Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

Trakuose kiekviena gimdyve guli atskirai savo palatoj su lialka, vyru ir kuo tik nori, pati reguliuoja srautus lankytoju, ju atnesamus daiktus, ir aisku, netrukdo niekam kitam 4u.gif
Palata priklauso nemokamai tongue.gif
Mes su vyru jautemes kaip sanatorijoj, truko tik neto: kompas, telikas ir visi kiti reikalingi daiktai metesi palatoje blush2.gif
Atsakyti
Gimdžiau Antakalnio ligoninėj. Papuoliau į 3-vietę palatą, ir išgulėjome trise visą savaitę. Kadangi visos gimdėm beveik tą pačią dieną, tai ir tas rūpestis buvo vienas - pasitarti, pasimokyti, pagaliau laisvu laiku paplepėti. Lankytojų nei pas vieną netrūko, tačiau visi labai korektiški, kalbėdavo beveik pašnibždomis. Aš asmeniškai buvau labai patenkinta visai savo lankytojais.
Atsakyti
Gimdžiau VGN, ten lankymas kaip supratau neribojamas (nu, tik naktį neįleidžia tongue.gif ) Man tai labai patiko kad vyras galėjo būti kiek norėjo, tai vis tiek smagiau ir jam, ir man ax.gif
O dėl lankytojų, tai gulėjom dviese, bet pas mane tai tik uošvis trumpam buvo užsukęs anūko pažiūrėti, o pas kaimynę - draugų buvo užgriuvę, bet neilgai jie buvo, tai labai ir nesutrukdė mirksiukas.gif
Šiaip tai priklauso nuo to kas su tavim guli, jei jau ten eina ir eina žmonių būriai, tai tikrai nesmagu unsure.gif , o dar jei po sunkaus gimdymo tai iš viso frusty.gif
Atsakyti
mes palatoje gulejome taip pat dviese.Negaliu skustis, tiek pas mane, tiek pas ją lankytojų buvo saikingai. Nors, tiesą pasakius, jei nebūčiau daug kam atsakiusi, tai turbūt per visą dieną eitų ir eitų. iš tikrųjų susidaro papildomų problemų, kai norisi nueiti į tualetą, bandai kaip nors atsikelti, o į tave spokso keletas pašalinių akių..Mes lietuviai ne italai... Drauge pasakojo, kad Italijoje taip jau priimta, kad vos pagimdzius naujagimio ir mamytes vienu metu ateina pasveikinti kruva žmonių: tevai, uošviai, seneliai, tetos, dedes, pusbroliai ir dar kas tik nori...Žodžiu pas jos palatos draugę italę atejo 21 zmogus, gėrė šampaną ir labai garsiai džiaugėsi...
Atsakyti
Is pradziu mes gulejom trivietej, po to- penkiavietej palatoj. Ne kiek nesiskundziu, dar smagiau buvo, snekos su visom atradom ir viena kitos leliukus apziurinejom smile.gif O lankytoju irgi labai dauk visos turejo, tik kai jau per dauk budavo, sesutes ateidavo ju isbaidyt smile.gif
Atsakyti
Gimdžiau Kauno 2 ligoninėj. Vyras su manim palatoj visas 4 dienas gyveno. Lankytojų sulaukėm jau pačią pirmą dieną. Pagimdžiau anktį, tai visa euforijoj buvau visą parą tongue.gif pirmiausia atėjo mano mama, paskui ir draugai aplankė. Visi teiravosi, kada gali ateiti, tai mes derinom, kad vienu kartu daug žmonių nebūtų. Man patiko, kad dauguma mus ligoninėj aplankė. Namučiuose galėjom normaliai apsiprasti ir nieks į svečius nesibrauna tongue.gif
Atsakyti
Gimdziau Antakalnio ligoninej,po cezario dar gulint pooperacinej palatoj gydytoja klause i kokia palata noreciau tipo viena ar su kitom mamytem,man pasirode kad vienutej gal geriau tai paskui liudejau,nes neisleisdavau esamo lankytojo tol kol kitas neateidavo ir taip nuo ryto iki vakaro,niekas is personalo ne zodzio nepasake,nors kartais net ieiti nebudavo vietos palatoj. 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, svarbiausia pačios gimdyvės supratingumas (jei palatoje guli kelios gimdžiusios), netikiu, kad jeigu ji paprašys lankytojų poilsio, jog jie vis tiek brausis. Gimdžiau Kauno 2-oje ligoninėje ir palatoje gulėjau viena, todėl buvo viskas idealu, ilsėjausi kiek norėjau, lankytojai ėjo tik perspėję ir atsiklausę, ar jau gali aplankyti. Vyras pirmą naktį nakvojo, o kitom dienom ateidavo kada norėdavo, o va su išėjimu, tai ten griežtai - 20val. seselės išprašo iš ligoninės.
