Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo kabinos valymas

QUOTE(Gitagita @ 2011 11 05, 20:55)
mes duso kabinos stikla valom su ravak spec priemone. Slykstus kvapas, nes gerkle grauzia valant, bet isvalo super.
O su kuo valote plyteliu siules apipelijusias? Iki galo nieks neisvalo, su kuo tiok nebandziau sad.gif

As namie vonioj pradejusias pelyti vonios siules prie plyteliu valiau situo:
Valiklis
per keleta kartu nieko nebeliko. Kvapas nelabai malonus, bet valo tikrai neblogai.
Papildyta:
mes duso kabinos stikla valom su ravak spec priemone. Slykstus kvapas, nes gerkle grauzia valant, bet isvalo super.
O su kuo valote plyteliu siules apipelijusias? Iki galo nieks neisvalo, su kuo tiok nebandziau sad.gif

As namie vonioj pradejusias pelyti vonios siules prie plyteliu valiau situo:
Valiklis
per keleta kartu nieko nebeliko. Kvapas nelabai malonus, bet valo tikrai neblogai.

O WC valymo priemoniu nepilkite tik ant kranu, maisytuvu, nes labai greitai gali pazeisti ir bus demeti ar net spalva pakeis.
Atsakyti

Sesuo bandė ir labai giria, kad gerai išvalė plytelių siūles su produktu iš FM, būtent skirtu plytelių siūlėms, tik vat nežinau arjos papeliję buvo ar tik taip patamsėjusios. Pati dar kolkas nebandžiau, nors pas mane ir nepelija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akrima: 09 gruodžio 2011 - 20:23
idealiausiai dušo kabina (stiklas, plytelės) išvaloma su paprasčiausiu actu thumbup.gif tik kvapas ne iš maloniųjų, bet ir tos spec priemonės ne itin kvepia smile.gif o bent jau man su actu išsivalo žymiai geriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 12 gruodžio 2011 - 19:49
QUOTE(Elizabeth** @ 2011 12 12, 19:47)
idealiausiai dušo kabina (stiklas, plytelės) išvaloma su paprasčiausiu actu  thumbup.gif  tik kvapas ne iš maloniųjų, bet ir tos spec priemonės ne itin kvepia  smile.gif o bent jau man su actu išsivalo žymiai geriau smile.gif

kuo?
Atsakyti
QUOTE(kiausiniene @ 2011 12 16, 22:37)

ACTU
Atsakyti
ACTU

Aš irgi pradžioj nepatikėjau, bet dabar valau tik actu. thumbup.gif
Jei labai apkalkėję, gali tekti pašveisti, o šiaip užtenka tik nuvalyti.
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2011 12 20, 08:45)
Aš irgi pradžioj nepatikėjau, bet dabar valau tik actu. thumbup.gif
Jei labai apkalkėję, gali tekti pašveisti, o šiaip užtenka tik nuvalyti.

Va cia tai gerai, kad toki dalyka suzinojau, kad su actu galima viska graziausiai isvalyti thumbup.gif
As anksciau valydavau su Ajax universalny, bet labai ilgai tas slykstus kvapas laikydavosi, tik nuvalydavo labai greitai, nereikdavo ilgai sveisti.
Atsakyti
QUOTE(Gitagita @ 2011 11 05, 19:55)

puskalu nuo pelesiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(datuke @ 2010 11 24, 12:27)
Na kiek aš turėjau chemijos, tai ji man taip pat dvokia ir net kažkaip nepavyko aptikti su gėlių kvapais, gal prastai ieškojau  blush2.gif  O kur galima rasti tokios- aromatizuotos ir veiksmingos?

pasidomek sonnet produktais, as turiu naturalu nukalkintoja, tai esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Parašykit kaip su actu reikia valyt. Aktualu kabinos stiklų valymas.
Atsakyti
imi acto, pili ant sieneles, sveiti biggrin.gif jeigu storas sluoksnis kalkiu- teks kartot ne viena karta arba gerokai pasveisti. as paprastai purskiu su skysciu vanduo-actas-lasas fairy ir valau, jeigu neuzsinese labai- gerai nuvalo, o ir nesmirdi taip kaip chemija. jeigu daug kalkiu- sveiciu su ajax miltukais ir tada vel su actu.. dar butu galima bandyt miltelius nuoviroms salinti- taip duso pada is geltono atverciau atgal i balta, pasirodo buvo kalkiu prisikaupe ant pado, o tarpuose tarp ju labai gerai purvas laikosi.
is chemijos man geriausias buvo vanish. lietuviskas 'balis'- totalus slamstas
Atsakyti
Aš šveisdavau su soda, bet jaučiu, kad imsiu actą ir valysiu su juo thumbup.gif
Man kažkaip patikimiau skamba
Atsakyti
dušo kabiną valau su actu, nuvalau likučius su mikrofibra - rezultatas neblogas, geriau už kai kuriuos cheminius valiklius.. ir dar klausimukas - ar valydamos naudojate kaukes ar kažką panašaus nuo chemikalų garų?
Atsakyti