Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo kabinos valymas

QUOTE(Deluxe_DM @ 2010 12 01, 19:39)
As duso kabina valau labai paprastai. Paimu kempinele uzsipilu Fairy ir nusveiciu, paskui nulieju vandeniu o likusius vandens laselius nubraukiu su gumele (masinu stiklams valyti). Efektas stulbinamas smile.gif Beja duso kabina stikline  ax.gif

kalkiu nuosedu nelieka? g.gif
Atsakyti
Nu jo, su tokiu brudu pavalius nieko nelieka smile.gif Bent pirštines naudokit.
Atsakyti
Nezinau kaip ten jis nieko nepalieka,pas mane kazkaip gal neoriginal, kad nuo jo lieka tarsi kazkokia pilka plevele nuosedu. Tai nezinau, sveist sveicia, bet...
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2010 12 09, 21:55)
Jaučiu eisiu pabandyti, tiesa neturiu gumelės, bet su Fairy pabandysiu

Ir kaip sekėsi? Koks rezultatas?
Atsakyti
QUOTE(Gintare@ @ 2010 12 12, 22:43)
Yra toks  Dr. Beckmann valomasis akmuo, jis universalus ir puikiai tinka ivairiems nesvarumams valyti, po valymo palieka sluoksni, kuris atstumia vandeni bei kitus nesvarumus  thumbup.gif duso kabina  blizga

Kur ji gaut ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(datuke @ 2010 12 13, 15:40)
Ir kaip sekėsi? Koks rezultatas?

Gėda prisipažinti, bet dar neišbandžiau. Ruošiausi viskas pabandau- žiūriu pasibaigęs Fairy verysad.gif
Atsakyti
O aš šiandien išbandžiau Fairy smile.gif))... po ilgo trynimo paėmiau Harpiko ir apsidirbau daug greičiau. Neliko nei vienos kalkėtos nuosėdos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(datuke @ 2010 11 24, 14:27)
Na kiek aš turėjau chemijos, tai ji man taip pat dvokia ir net kažkaip nepavyko aptikti su gėlių kvapais, gal prastai ieškojau  blush2.gif  O kur galima rasti tokios- aromatizuotos ir veiksmingos?

Kalkiu valiklis Aquagen Deskal vadinasi, Chemo baltic ja pardavineja, jie ir el.parduotuve turi www.enamams.lt pabandyk pasidereti kainas, juk kaledos;)))
Atsakyti
laba, lengva tvarkytis naudojant Amway firmos L.O.C. dušui smile.gif ant drėgnų sienų tiesiog užpurški kartą ar pora savaitėje,kai nusimaudai ir vsio smile.gif nėra jokių kalkių dėmių smile.gif ir svarbiausiai nekenksmingas,kaip kad feiry :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram-une: 16 gruodžio 2010 - 12:25
Aš kai tik įsigijau dušo kabiną, nutariau imtis vieno būtino veiksmo-po kiekvieno maudymosi nuvalyti spec.skudurėliu iš Amway firmos (lyg su mikro pluoštu,nepamenu, senai pirkau doh.gif ). Aišku, kartais juodai užknisa po išsimaudymo valyti visą kabiną, tingisi ne tas žodis kaip blush2.gif .Užtat rezultatas thumbup.gif Kabiną jau turime greit metai laiko ir nė karto nenaudojau jokios chemijos,puikiai išsivalo ir nelieka jokių kalkių nuosėdų ant stiklų.Turėjau nusipirkusi ir Duschy firmos spec.valiklį dušo kabinoms,bet taip ir nepanaudojau.
Atsakyti
QUOTE(ram-une @ 2010 12 16, 14:25)
laba, lengva tvarkytis naudojant Amway firmos L.O.C. dušui  smile.gif ant drėgnų sienų tiesiog užpurški kartą ar pora  savaitėje,kai nusimaudai ir vsio smile.gif nėra jokių kalkių dėmių smile.gif ir svarbiausiai nekenksmingas,kaip kad feiry :/

Pirma karta girdziu, kad Amway maziau kenksmingas nei Fairy;))) Cia jau vel jauciu masine prsichoze su Amway - sekta;))) Geriau sakytum sudetis visiskai skiriasi ir valymo principas, t.y. LOC skirtas labiau paviršių valymui, o Fairy indams plauti, tik musu lietuves moterys ji ne pagal paskirti naudoja;)))
Be to cia man idomu, su tais Jusu valymais:
1. FAITY - indu ploviklis, nuriebalintojas. Klausimas kaip juo nuvalote kalkes ir rudis? Man toks jausmas kad kempine sveiciant ji cia padaro didziausia darba;) Be to, nuo AIRY kaip ir valo kitos langus tai pats stiklas tokiom graziom spalvotom demes sviesai krentant zeri - ypac pasvietsu saulei, kad net grazu ziuret;)
2. Amway LOC plus dusui - priemones valanti muilo ir vandens demes, susiveskit i google, rasit aprasyme.
3.Man rodos daugumai reikia muilo, kalkiu ir rudziu demes valyti, ne kiek nuo pacio stiklo (aisku svarbu, kad blizgetu ir jis) bet kiek paciame duse is plyteliu yrac tarpum, pacio duso padu, nes ten daugiausiai nuseda kalkiu nuosedos bei krano. wink.gif))

Papildyta:
QUOTE(Daiva St. @ 2010 12 16, 17:50)
Aš kai tik įsigijau dušo kabiną, nutariau imtis vieno būtino veiksmo-po kiekvieno maudymosi nuvalyti spec.skudurėliu iš Amway firmos (lyg su mikro pluoštu,nepamenu, senai pirkau doh.gif ). Aišku, kartais juodai užknisa po išsimaudymo valyti visą kabiną, tingisi ne tas žodis kaip blush2.gif .Užtat rezultatas  thumbup.gif Kabiną jau turime greit metai laiko ir nė karto nenaudojau jokios chemijos,puikiai išsivalo ir nelieka jokių kalkių nuosėdų ant stiklų.Turėjau nusipirkusi ir Duschy firmos spec.valiklį dušo kabinoms,bet taip ir nepanaudojau.

o kaip reikalai su bakterijom? Sluoste gi juo nesunaikina;(((
Atsakyti
Na isikelus i naujus namus pradejau ieskoti info, kaip juos islaikyti kuo ilgiau naujesnius g.gif Ta pasiieskojau info visagaliame google. Tiesa sakant tuo isgirtuoju Amwejum nebuvau visiskai patenkinta (gal nedaug ir bandziau). Jau kazkurioj temoj pasidalinau dziaugsmu apie svarius langus, bet ir su vonia tas pats. Luksio g. radau parduotuve, kurioje prekiauja profesionaliais produktais, kai issaiskino man ten viska, kur su kuo reikia valyti thumbup.gif tikejausi didesniu kainu, bet visai normaliai drinks_cheers.gif
Atsakyti