Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

As labai trumpai gulejau trivieteje palatoje, o paskui vienvieteje. Tai kai trivieteje gulejau pas viena kaimyne atejo seima su mazais vaikais, o pas kita kazkokie jos draugai kaimieciai, prigere alkoholio - visa palata 'pakvipo' mad.gif
Kazkoks kosmaras!
O vienvieteje tai mus aplankyti atejo tik mano mama ir vyro tevai. Labai smagu buvo kad aplanke.
Atsakyti
gulėjau vienvietėje palatoje.mažius visas dienas(4) kol buvom ligoninėj pramiegojo 2.gif ,tai labai jau liūdna buvo,todėl labai laukiau lankytojų,kurių netrūko. thumbup.gif
malonu žinot,kad nepamiršo,rūpinasi. clap.gif
Atsakyti
As gulejau vienvieteje, tai buvo ramu ir faina. O pusesere gimde krikscioniskuose, tai buvo pakraupusi - jos ten gulejo keturios, jinai gimde spalio vidury, lankytojau suguzedavo pas visas buriais su paltais, sloguojantys, apie ranku plovima net negalvodavo. O geriausia pietu metas, tuomet 'picos, cepelinai i palata' ir t.t. Kosmaras kazkoks... Tai buvo pries pora metu, gal dabar kas pasikeite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrea: 02 spalio 2004 - 17:16
QUOTE (Andrea @ 2004 10 02, 17:15)
O pusesere gimde krikscioniskuose, tai buvo pakraupusi - jos ten gulejo keturios, jinai gimde spalio vidury, lankytojau suguzedavo pas visas buriais su paltais, sloguojantys, apie ranku plovima net negalvodavo. O geriausia pietu metas, tuomet 'picos, cepelinai i palata' ir t.t. Kosmaras kazkoks... Tai buvo pries pora metu, gal dabar kas pasikeite?

Labai tikiuosi kad pasikeite blink.gif unsure.gif, nes pati ruosiuosi ten gimdyti ir jau tikrai nenoriu kad eitu visi kaip stoty blink.gif huh.gif saviem iskart pranesta kad tik artimiausi galbut gales ateit, o gal isvis nieko isskyrus savo vyra nenoresiu matyt.
Atsakyti
Siaip tai turetu g.gif. Nes jai tai didziausias minusas ir yra tas toks beprotiskas lankymas, del kurio nenoretu antra karta gimdyti krikscioniskuose.
Atsakyti
QUOTE (Andrea @ 2004 10 02, 18:15)
... jos ten gulejo keturios, jinai gimde spalio vidury, lankytojau suguzedavo pas visas buriais su paltais, sloguojantys, apie ranku plovima net negalvodavo....

Kaip tik ten ir gimdziau. Tikrai nepasikeite. Lankytojai ejo, keitesi per diena N, kai tuo tarpu pas mane koks vienas per diena ateidavo ir budavo vos kelias minutes, kad manes nevargintu biggrin.gif...

Na, o pas kaimynes mad.gif ... Sniurais blink.gif NOrs kiek nors butu mandagus... Juk po gimdymo ir is lovos sunku buvo islipti (buvau siuta). Tai reikedavo laikydamasi uz klyno lipti, kad kai ko nepamesciau... kad kai ko nepamatytu tie priesais sedintys blush-anim-cl.gif O ir po palata juk nelakstytsi vien su naktiniais, nors ir karsta rolleyes.gif Kai pagalvoju, jei vel gimdyciau, pasakyciau sesutei, kad ribotu skaiciu ir netrukdytu mums, kitoms mamoms, ilsetis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 10 06, 10:58)
Kaip tik ten ir gimdziau. Tikrai nepasikeite. Lankytojai ejo, keitesi per diena N, kai tuo tarpu pas mane koks vienas per diena ateidavo ir budavo vos kelias minutes, kad manes nevargintu biggrin.gif...

