Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

QUOTE(Lilly @ 2007 09 26, 16:56)
Jei guli sau viena paltoj, tai gali priimineti tiek sveciu, kiek tik norisi. O kai yra kita mamyte? Cia kaip su rukymu, salia esantis neturi pasirinkimo. Guledama po gimdymo negalejau rinktis atskiros palatos, nors norejom su vyru ta mokama paimti, nes tiesiog buvo labai daug gimdyviu. Ir ar normalu kad as negalejau nei i WC atsikelti nueiti nei maitinti vaiko, nes visi buriais ejo? ir tikrai ne visi be virsutiniu rubu ir su isplautom rankom... eina kalba apie daug daug svetimu zmoniu palatoje... o ne apie savo artimuosius, kurie ateina ten, kur jus viena gulite

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif Neseniai pagimdziau ir gulejom tryse palatoje doh.gif Pas viena jauna mamyte ejo ir ejo tie lankytojai ir ne po du o po 5 blink.gif Odar "peregarchikas" buvo tai neduok tu Dieve aggressive.gif Ir sesele mate, bet tik pasake, kad negerai tiek daug zmoniu ir isejo, o tie kaip stovejo taip ir liko blink.gif O man nei atsikelti normaliai neimanoma buvo nei ka nors dar padaryti, nes vieni su ta mama snekejo, o kiti spoksojo visur doh.gif O jeigu pas visas po tiek ateitu? mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 09 26, 18:45)
jei manes klausiat, tai VGN. Aisku nakti nejo, bet diena istisai palatoje buvo keli zmones, tai 2 tai 6... mazoje palatoje... kur nei nusisukti normaliai nei ka, nes leliu kazkodel ant lovos krasto padejo, o as po gimdymo negalejau pasisukti nei pasikelti. Ir tikrai manes neitikins niekas kad tai normalu ir kad reikia dziuagtis lankytojais. Tokias nekulturingas mamas ir jos svecius siaip reiketu gerai isbarti.

man su tokiais lankytojų kiekiais tai mamos tiesiog parodo savo nekultūringumą. Gerai kurioms gijimas lengvas, o ką daryti toms, kurioms sunku. jeigu jau taip nori lankytojų, tai tegu į kolidorių išeina
Atsakyti
as po gimdymo liepiau niekam neit-isskyrus vyra, mama ir broli su zmona.brolis su zmona supratingai pabuvo gal puse val ir isejo smile.gif o vas kai po pasakymo nepaklause ir atejo ikauses dede ir cekauna teta tiesiog neislaikiau ir atidarius duris isvariau-po antro vaikiuko jie nesirode 3 men ir tik po paskambinimo atejo aplankyti biggrin.gif nors gulejau viena bet man vistiek nervavo net mintis kad cia bus pilna zmoniu doh.gif
Atsakyti
Man išvis kažkaip keista, kaip kiti žmonės nesusipranta kad po gimdymo norisi ramybės, atsigauti, gi galiausiai dar vaikutis silpna, o čia veržiasi būriais doh.gif Gi tos pačios moterys anksčiau gimdė. Man niekaip nedašyla kodėl jos taip elgiasi g.gif
Atsakyti
MAN TEKO SAVO MAZYTE PAGIMDYTI dANIJOJE,TAI CIA VISAI KITA SITUACIJA LIGONINESE,NEIlIETUVOJE. pIRMIAUSIA MOTERYS VEZAME GIMDYTI I TAIP VADINAMA VIESBUTUKA-LIGONINEJE. pALATOJE VISKA SYRA,VISUR KOMPIUTERIZUOTA,PO GIMDYMO LIEPUIA VALGYTI,VISAS MAISTAS BUNA KOLIDURIUOSE,NEYT VYRAI GALI KARTU VALGYTI.POKELLETA VALPERKELIAME GIMDYVE I PALAT,KUR GULI ITK 2MOTERYS. I PALAT ILEIDZIAMI TIK VYRAI,KITI LANKYTOJAI GALI SUSIITKTI SU GIMDYVE TAM SKIRTOSE PATALPOSE.VA TAS MAN LABIAUSIIA I RPATIKO,KAD RAMU,GALI PAILSETI IR ATSIGAUIT
Atsakyti
QUOTE(Mamytedk @ 2007 09 28, 21:52)
MAN TEKO SAVO MAZYTE PAGIMDYTI dANIJOJE,TAI CIA VISAI KITA SITUACIJA LIGONINESE,NEIlIETUVOJE. pIRMIAUSIA MOTERYS VEZAME GIMDYTI I TAIP VADINAMA VIESBUTUKA-LIGONINEJE. pALATOJE VISKA SYRA,VISUR KOMPIUTERIZUOTA,PO GIMDYMO LIEPUIA VALGYTI,VISAS MAISTAS BUNA KOLIDURIUOSE,NEYT VYRAI GALI KARTU VALGYTI.POKELLETA VALPERKELIAME GIMDYVE I PALAT,KUR GULI ITK 2MOTERYS. I PALAT ILEIDZIAMI TIK VYRAI,KITI LANKYTOJAI GALI SUSIITKTI SU GIMDYVE TAM SKIRTOSE PATALPOSE.VA TAS MAN LABIAUSIIA I RPATIKO,KAD RAMU,GALI PAILSETI IR ATSIGAUIT

