QUOTE(Mamytedk @ 2007 10 07, 11:01)
speju,kad turejaisunku gimdyma,jog nenorejaisveciu ir lankytoju matyti
Kai issikankini,tai maziausiai nori isskyrus savo vyra matyti
Nepasakyciau kad super sunku, proto ribose, bet... pakako...
Nenorejau lankytoju nes... jau buvau pasiskaicius cia SM mamu atsiliepimus apie lankytojus ligoninese, kazkaip galvojau, kad perdeda... pasirodo - buvo teisios... dar gimdziau ziema... o ne visi lankytojai susipranta, kad ciaudint-kosint-sloguojant pas mazylius ir tuo labiau i ligonine ner ko eit bacilomis dalintis.
Ligonineje prabuni kiek... nu 3-4-5 paras... Negi neimanoma pasidziaugt mazyliu jau namuose, ne pienas, neprarugs... o bendradarbiam, draugam pazystamiem nemanau, kad didelis skirtumas 1 paros vaikiuka pamatys ar 5
Pati ideja gal ir grazi, tarkim, as gerai jauciuosi, bet tai nesuteikia man jokiu privilegiju pries kitas moteris palatoj

maza kas ko gali noret, bet reikia gerbti ir aplinkinius
Jei nori ligoninej delegacijas po gimdymo priiminet, as nieko pries, kiekvienas renkasi pagal save, taciau, mano supratimu, reikia is anksto pasirupint, kad galetum buti vienas... o ne kitos mamos ir jos vaikiuko saskaita

ligonine, ne kavine ir ne parke ant suoliuko ar kita viesa vieta, tad kodel turiu "demonstruotis" svetimiem zmonem ar nepatogiai jaustis kad mano naktinukai svelniai tariant negrazus...

Siuo atveju man svarbiau mano ir vaiko sveikata ir ramybe