Įkraunama...
Įkraunama...

kaip pigiai pavalgyti?

Odele laikosi ant sanariuko, o odeles niekur temti nereikia. Ji pasidaro kaip maisiukas i kuri ir pridedi idaro.
Viskas labai paprasta. Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE (rasyte31 @ 2004 09 27, 17:38)
Ko gero, mergaites, jums reiks nueiti i Maxima, nusipirkti viena idaryta slaunele ir labai rimtai isnagrineti tas odeles ir sanariukus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Greičiausiai, kad taip biggrin.gif
Nes ir man su tom odelėm kažkas nelabai aišku g.gif cool.gif
Atsakyti
Na taigi viskas elementaru! Isivaizduokit kad turit leda ant pagaliuko, ji praplesiat ir popieriuka nutraukiat zemyn. Leda suvalgot, pagaliukas lieka, o popieriuka uztraukiat aukstyn! Cia tas pats principas! wink.gif
Atsakyti
QUOTE (smike @ 2004 09 27, 18:42)
Na taigi viskas elementaru! Isivaizduokit kad turit leda ant pagaliuko, ji praplesiat ir popieriuka nutraukiat zemyn. Leda suvalgot, pagaliukas lieka, o popieriuka uztraukiat aukstyn! Cia tas pats principas! wink.gif

aaaaaaaaaaaa huh.gif
dabar aisku, aciu clap.gif
Atsakyti
del vedaru zarnu .. as perku plonas zarnas ir kainuoja nedawg po kelis lt ... berods keturios yra tai per du kartus suvalgom thumbup.gif tik parsinesus reikia gerai nuplawti nes labai surios buna ...
Atsakyti
O kaip jus tuos vedarus darot? Sutarkuojat bulves ir su spirgais ten prikemsat ir uzsiuvat galus, ar kaip? Visai suintrigavot, as tai ne karto nesu dariusi, noreciau pabandyti... Ir kiek laiko reikia kepti??? smile.gif
Atsakyti
Nieko ten pigaus, žarnos kainuoja apie 8Lt kilas, o susvertos po 0.5 kg. O kiek jums užtenka to pusės kg? O ten kur plonosios žarnos po 3 Lt. panašiai susvertos, ar užtenka vienam kartui?
Siūti nereikia, pakanka užrišti. Kaip balionus rišam.
Atsakyti

Kepu apie 40 min, bet priklauso nuo zarnu storio. Tiesiog ziuri, kada jau buna graziai apskrude.

Ir dar zarnos PILNAI NEPRIKISAMOS, nes kepant gali susprogineti. Ir dar su adata prabadau ( nieks per tas miniatiurines skylutes neisbegs, nebijok). I skarda , kur dedu prikimstas zarnas dar ipilu slakeli vandens.


O tos plonosios zarnos tinka vedarams????? Man mama sake, kad jos skirtos desrelems gaminti ( is farso).....



Zemeitiskiems blynams kaip idara galma naudoti kepenine ( pašteta) Pakepini svoguniuku, sumaisai su pastetu ( geriau tokiu kur tamsesnes spalvos, naturalesniu, ne ružavu) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dorado: 28 rugsėjo 2004 - 19:08
As vel apie zarnas biggrin.gif - o ka ten prikisat i vidu? Bulviu tarkiu tik, ar ko nors skanesnio ir ypatingesnio? wink.gif
Atsakyti
o paskui iš šaldiklio išėmus jos nesutrūksta. O kai darot ar š** ten nebebūna?
Atsakyti
QUOTE (dorado @ 2004 09 28, 19:49)

O tos plonosios zarnos tinka vedarams????? Man mama sake, kad jos skirtos desrelems gaminti ( is farso).....




As tai tik su tom plonom ir darau. Nes greiciau iskepa ir ju papildomai valyt nereikia, kaip tu storu.
Atsakyti
QUOTE (Lona @ 2004 09 29, 11:43)
o paskui iš šaldiklio išėmus jos nesutrūksta. O kai darot ar š** ten nebebūna?

Nebuna, nebuna:) Na..nebent pirktum is kokios bobutes turguje... O parduotuveje kiek pirkau, tai visada buvo shvarios grazios. Nors aishku prieh kepant jas perplauti visai nemaisho.

O shaldytos netrukineja. Nes visgi ne i leda kemshi, o pradzioje jas atshildai. Kad kepant netrukinetu, tai jau minejo kazkas - reikia prikimshti nelabai smarkiai ir dar su adata pabadyti, kad oras galetu isheiti.
Papildyta @ [mergetime]1096472156[/mergetime]
I vidu dedu bulviu tarkius sumaishytus su spirgiukais, svoguniuko smulkiai supjaustyto...galima zalia, galima pakepinta...prieskoniu visokiu. Labai tinka susmulkinti lauru lapeliai thumbup.gif
Atsakyti