Atsakyti
Antakalnyje nurodytos lankymo valandos, tačiau merginos su kuria gulėjau vyras sugebėdavo ateiti ir nelankymo valandom. Galiu pasakyti, kad man tai nepatiko, nes speneliai nugraužti, norisi juos pasitepti tepalu ir pabūti gryna krūtine, kad susigertų ir gytų, o čia turi pastoviai saugotis, kad neįtipentų "kambariokės" vyrelis schmoll.gif
Niekas nežiūri kas ateina, kiek ateina, parašyta, kad nesivesti mažų vaikų, ne daugiau dviejų lankytojų vienu metu, bet "kambariokės" vyras atsitempė tėvą, tada savo mažametę dukrą, o tada dar mažametį sūnėną. Nu žodžiu galėtų čia būti griežčiau. Idealu, kai būna atskiros palatos, aš džiaugiausi, kad buvau dviejų vietų palatoje, o ir "kambariokę" atkėlė tik antrą dieną, tai nors ramiai pagyvenau iki to bigsmile.gif .
Atsakyti
gimdziau airijoje ir palatoje gulejom gal 6. nelabai zinau kiek, nes ten uzsitraukia uzuolaideles ir niekas taves nemato, jei nenori. cia yra labai grieztos lankymu valandos. ir aciu dievui ir lankytoju sk ribojamas, bet va pas mano kaimyne, tai nezinau kaip bet susigrudo gal 5 suauge ir vaiku dar kruva. visi sudribo ant lovos ir vargsei gimdyvei nebeliko vietos blink.gif o ir as guliu, mazyle miega ir pailset negaliu. kosmaras koks tai. tai as grieztai pasakiau, kad manes niekas neitu lankyt isskyrus vyra. schmoll.gif
Atsakyti
atsimenu kaip buvo pikta,kai pas mano palatos kaimyne suguzejo visas tuntas giminaiciu ir negana to,jie visi liko laukti autobuso,ne autobusu stoty,o pas mus palatoj.kas sedi,kas skersai lovos drybso.(gimdziau Kelmej)autobusai ten i visokius kaimus tik keli per diena,tai patikekit giminaiciai trejata valandu vartesi,o atsikelti sunku,pienas bega,visur skauda,sesute atejus mokina kaip vaika reikia maitint(praktines pamokos).labai labai nemalonus prisiminimai islike,tikrai nieko gero neribotas lankymas,ypac kai susirenka visokie stobriai.gaila,kad zmones tokie nesupratingi.
Atsakyti
As megstu ramybe ir labai dziaugiuosi,kad po gimdymo gulejau viena,visai nesinorejo lankytoju,nebent labai artimu,truko tik vyro(negalejo buti salia).Buvo labai pikta,kai gryzus iskarto po gimdymo i palata,joje jau buvo suvesti vyro giminaiciai,gimdziau nelengvai,plysau,iki palatos vos parejau,pati turbut visa violetine,ligonines naktiniai trumpi,o dar tas kraujavimas,lovos aukstokos...plius seseles pamokymai:-gulkis taip,nes tavo tarpviete susiuta,gali...netrukus duok kruti...-maniau,sprogsiu is pykcio,kai visa tai su gelyciu puokste stebejo kazkoks,man tada dar visai svetimas trylikametis paauglys,jo tetis ir t.t.Taciau,cia jau turbut ligonines personalo netaktiskumas,man buvo slykstu.Vis del to,reikia kazkokiu apribojimu,ir manyciau,atsizvelgiant i gimdyves bukle,bei nuomone.CIA JAU KAIP KAM !
Atsakyti