Cia tokia uzkandele "papigiai" ir kas pas man ragavo, niekaip nesuprato ka valgo, bet sake labai skanu. O as sio recepto niekam is draugu neisduodu, tai mano paslaptis, bet jums parasysiu, tiek jau to
Paimat dideli svoguna (galima ir kelis), supjaustot ziedeliais (kaip saslykams).
Tadu daromes teslos. Druska, galima vegetos, miltai ir alus, dar galima kiausini imusti, nors nebutina. Viska sumakaluojam, kad gautusi tirstos grietines konsistensijos tesla.
Imam svogunu ziedus, mirkom i tesla ir kepinam ikaitintam aliejuj ant keptuves. Na va ir viskas

Mano diedas tai prie alaus vis praso pakept, o mazoji tai vienus kapoja kaip turi but, nespeji kept, dar i kecupa kartais padazo.
Skanaus !!!
P.S. Tik nesakykit, kad svogunai brangus

, ir alaus dar liks prie ziedeliu
"Nebūtina daryti žygdarbių, visai pakanka mažų dalykėlių, atliktų su didele meile"