Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

Aš gimdžiau VGN na ten su lankytojais gan grieštai į palatą tik po du, mano gimdymas buvo gan sunkus vaikas gimė priduses tai po gimimo tris dienas gulėjo naujagymių skyriuje, palatoje buvau aš ir kita pagimdžiusi tarp mūsų vaikų valandos skirtumas, mūsų vaikai gimė prieš vidurnaktį tai kai susitikome palatoje mes su ja visą naktį prašnekėjome, nors gimdykloj pragulėjau 12 val po gimdymo jaučiausi labai stipri ir tikrai labai laukiau lankytoju nes buvo labai liūdną mano kaimyne išrašė po kelių dienų, vaikelį man atnešė tik trečia dieną ir jis pas mane labai ramus buvo tai tikrai labai labai laukiau lankytojų
Atsakyti
As irgi gimdziau VGN ir niekas ten neriboja lankytoju sad.gif
kadangi gimdziau kai buvo uzdarytos antakalnio klinikos tai gimdyviu buvo bumas. gulejom keturios vienoj palatoj+4leliukai. aisku, kas be ko, musu vyrai buvo vos ne visa laika(cia as visiskai pateisinu). bet kai pradejo eit lankytojai pas viena ponia, su puokstem geliu, kamerom ir tt, tai toks siutas eme, bet nenorejau pyktis... gimdziau rugpjucio menesi, per pacius karscius, tai galit pacios isivaizduot kiek oro likdavo po7 asmenu lankymo pas viena gimdyve, o lankytoju grupiu per diena tai po kokias tris.
beto, neneskit dideliu puoksciu i gimdymo namus... geles skleidzia kvapa, kuris erzina, beto irgi naikina deguoni.
kai ji gavo trecia puokste roziu(kiekviena po 7-9)tai neistveriau ir paprasiau jos vyro, kad namo parveztu, nes jau dustu...
saviskes geles irgi buvau isakius namo atnest smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Erdve @ 2004 10 15, 15:28)
As irgi gimdziau VGN ir niekas ten neriboja lankytoju sad.gif
kadangi gimdziau kai buvo uzdarytos antakalnio klinikos tai gimdyviu buvo bumas. gulejom keturios vienoj palatoj+4leliukai. aisku, kas be ko, musu vyrai buvo vos ne visa laika(cia as visiskai pateisinu). bet kai pradejo eit lankytojai pas viena ponia, su puokstem geliu, kamerom ir tt, tai toks siutas eme, bet nenorejau pyktis... gimdziau rugpjucio menesi, per pacius karscius, tai galit pacios isivaizduot kiek oro likdavo po7 asmenu lankymo pas viena gimdyve, o lankytoju grupiu per diena tai po kokias tris.
beto, neneskit dideliu puoksciu i gimdymo namus... geles skleidzia kvapa, kuris erzina, beto irgi naikina deguoni.
kai ji gavo trecia puokste roziu(kiekviena po 7-9)tai neistveriau ir paprasiau jos vyro, kad namo parveztu, nes jau dustu...
saviskes geles irgi buvau isakius namo atnest smile.gif

Del geliu tai teisingai, as tai is vis visiems pasakiau, kad jokiu man geliu nenestu, vietoj tu geliu geriau jau vaikui ka nors wink.gif vis tiek neturi tiek laiko ir noro tomis gelemis dziaugtis, o va dovanele 2.gif tai kas kita rolleyes.gif
Atsakyti
As gimdziau VGN ir gulejau viena palatoj nes mano daktare buvo rezervavus palata nors mes ir neprasem labai patenkinta ja thumbup.gif ji dirba tam skyriui po gimdymo nors as pas ja ir gimdziau abu kartus thumbup.gifir lanke tik vyras tai as tikrai pailsejau ir greit namo islekiau po 2 paru nes viskas buvo gerai
Atsakyti
As gimdziau Kauno krikscioniskuose gimdymo namuose. Vyras galedavo ateiti bet kuriuo metu (na dar ir jo mama, nes buvai irasiusi i lankytoju sarasa). Kitiems atejimo laikas budavo ribojamas (nustatytos lankymo valandos). Norejo ateiti drauge, tai vos ileido, nes pataike i nelankymo valandas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovi @ 2005 10 09, 11:41)
As gimdziau Kauno krikscioniskuose gimdymo namuose. Vyras galedavo ateiti bet kuriuo metu (na dar ir jo mama, nes buvai irasiusi i lankytoju sarasa). Kitiems atejimo laikas budavo ribojamas (nustatytos lankymo valandos). Norejo ateiti drauge, tai vos ileido, nes pataike i nelankymo valandas  smile.gif

