Ilga laiką kalbėjau kad gal reiktų nusipirkti mums šuniuką.Labai norėjau maltos bišono( toks mažytis ir baltas).Mano penkiametis vieną kartą sako :"mamyte ,ar tu pirksi ta šuniuką baltu kapišonu?" Juokėmės dar ilgai
Ilga laiką kalbėjau kad gal reiktų nusipirkti mums šuniuką.Labai norėjau maltos bišono( toks mažytis ir baltas).Mano penkiametis vieną kartą sako :"mamyte ,ar tu pirksi ta šuniuką baltu kapišonu?" Juokėmės dar ilgai
6m 1men:
netycia ileke musiukas i burna.Spjaudo i kriaukle.mama klausia ar tikrai.
-Tikrai,va-detales byra-ir toliau spjaudo.
9m1men
Senute kaimyne neturi ne 1 danties.
-O kaip ji valgo?Cepelinus ciulpia?
Dar turiu labai daug savo snekuciu pasisakymu,nes stengiuosi uzsirasyt-kitaip pasimirsta.
netycia ileke musiukas i burna.Spjaudo i kriaukle.mama klausia ar tikrai.
-Tikrai,va-detales byra-ir toliau spjaudo.
9m1men
Senute kaimyne neturi ne 1 danties.
-O kaip ji valgo?Cepelinus ciulpia?
Dar turiu labai daug savo snekuciu pasisakymu,nes stengiuosi uzsirasyt-kitaip pasimirsta.
QUOTE(janna @ 2007 01 09, 14:09)
Viktorija, 3,6 m., skaito knyga:
" Jis gyvenyme buvo apskritas nulis ir del to jam buvo labai liudna"
Zaidzia su 10 mete pusesere slepyniu:
"Viktorija, kur tu? Einu taves ieskoti"
"As cia, spintoje"
" Jis gyvenyme buvo apskritas nulis ir del to jam buvo labai liudna"
Zaidzia su 10 mete pusesere slepyniu:
"Viktorija, kur tu? Einu taves ieskoti"
"As cia, spintoje"
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2004 01 11, 17:40)
Mano septynmetis siandien kankinasi prie pietu lekstes. Ant sofos - naujas zurnaliukas, bet kol nesuvalgysi, niekas neleidzia eit skaityt. Galu gale zmogus rado iseiti: mama, o as galiu valgyti lizingu? KAIP?! - issizioju. Na taip, sako, - pavalgau pavalgau, paskui einu paskaitau zurnaliuka, paskui vel ateinu, pavalgau...

Musu naujausias "anekdotas" toks. Pamate arklius tempencius vezima su malkom. Dziaugemes, kad matom ygaga ir kad jie veza malkas. Po to grizom namo, kurem zidini. O vaikas atrideno viena malka, i ja rodo ir sako: "Mama ygaga niam niam". Vat ir isvarte, kad arkliai eda malkas
Smagiai pasijuokiau, tik laiko saviškių "perliukus" surašyti nebliko. Tad parašysiu tik kol kas vieną, bet patį topiškiausią:
Močiutė besitvarkydama virtuvėje niūniuoja "Noriu noriu noriu vyro savanorio" (jei kad dar pamenate tokią kokių 15-20 metų senumo dainą). 3 metukų anūkėlis nulekia į svetainę ir visiems ten susirinkusiems apskelbia "Močiutė sako, kad savo vyro nori!".
Močiutė besitvarkydama virtuvėje niūniuoja "Noriu noriu noriu vyro savanorio" (jei kad dar pamenate tokią kokių 15-20 metų senumo dainą). 3 metukų anūkėlis nulekia į svetainę ir visiems ten susirinkusiems apskelbia "Močiutė sako, kad savo vyro nori!".
neseniai išgirdau pusseserės pasakytą frazę. ji nuskambėjo prieš kokių 18 metų. "mama, pažiūrėk ar aš dar mergaitė."
mažylei mama vis sakydavo, kad mergaitės į kelnytes nedaro. bet juk visiems nelaimių atsitinka. tai kažkaba mažylė nuėjo pas mamą ir pasiteiravo
mažylei mama vis sakydavo, kad mergaitės į kelnytes nedaro. bet juk visiems nelaimių atsitinka. tai kažkaba mažylė nuėjo pas mamą ir pasiteiravo
Žodžiu visada buvau be grifkos ir sugalvojau vieną dieną nueiti į kirpyklą ir ją nusikirpti,kaip sugalvojau taip ir padariau.Mane pamatęs 6-metis sūnus pasakė:
-Geriau plikai nusiskustum,jei nesugebi kaip reik nusikirpt.
-Geriau plikai nusiskustum,jei nesugebi kaip reik nusikirpt.
kai mano didysis(dabar jam 18) buvo dar mažiukas(apie 2 metukų), dainavo tokią dainą:
tupi žvirblis kamine
su lapine kepure,
tu, žvirbleli, pulsi,
papai tau nukris.

Papildyta:
dar iš to laikotarpio: buvo žiema, lipdėm kieme besmegenį. vėliau atvažiavo senelis. Rimantas pasiilgęs labai jo buvo, apsikabino, prisiglaudė ir sako: oi tu mano senuti besmegenuti.
tupi žvirblis kamine
su lapine kepure,
tu, žvirbleli, pulsi,
papai tau nukris.
Papildyta:
dar iš to laikotarpio: buvo žiema, lipdėm kieme besmegenį. vėliau atvažiavo senelis. Rimantas pasiilgęs labai jo buvo, apsikabino, prisiglaudė ir sako: oi tu mano senuti besmegenuti.
10metų vaikas iš lietuvių kalbos gavo PX (dabar pažymiai nerašomi, P reiškia pasistenk, X- nedrausmingas). o jis ir klausia mamos - mama, ar mokytojai poch....ui
Vyresnioji papraše iškept duonos su česnakais,stoviu prie virykles kepu.Mažji sedejusi prie stalo sako:mamyte kiniečiai tai duonytes nekepa,kiniečiai tik šuniukus kepa!!
Dickis mano klausia manes: mama ar tu turi pimpa?
- sakau ne !
vaikas toliau klausia - o kur yra nuluzo ?
sakau jo jo nuluzo, tai tas man tu nebijok kaip tetukas pareis suremontuos pimpa ir vel turesi
- sakau ne !
vaikas toliau klausia - o kur yra nuluzo ?
sakau jo jo nuluzo, tai tas man tu nebijok kaip tetukas pareis suremontuos pimpa ir vel turesi