atrodytų kaip "tikra" kulšelė, ir viskas. smile.gif
Atsakyti
o kaip paskui ta odele ant to kaulo vel užtempti??? blink.gif blink.gif blink.gif unsure.gif
Papildyta @ [mergetime]1096267540[/mergetime]
ir kur ta kaula nukirsti irgi niekaip nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE (hobo @ 2004 09 27, 08:45)
o kaip paskui ta odele ant to kaulo vel užtempti??? blink.gif blink.gif blink.gif unsure.gif

Tą odą ne ant kaulo, o ant įdaro reikės užtempti, o sąnariuko kauliuko galiuką palieki dėl vaizdo
Papildyta @ [mergetime]1096267672[/mergetime]
Nukirsti prie pat galo, kur prie kulšelės jungiasi koja - nu nežinau kaip aiškiau išsireikšti g.gif
Atsakyti
tai reikia nukirsti ta kaula kur viduje??bet ant ko tas įdaras laikysis ir ta odele kaip as uztempsiu:((((įtariu ne man tokius patiekalus gaminti sad.gif
Atsakyti