As gimdžiau Centro ligoninei, thumbup.gif tai man ten labai patiko nes ir geliu nelabai galima arnest,todel kad mamos guli su vaikais tongue.gif mirksiukas.gif ir prieziura tenai ten tiesiog puiki thumbup.gif ,o kai reikejo man pampersu tai mano drauge atnešė 9 vakare po darbo buvo,tai paprašė ir ileido ,dar vyra irgi ileido į gimdiklą kai gimdižiau 23.00,tai net apsauginis i leido ir atvėde,man labai patiko kad į palata g.b. ieiti tik po 2 , drinks_cheers.gif oro labai truksta vasaros metu.
Atsakyti
Po mėnesiuko gimdysiu savo antrąjį. Jau visiems, kas tik turi ausis, yra pasakyta - į ligoninę prašau nekelti nė kojos, namuose priimsiu po mėnesio arba tada, kai jausiuosi, jog pasiilgau ir galiu bendrauti. Išimtys - vyras, sūnelis, mano Mama su Tėčiu (anyta-gyvatė nė per slenkstį!!!).Bandysiu gauti vienvietę palatą, kad niekas netrukdytį. Jau ir šiaip esu vienišė, o po gimdymo, tai turbūt susirgčiau, jei kas nors maišytųsi po akimis nuolat, tegul ir su geriausiais ketinimais.
Vienintelė mano pati geriausia draugė pažadėjo ignoruoti šį reikalavimą ir sakė, kad vis viena atbėgs pažiūrėti leliaus pirmąją savaitę, o vėliau aš galinti ją kad ir iš testamento išbraukti biggrin.gif Bet mudvi esame viena kitą mačiusios tokiose įvairiose būsenose, kad ji man netrukdys.
Žodžiu, aš kategoriškai prieš gausius lankytojus. O su palatos kaimynių lankytojais gali pasikalbėti vyras, gydytojas, skyriaus vedėjas... Tik reikia turėti drąsos ir nekentėti - pačiai bus sveikiau.
Atsakyti
Aš gimdžiau Antakalnyje. Ligoninėje gulėjau ilgiau nei savaitę, dar pasisekė, kad buvau dvivietėje palatoje. Palatoje pasikeitė dvi kaimynės, vieną tik vyras aplankydavo, o kitą tai visi giminaičiai nusprendė pasveikint. Mano gimdymas buvo komplikuotas, darytas cezaris, pienelio tik į ketvirtą parą atsirado, tai aš visa panikoj, užsidepresavus, bandau tą vaikelį pamaitint kaip nors, o aplinkui bruzdesys, kažkokie vyrai vaikšto, labai nesmagu. O iš kitos pusės, lankymas buvo tik griežtai nustatytom valandom, net vyrui, kurio pagalbos man taip reikėjo pirmom dienom, būdavo griežtai liepiama išeit iš ligoninės.
Vis dėl to manau, kad vyrams turėtų būt leidžiama būt šalia žmonos ir vaiko neribotą laiką. Na o lankytojai galėtų ir palaukt, kol gimdyvė grįš namo. Na o jei jau labai norisi, tai bent jau turetų būti ribojamas skaičius žmonių vieno apsilankymo metu.
Atsakyti
Gimdžiau provincijoje. Nors gimdymas buvo nesunkus ir gulėjau vienvietėje palatoje, jau pirmą dieną ėmė plaukti lankytojai su glėbiais gėlių ir šampanu. Labai norėjau išsimiegoti (gimdžiau naktį), bet nedrįsau visiems pasakyti, jog nelankytų. Pavargau ne nuo gimdymo, o nuo lankytojų.
Atsakyti
Na, aš gimdžiau gruodžio mėnesį, ir kaip tik per pačią gripo epidemiją. Po gimdymo palatoj gulėjau viena, bet jau pirmą rytą išgirdau už durų tragišku kosuliu kosint, šnopuojant valytoją, kuri palatas plauna. ir įkriuksėjo ji pas mane (kaip ir pas kitas mamytes bei naujagimius)... Aš persigandus visa, kad ji užkrės mano mažuliuką, o ji sau patenkinta tik šluosto grindis, ir kosti, kosti... Siaubas gun_bandana.gif O paskui vyr. gydytojai sako :"nieko, nebijokit, aš temperatūros neturiu...". O ta vyr. gydytoja (ar kažkaip ten vadinasi viską "valdančioji" ligoninėj), man aiškina, kad niekas tegu neina manęs lankyti, nes gripo epidemija siaučia. Aš jau sakau, kad mano artimieji neserga, tegu savo personalą tvarko schmoll.gif
Tai mano tėvelis atėjo anūkėlės ilgai lauktos pamatyt, ir buvo išgrūstas lauk. Ar čia teisybė? Užtat labai užpykau ir po 2 dienų išsiprašiau namo. Juk visvien namie geriausia vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birutele: 21 spalio 2005 - 16:57
aš gimdžiau Antakalnyje ir man labai pasisekė su palatos kaimyne. lankydavo ją dažniau nei mane, bet žmonės labai malonūs. jei man reikėdavo ką padėt, padėdavo daugiau nei ligoninės personalas. mano artimieji dirbo, tai lankydavo tik vakarais, bet irgi neįkyriai. gulėjom dviese palatoje ir dėl to tik džiaugiausi, nes vienai būtų buvę liūdna. tik kartą pas kaimynę apsilankė draugų kompanija (kurie irgi buvo labai kultūringi ir malonūs), tai ji prieš jiems ateinant atsiklausė mano leidimo, ar aš neprieštarausiu. tik mano viena tetulė pakankamai balsinga moteriškė aplankė mane, tai pasistengiau, kad kuo greičiau išeitų.
Atsakyti
As gimdziau Siluteje,su vyru buvome nusprende,kad imsime mokama seimynine palata,kad galetume sau ramiai leisti laika tryse.Tai buvo ideja fix! thumbup.gif .
O del lankymo tai jau pries gimdyma artimiesiems pasakem,kad lauksime ju tada,kai grysime namo.Taigi neturejom jokiu problemu!Man svarbiausia,kad vyras buvo salia!!!
Atsakyti