Įkraunama...
Įkraunama...

Epidiūras, kuris nesuveikė

as jau buvau nusprendus, kad rinksiuos epidura, taip patare gydytoja. Td kentejau gal 4 val, o toliau prasiau epiduros, td db tik uz nuskausminima thumbup.gif
Atsakyti
Pirma gimdziau 20 val, pirmas 10 be vaistu po to isileidau ir viskas pajudejo greiciau. Antraja iskart paprasiau vaistu, pagimdziau per 5 val. smile.gif
Nors visada tikejausi, kad pagimdysiu be vaistu, bet nezinojau ka reiskia saremiai doh.gif
Atsakyti
as tik uz!tai duoda pailset pries finisa..kam be reikalo kankintis,o paskui jegu nebelieka stumimui doh.gif juk kai kaklelis iki puses atsidaro jau niekas nebedaro epiduros..uztex laiko pajusti tuos skausmus..as dariausiu ir kita kart jei reikes darysiuosi thumbup.gif pati pagimdziau be jokiu cypavimu ir jegu uzteko lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, noriu paklausti ar kuriai nors darė epidūrinę nejautrą esant iškrypusiam stuburui? ačiū.
Atsakyti
Pries 2 savturejau epidura, turiu ryskia skolioze ax.gif jokiu problemu, is pirmo karto pataike, ir veliau niekuo nesiskundziu thumbup.gif
uz tai gimdyma kaip sakant ne kaip kosmara prisimenu blush2.gif
Atsakyti
Susidūriau. na nzn kiek tas mano stuburas kreivas, bet problemų yra. viskas puikiai pavyko. likau patenkinta. po gimdymo penkeri metai. nugarą skauda. bet nemanau kad tai epiduro pasekmės.
Atsakyti
ačiū už atsakymus. kažkodėl visada maniau, kad kreivas stuburas kompilikuoja epidūrą. tikiuosi reikalui esant viskas bus gerai.

Atsakyti
As irgi "pakrypusi", bet per abu gimdymus darė epidūrą. Sakė svarbu,kad toj vietoj,į kurią leidžia vaistus, stuburas nebūtų iškrypęs smile.gif
Atsakyti
nematau jokiu problemu.Turiu skolioze,ir dare epidura mano prasymu.Nieko nesake net.
Atsakyti
Ir man skolioze. Savo abejonemis pasidalinau su gydytoja, pas kuria gimdziau, po to ir su anesteziologe. Abi mane nuramino sakydamos, kad epiduras daromas kur kas zemiau nei iskrypes stuburas. Man viskas pavyko, o nugara kartais paskauda, bet juk jei stuburas ikrypes, tai normalu. Tada kai lankau baseina, is vis super jauciuosi!
Atsakyti
Pas mane toj vietoj kur dare epidiura stuburas susisukes, ir dar kazkoks tusciaviduris (neissivystes) doh.gif Tai ispradziu nusiskausmino tik vienas sonas, daleido vaistu, vistiek tik vienas sonas, tada istrauke zonda (vietoj 3cm, paliko 1) ir pajutau epidiuro malonuma thumbup.gif
Atsakyti
sweikos wel smile.gif jeigu turit argumentu kodel turetu buti naudojamas epidurinis nuskausminimas ir kuo jis yra geresnis nei naturalus gimdymas pasireiskite ce smile.gif biggrin.gif
Atsakyti