Lietuviams iki to dar labai toli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 29, 09:00)
Lietuviams iki to dar labai toli  doh.gif

tIKRAI,KAD DAR TOLI g.gif
labai noreciau ir antra leliuka Danijoje pagimdyti,deja,kiti turbut mums paskutiniaisioje salyje ir teks antra maziuka gimdyti jau Lietuvoje verysad.gif
Atsakyti
kad be apribojimų gali lankyti artimiausi žmonės, tai labai gerai thumbup.gif , bet kai pas palatos kaimynę per visą dieną sėdėjo būrys draugų ir bendradarbių, kurie be jokio supratimo linksminosi - tai jau norėjosi verkt verysad.gif . Manau, kad bent jau lankytojų skaičių vienu metu galėtų apribot, bet ir patys lankytojai galėtų susiprotėt, kad gal kažkam po tokių įvykių norisi poilsio, o ne linksmų istorijų g.gif
Atsakyti
Pagimdziusi pirmaji VGN tai isvaikiau istisinius kaimynes lankytojus ax.gif blush2.gif nes, kaip minejot, nei pasikelt, nei iki tualeto, nei apaitvarkyt bent minimaliai... gal kai kam ir nieko, bet su kruvinais naktiniais ir susiuta visa nealabai puikiai jauciausi... maitint nesigauna, vaikas rekia... ten moteriskes jau girdziu sneka, ziurekit, neteisingai duoda kruti verysad.gif priedo ateina sesutes, atkloja visus patalus apziuret (stipriai kraujavau) neleido ikloto detis kuri laika, tas ju "zalias palas" keite..., tai dar kad nors nusisuktu... spokso, idomu... doh.gif verysad.gif Tai susikaupiau kike galiu, kad nepradeciau bliaut ir paprasiau, kad iseitu (sesutes kazkodel i lankytoju "bandas" nereaguoja)... ir apskritai, sakau, reikia proto turet... na, keliu sakiniu "morala" blush2.gif tik tada isejo... Paskui girdejau tel. kaimyne skundesi, kad as psichiskai nestabili kazkokia... ir vaikau zmones blink.gif Mane pacia lanke tik vyras, visiem "pageidaujantiem" buvo pasakyta, kad menesi ramiai sedetu ir nebandytu nei i ligonine nei pas mus i svecius prasytis... Tai jau namuose, po geros savaites, aplanke musu tevai, seses, o visi kiti sulauke "eiles". Bet ir tada nesokinejau aplink nieka su puodais... Vyras sausainiu parnesdavo ir arbatos isvirdavom...
O su antruoju labai pasiseke, irgi VGN, su kaimyne papuolem panasaus "mastymo", tai lankytoju minimaliai... nors jos vyras praktiskai istisai budavo, bet visada iseidavo uz duru, atejus sesutei ar daktarams apziuret ir siaip, praktiskai nesijuto, kad yra... maniskis netupejo man prie sono, nes nebuvo jokio reikalo, jauciausi pakankamai zmoniskai.
Vaikus tai ileidzia. Gimus antram, didziajam buvo 1,7m ir karta vyras neturejo kur jo palikt, tai abudu uzbego aplankyt, bet kai praktiskai visa laika laike uz rankos ar ant ranku paemes, kad prie mazu vaiku nelystu ar ko nors nenuverstu, tai jokiu aibiu jis neprikrete... rekt irgi nereke, bet vistiek... mano supratimu, nelabai gerai mazus vaikus i ligonines vedziotis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(violal @ 2007 10 06, 14:58)
kad be apribojimų gali lankyti artimiausi žmonės, tai labai gerai  thumbup.gif , bet kai pas palatos kaimynę per visą dieną sėdėjo būrys draugų ir bendradarbių, kurie be jokio supratimo linksminosi - tai jau norėjosi verkt  verysad.gif . Manau, kad bent jau lankytojų skaičių vienu metu galėtų apribot, bet ir patys lankytojai galėtų susiprotėt, kad gal kažkam po tokių įvykių norisi poilsio, o ne linksmų istorijų  g.gif

