as kai lb jau priskrete buvo tu kalkiu nuosedu,tai wc valiklio ant kempineles uzpyliau ir issivale lb lengvai,nepakenke nei stiklui nei plastmasei,nei gumom
na o dbr kai jau viskas svaru grazu,po kiekvieno prausimosi valau su mikrosluostem,uzknisa,bet ka darysi...

QUOTE(Cukliukas @ 2011 09 15, 21:03)
as kai lb jau priskrete buvo tu kalkiu nuosedu,tai wc valiklio ant kempineles uzpyliau ir issivale lb lengvai,nepakenke nei stiklui nei plastmasei,nei gumom
na o dbr kai jau viskas svaru grazu,po kiekvieno prausimosi valau su mikrosluostem,uzknisa,bet ka darysi...

o gal kazkuri esate bandziusi valyti stikline duso kabina su actu, soda ar kitom netradicinem valymo priemonem

QUOTE(Gintare@ @ 2010 12 12, 22:43)
Yra toks Dr. Beckmann valomasis akmuo, jis universalus ir puikiai tinka ivairiems nesvarumams valyti, po valymo palieka sluoksni, kuris atstumia vandeni bei kitus nesvarumus
duso kabina blizga

Kaip tik jį nupirkau. Šiandien išvalė visas plyteles, pažiūrėsiu, kiek "laikys" ir atstuminės.

QUOTE(Cukliukas @ 2011 09 15, 21:03)

taip, wc valiklis puikiai nuvalo, bet mes taip sugadinom senuose namuose dušo kabina, nes patenka to valiklio ant apatiniu ratukų ir jie kaip užrūdijo

QUOTE(ivetuska @ 2011 10 14, 15:24)
o gal kazkuri esate bandziusi valyti stikline duso kabina su actu, soda ar kitom netradicinem valymo priemonem
? na norisi kad maziau kenktu ir kad pigiai butu
...

ne,bijau kad soda subraizys stikla:)
Man gerai isvalo Frosch priemones
valau su actu arba su citrinos rugstim, nieko neatsitinka, as idedu i purkstuva su vandeniu , kai istirpsta purskiu ir trinu su kempine, gaunasi liuks plius pigiai kainuoja

S.o.s na, ot aš ir prisidirbau
nuotaikos nėra blyn... sugalvojau gi su wc valikliu(nes galvojau, kad švariau išsišveis kalkes) truputį pašveisti vonią ir tuo pačiu to valiklio užpyliau ant maišytuvo ( ŽIOPLA TIKRAI ŽIOPLA) . na ir ką, po kelių sekundžių žiūriu, kad išgraužė tokias kaip dėmeles ant to maišytuvo
ir įtariu, kad čia jau viskas? ar yra šiam pasaulyje, koks stebuklingas dalykėlis, kuris panaikintų ir tas žymes ?
jau blyn, nesiseka, o vonia visiškai neseniai naujai suremontuota

QUOTE(vaidute2006 @ 2011 10 26, 13:58)
S.o.s na, ot aš ir prisidirbau
nuotaikos nėra blyn... sugalvojau gi su wc valikliu(nes galvojau, kad švariau išsišveis kalkes) truputį pašveisti vonią ir tuo pačiu to valiklio užpyliau ant maišytuvo ( ŽIOPLA TIKRAI ŽIOPLA) . na ir ką, po kelių sekundžių žiūriu, kad išgraužė tokias kaip dėmeles ant to maišytuvo
ir įtariu, kad čia jau viskas? ar yra šiam pasaulyje, koks stebuklingas dalykėlis, kuris panaikintų ir tas žymes ?
jau blyn, nesiseka, o vonia visiškai neseniai naujai suremontuota 

deja viskas..neimanoma atitaisyti

mes duso kabinos stikla valom su ravak spec priemone. Slykstus kvapas, nes gerkle grauzia valant, bet isvalo super.
O su kuo valote plyteliu siules apipelijusias? Iki galo nieks neisvalo, su kuo tiok nebandziau
O su kuo valote plyteliu siules apipelijusias? Iki galo nieks neisvalo, su kuo tiok nebandziau

QUOTE(princiupesa @ 2006 08 11, 07:19)
Labai geros nuomonės esu apie lietuvių gamybos produktą - "Vonios kambario valiklis" (gam. Koslita). Purškiamas skystis rūdžių, muilo ir vandens apnašų šalinimui. Neseniai atgramdžiau dušo sieną - super. Rerkomenduoju.

QUOTE(vaidute2006 @ 2011 10 26, 14:58)
Kaip įdomiai

Aš ir neseniai su tūliko valikliu valiau vonią ir ant maišytuvo pyliau, nes labai apkalkėjas, puikiai nugraužė kalkes, jokių dėmių neliko