Na, o pas kaimynes mad.gif ... Sniurais blink.gif NOrs kiek nors butu mandagus... Juk po gimdymo ir is lovos sunku buvo islipti (buvau siuta). Tai reikedavo laikydamasi uz klyno lipti, kad kai ko nepamesciau... kad kai ko nepamatytu tie priesais sedintys blush-anim-cl.gif O ir po palata juk nelakstytsi vien su naktiniais, nors ir karsta rolleyes.gif Kai pagalvoju, jei vel gimdyciau, pasakyciau sesutei, kad ribotu skaiciu ir netrukdytu mums, kitoms mamoms, ilsetis biggrin.gif

As irgi gimdziau Krikscioniskuose,ir labai nusivyliau mad.gif niekas ten neziuri kas pas ka ir kiek ateina. Jau kita karta kai reikes tai tikrai Krikscioniskuose negimdysiu mad.gif Jokiu budu
Atsakyti
As gimdziau Kaune II ligoninej, tai ten kiekviena gimdyve gauna dviviete palata, kurios antroj lovoj vyras gali isitaisyt. Mes tuo pasinaudojom ir likom patenkinti. Lankytoju zinoma buvo, bet as tikrai visais dziaugiausi,nes po gimdymo buvo tokia nuotaika,jog norejosi kalnus nuverst. clap.gif
Visgi savi artimieji tai malonu, o jei svetimi pas kaimynes uzsibuna, tada jau tikrai vargas. unsure.gif
Atsakyti
As tai pagimdziau tik praejus 23 val nuo atvykimo i ligonine. Per ta laika pamiegojau gal tik 3 val. Tai po gimdymo vienintelis noras buvo, kad gautume privacia palata, ir visiems buvo prnesta, kad nelankytu ta pacia diena bei atjungtas telefonas palatoj. Lankytojus priemem tik sekancia diena, bet jau po pusvalandzio as ju nei vieno nebenorejau. Neisivaizduoju, ka buciau darius, jei butu teke palata ir lankytojais dalintis su kita gimdyve.
Atsakyti
Geriausia gulet privacioje palatoje. Tada niekas nemaiso, pvz. mus lanke kita diena ir tik artimiausi gimines (tevai ir breoliai-seses). Del lankymo laiko taremes telefonu, kad vienu metu nesuguzetu palaton kokie 4-5 zmones.
Atsakyti
Pirmą kartą gulėjau dvivietėj, vaikas buvo labai neramus, aš "naujokė", o lankytojai plaukė pas abidvi, netgi per tą vadinamą "pietų miego metą". Buvo žiauru, vaikas nemiegojo naktim aš irgi, o dieną turėjau kentėti tuos lankytojus.

Todėl antrą kartą išsireikalavau vienvietės. Bet antras vaikas buvo ramybės įsikūnijimas... O aš visus iš anksto buvau perspėjusi, kad nelankytų. Tai teko pačiai skambinti draugams ir rpašyti - aplankykit kas nors, bo buvo labai liūdna:)

O šiaip man keista, kad visi veržiasi lankyti pirmom dienom. Va trečią dieną, kai jau jautiesi geriau, tai nieks neateina...
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 04, 19:29)
as gimdziau Amerikoje. pala buvo skirta dviems. kiekviena is musu turejo teise atsivesti per 1 karta ne daugiau nei 2 lankytojus rolleyes.gif visi lankytojai grieztai surasomi priimamajame, jiems isduodami leidimai ieiti i pagimdziusiuju skyriu smile.gif

As kai gimdziau antakalnyje tas pat buvo tik keista girdet kad kitus leisdavo sniurais pas mane atvaziavo tevai tai ileisdavo grieztai tik po du rolleyes.gif o ir pati palatos kaimynes nenorejau apsunkint ir grieztai surasinejo. Man baisiai liudna buvo kai gulejau viena po to palatoj ir nieks nelanke (iskyrus vyra) tada jautiesi tokia pamirsta ir niekam nereikalinga unsure.gif tokia depresija buvo apemus gerai kad gydytojai ypac ginekologas palatos thumbup.gif Gaila nepamenu pavardes bet toks superinis pas toki ir gimdyt noreciau rolleyes.gif
Atsakyti