Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

QUOTE(Phedra @ 2007 10 06, 19:31)
biggrin.gif o jei butu reikeje "svecius" sutikinet.. tai toooli toli juos pasiuntus buciau, o ne nuejus  blush2.gif

nepagalvojai, kad gal tai butu daug geresnis sprendimas?
Atsakyti
QUOTE(Phedra @ 2007 10 06, 19:31)
Praktiskai neimanoma... nelabai vaikiuka viena paliksi ir... reta gimdyve pirma - antra diena po gimdymo kaip gazele lakstyt galetu kokias 5-6 "kompanijas" "priiminet"  biggrin.gif  Kiek save pamenu, tai gerrrokai pagalvodavau pries eidama i tualeta, ar tikrai noriu  blush2.gif nes atsikelt... nueit... vel gryzus asisest - atsigult...  doh.gif prakaitas ispildavo...  biggrin.gif o jei butu reikeje "svecius" sutikinet.. tai toooli toli juos pasiuntus buciau, o ne nuejus  blush2.gif

speju,kad turejaisunku gimdyma,jog nenorejaisveciu ir lankytoju matyti verysad.gif
Kai issikankini,tai maziausiai nori isskyrus savo vyra matyti
Atsakyti
QUOTE(Mamytedk @ 2007 10 07, 11:01)
speju,kad turejaisunku gimdyma,jog nenorejaisveciu ir lankytoju matyti verysad.gif
Kai issikankini,tai maziausiai nori isskyrus savo vyra matyti

Nepasakyciau kad super sunku, proto ribose, bet... pakako... blush2.gif ax.gif
Nenorejau lankytoju nes... jau buvau pasiskaicius cia SM mamu atsiliepimus apie lankytojus ligoninese, kazkaip galvojau, kad perdeda... pasirodo - buvo teisios... dar gimdziau ziema... o ne visi lankytojai susipranta, kad ciaudint-kosint-sloguojant pas mazylius ir tuo labiau i ligonine ner ko eit bacilomis dalintis.
Ligonineje prabuni kiek... nu 3-4-5 paras... Negi neimanoma pasidziaugt mazyliu jau namuose, ne pienas, neprarugs... o bendradarbiam, draugam pazystamiem nemanau, kad didelis skirtumas 1 paros vaikiuka pamatys ar 5 4u.gif
Pati ideja gal ir grazi, tarkim, as gerai jauciuosi, bet tai nesuteikia man jokiu privilegiju pries kitas moteris palatoj ax.gif maza kas ko gali noret, bet reikia gerbti ir aplinkinius 4u.gif
Jei nori ligoninej delegacijas po gimdymo priiminet, as nieko pries, kiekvienas renkasi pagal save, taciau, mano supratimu, reikia is anksto pasirupint, kad galetum buti vienas... o ne kitos mamos ir jos vaikiuko saskaita 4u.gif ligonine, ne kavine ir ne parke ant suoliuko ar kita viesa vieta, tad kodel turiu "demonstruotis" svetimiem zmonem ar nepatogiai jaustis kad mano naktinukai svelniai tariant negrazus... doh.gif Siuo atveju man svarbiau mano ir vaiko sveikata ir ramybe wub.gif
Atsakyti
Phedra, su tavim pilnai suprantu. Nors man iki gimdymo dar tolokai, bet jau dabar visiems užmetu replikas, kad pas mus kol būsim ligoninėje nė nebandytų eiti blush2.gif
Atsakyti
Jau beveik metai praejo, kai AK pagimdziau dukryte. Bet iki siol neisbleso bjaurus ispudis apie zmoniu nesupratinguma, nekulturinguma ir panasiai.... Man dare Cez., po operacijos jauciausi nekaip, pykino, silpna, sunkiai atsikeliau. O dar vaikelis anksciau laiko gimes, inkubatoriuje.Palatoje gulejom dviese.Kaimyne daug jaunesne, studente. na ir prasidejo.... Kiaura dien, nuo ryto iki vakaro kas nors pas ja kabojo, tiksliau arba vyras gyulejo ant lovos arba burys draugiu, giminaiciu ir dar nzn.kas. KAZKAS BAISAUS. Pastovus triuksmas, smarve (sorry. buvo lapkritis, visi suprakaitave, nes palatoje silta), purvas nuo batu ir is viso, jokio poilsio nei minute!! Man reikia atsikelt, tai galiu padaryt tik vos ne ropom, nei naktiniai nei chalatas nelabai pridengia, visi spokso issizioje, dar nespejus uzdaryt dru, prasideda aptarinejimas kas, kaip ir kodel...Nu zodziu, idiotizmas auksciausio lygio. Atvaziavo jos tevai. Na galvoju, zmones supratingi.... Prasedejo puse dienos, senio koju smarve kaip tvarte. Pradejo gaivint pavytusias rozes--degina degtukais kotus, atseit, atsigaus. Dvokas..... Tada jau galejau paeit, atsikeliau isejau ir sedejau koridoriuj. nes nebebuvo sveikatos kazka aiskint.
Baisu. Ir manau, kad kliniku reikalas yra riboti lankytoju srauta. o po to jau zmoniu supratingumas turi buti.
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2007 10 07, 14:43)
Jau beveik metai praejo, kai AK pagimdziau dukryte. Bet iki siol neisbleso bjaurus ispudis apie zmoniu nesupratinguma, nekulturinguma ir panasiai.... Man dare Cez., po operacijos jauciausi nekaip, pykino, silpna, sunkiai atsikeliau. O dar vaikelis anksciau laiko gimes, inkubatoriuje.Palatoje gulejom dviese.Kaimyne daug jaunesne, studente. na ir prasidejo.... Kiaura dien, nuo ryto iki vakaro kas nors pas ja kabojo, tiksliau arba vyras gyulejo ant lovos arba burys draugiu, giminaiciu ir dar nzn.kas. KAZKAS BAISAUS. Pastovus triuksmas, smarve (sorry. buvo lapkritis, visi suprakaitave, nes palatoje silta), purvas nuo batu ir is viso, jokio poilsio nei minute!! Man reikia atsikelt, tai galiu padaryt tik vos ne ropom, nei naktiniai nei chalatas nelabai pridengia, visi spokso issizioje, dar nespejus uzdaryt dru, prasideda aptarinejimas kas, kaip ir kodel...Nu zodziu, idiotizmas auksciausio lygio. Atvaziavo jos tevai. Na galvoju, zmones supratingi.... Prasedejo puse dienos, senio koju smarve kaip tvarte. Pradejo gaivint pavytusias rozes--degina degtukais kotus, atseit, atsigaus. Dvokas..... Tada jau galejau paeit, atsikeliau isejau ir sedejau koridoriuj. nes nebebuvo sveikatos kazka aiskint.
Baisu. Ir manau, kad kliniku reikalas yra riboti lankytoju srauta. o po to jau zmoniu supratingumas turi buti.

