aš irgi kol kas tik laukiu, kol mergina kalbėti pradės.
o tuo tarpu papasakosiu keletą linksmų nutikimų iš bendradarbės pasakojimų.
ji turi tris vaikus.
pasakojo, kad kai gimė antrasis, vyras su vyresnėliu atvažiavo jos į ligoninę lankyti. tas pamatė, kad mama vis kur žingsnį žengia - ir tą mažiuką su savim tamposi. Tai įvertinęs padėtį, pasakė: "Mama, pasiimk ŠITĄ ir važiuojam namo"
o kai pagimdė trečiąjį, tai vyriausiasis baisiai norėjo sesutės. na, jie iš anksto nesityrė, kas bus, tai tam vyriausiajam pasakydavo: nežinom, kas bus - gal sesutė, bet gal ir broliukas.
o kai gimė broliukas, mama ligoninėj dar o tėtis tam vyriausiam sako: "gimė broliukas. važiuojam pasiimti mamos ir broliuko". Tai tas pamąstė ir sako: "Žinai, tėti, mes nuvažiuokim į ligoninę, tą broliuką palikim, o pasiimkim sesutę"
o šiaip tai aš čia irgi skaitau ir lūžtu iš juoko, kaip vaikai kartais pasisako...
dar kol kas tik 5 psl. priėjau, tai reikės sekti šitą temą. Reikėtų ją padaryti tituline kokia nors, nes tikrai smagu taip pradėti dieną...
tiesa, dar iš kalbos kertelės galiu papasakoti apie save:
vakarais, jei mama mane vesdavo migdyti, as jai sakydavau: "mylėsimsim, bučiosimsim" (nes buvo per daug sudėtinga pasakyti su galūne "-simės"), arba dar atsisveikinimui tėvai pasakydavo "Saldžių sapnų su pipirais", o kadangi man pipirai didelio susižavėjimo nekeldavo, tai aš atsakydavau "... ir su pyragaičiais, su tortais, saldumynais, šokoladais" ir vardindavau iki begalybės. dabar pati stebiuosi, kaip tėvams kantrybė netrūkdavo...