Visur parasyta, kad vienu metu pas viena zmogu ne daugiau 2 lankytoju, be "lauko" drabuziu, su spec. batais (nu tais celofaniniais)... bent musu palatoj kabedavo "instrukcija" dideliausiom raidem surasyta... bet matyt lankytojai berasciai - skaityt nemoka arba nesupranta kas parasyta... tai ir negali pykt ant likimo nuskriaustu...
Atsakyti
QUOTE(Phedra @ 2007 10 06, 16:37)
Pagimdziusi pirmaji VGN tai isvaikiau istisinius kaimynes  lankytojus  ax.gif  blush2.gif  nes, kaip minejot, nei pasikelt, nei iki tualeto, nei apaitvarkyt bent minimaliai... gal kai kam ir nieko, bet su kruvinais naktiniais ir susiuta visa nealabai puikiai jauciausi... maitint nesigauna, vaikas rekia... ten moteriskes jau girdziu sneka, ziurekit, neteisingai duoda kruti  verysad.gif  priedo ateina sesutes, atkloja visus patalus apziuret (stipriai kraujavau) neleido ikloto detis kuri laika, tas ju "zalias palas" keite..., tai dar kad nors nusisuktu... spokso, idomu...  doh.gif  verysad.gif  Tai susikaupiau kike galiu, kad nepradeciau bliaut ir paprasiau, kad iseitu (sesutes kazkodel i lankytoju "bandas" nereaguoja)... ir apskritai, sakau, reikia proto turet... na, keliu sakiniu "morala"  blush2.gif tik tada isejo...  Paskui girdejau tel. kaimyne skundesi, kad as psichiskai nestabili kazkokia... ir vaikau zmones  blink.gif  Mane pacia lanke tik vyras, visiem "pageidaujantiem" buvo pasakyta, kad menesi ramiai sedetu ir nebandytu nei i ligonine nei pas mus i svecius prasytis... Tai jau namuose, po geros savaites, aplanke musu tevai, seses, o visi kiti sulauke "eiles". Bet ir tada nesokinejau aplink nieka su puodais... Vyras sausainiu parnesdavo ir arbatos isvirdavom...
O su antruoju labai pasiseke, irgi VGN, su kaimyne papuolem panasaus "mastymo", tai lankytoju minimaliai...  nors jos vyras praktiskai istisai budavo, bet visada iseidavo uz duru, atejus sesutei ar daktarams apziuret ir siaip, praktiskai nesijuto, kad yra... maniskis netupejo man prie sono, nes nebuvo jokio reikalo, jauciausi pakankamai zmoniskai.
Vaikus tai ileidzia. Gimus antram, didziajam buvo 1,7m ir karta vyras neturejo kur jo palikt, tai abudu uzbego aplankyt, bet kai praktiskai visa laika laike uz rankos ar ant ranku paemes, kad prie mazu vaiku nelystu ar ko nors nenuverstu, tai jokiu aibiu jis neprikrete... rekt irgi nereke, bet vistiek... mano supratimu, nelabai gerai mazus vaikus i ligonines vedziotis  ax.gif
Papildyta:
Visur parasyta, kad vienu metu pas viena zmogu ne daugiau 2 lankytoju, be "lauko" drabuziu, su spec. batais (nu tais celofaniniais)... bent musu palatoj kabedavo "instrukcija" dideliausiom raidem surasyta... bet matyt lankytojai berasciai - skaityt nemoka arba nesupranta kas parasyta... tai ir negali pykt ant likimo nuskriaustu...

mANO AMNYMU I PALAT ATURETU TIK VYRAILEISTI,NA IR VAIKA,JEI GIMDYMA SANTRAS,O KITIEM SLANKYTOJAMS TURETU BUTI SPEC VIETA,KAZKOSKAMB AR PANASIAI
Atsakyti
Koridoriuose yra laukiamieji, ten ir galima su būriu lankytojų pasimatyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVJ: 06 spalio 2007 - 17:26
QUOTE(RVJ @ 2007 10 06, 17:25)
Koridoriuose yra laukiamieji, ten ir galima su būriu lankytojų pasimatyti.

Praktiskai neimanoma... nelabai vaikiuka viena paliksi ir... reta gimdyve pirma - antra diena po gimdymo kaip gazele lakstyt galetu kokias 5-6 "kompanijas" "priiminet" biggrin.gif Kiek save pamenu, tai gerrrokai pagalvodavau pries eidama i tualeta, ar tikrai noriu blush2.gif nes atsikelt... nueit... vel gryzus asisest - atsigult... doh.gif prakaitas ispildavo... biggrin.gif o jei butu reikeje "svecius" sutikinet.. tai toooli toli juos pasiuntus buciau, o ne nuejus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Phedra: 06 spalio 2007 - 18:32