Na, jau čia tai tikrai KAŽKAS BAISAUS doh.gif Jau aš tai tikrai nebūčiau ištvėrus ir visus būčiau išvarius - ir dar skandalą ligoninėje sukelčiau dėl šitokio bardako! doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 07, 21:50)
Na, jau čia tai tikrai KAŽKAS BAISAUS doh.gif Jau aš tai tikrai nebūčiau ištvėrus ir visus būčiau išvarius - ir dar skandalą ligoninėje sukelčiau dėl šitokio bardako! doh.gif

Tai jau tikrai ir as skandala buciau pakelus ne tikligoninei,bet ir tai panai moralus atskaicius,kad artimieji ir kiti tegu namuose po pusdeini vaika lanko. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2007 10 07, 16:43)
Jau beveik metai praejo, kai AK pagimdziau dukryte. Bet iki siol neisbleso bjaurus ispudis apie zmoniu nesupratinguma, nekulturinguma ir panasiai....

Žiauru doh.gif
Man panašiai buvo patologiniam, nes gulėjau dėl pernešiojimo, tai paguldė vieną, pas kurią visą dieną būdavo mam, vyras ir tetulė, man pradėjo vandenys bėgt, jau skausmas normalus, o jie sėdi ir žiūri visi akis išpūtę, dabar kai pagalvoju, kaip aš nieko nepasakiau, bet tada jau nebe tas rūpėjo tikriausiai cool.gif
O po gimdymo gulėjau viena, tai atėję buvo patys artimiausi wub.gif
Atsakyti
is tikruju tai dabar daug kas kitaip atrodo, bet tada....paprasciausiai stresas, fizinis silpnumas ir rupestis del mazes padaro savo.Daug ka kitaip priimi ir kitaip elgiesi....
Atsakyti
O as gulejau vienvieteje, man atrodo kad Klaipedos GN visos vienvietes g.gif . Tai dziaugiausi ramybe... ax.gif nes jau pries gimdant visiems pasakiau apart mamos , vyro ir anytos kad nieks neitu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oxikas_777 @ 2007 10 08, 15:34)
O as gulejau vienvieteje, man atrodo kad Klaipedos GN visos vienvietes g.gif . Tai dziaugiausi ramybe... ax.gif nes jau pries gimdant visiems pasakiau apart mamos , vyro ir anytos kad nieks neitu... thumbup.gif

Smagu thumbup.gif vienai guleti
Atsakyti
tai aciu diev po keliu dien ir as i vienviete perejau smile.gif
Atsakyti