Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

Šiandien ryte lūžau prie kompo doh.gif besėdėdama užsinorėjau pavalgyt, nuėjau pasišildžiau mėsytės įsidėjau salotų atėjau prie kompo ir valgau sau patenkinta, ir užeina į kambary vyresnėlis (11 m) sako ką čia darai ? aaa valgai mama gėdinkis dabar, pas mus ir taip stalų namuose pakanka, o tu čia sėdi čiaumoji ir šiukšlini nu taip mane juokas suėmė, kad net kasnis užstrigo burnoje blush2.gif o jis pažiūrėjo į mane ir dar pridūrė, nu dar betrūko, kad ir vemt čia pradėtum doh.gif doh.gif , o mažyli ana savaitę išmaudžiau vonioje, o jis mėgėjas ilgai pasėdėt vandenį, tai išlipo aš jį šluostau o jis tik pažiūrėjo į savo rankas ir kad užriko, mama mano rankos kaip lavono doh.gif nors lavono jis dar savo gyvenime nematęs biggrin.gif
Atsakyti
Kalbos kertelė:
- Mama, paduok, - sako Lauras.
- Neturiu laiko, palauk, - atsakau.
- Tai vėl pametei? g.gif biggrin.gif

Įsidėjo kamuolį į rankinę ir paprašė užsegti. Sakau:
- Kur važiuosi, į parduotuvę?
- Ne. Į pardą bigsmile.gif
Atsakyti
Oj geri juokeliai čia pas jus biggrin.gif
Nupirkau skruzdėlyną. Vaikai žiūri išsižioję ir klausia:
- Kas čia?
- "Skruzdėlynas" - atsakau..
- Skruzdėlės padarė? -klausia Aidanas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip įprasta, liepiau savo mažiui (3 m.) valgyt, kas lėkštėj įdėta, kad užaugtų didelis. Jis pasamprotavo: - Aš daug valgysiu, didelis užaugsiu. Ir mano papai užaugs, bus kaip mamos. Aš būsiu negražuolis" blink.gif blink.gif .
Atsakyti
Smagu čia pas jus 4u.gif Užklydau netyčia...

Mano mažoji irgi visokių grožybių prišneka. Vieną dieną giriasi darželyje: "O aš greitai turėsiu broliuką". Auklėtojai jau įdomu pasidarė, klausia, iš kur gi tas broliukas atsiras. O manoji rimtu veidu išdrožia: " O man senelis atveš..."

Va taip ir likom su vyru nesupratę, iš kur tie broliukai atsiranda... lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu istorijos thumbup.gif

maniskis jau skaitosi tikriausiai didelis, bet jis toks nevalgiukas....

tai atsikeliam visi sestadieni ryte, skubam, ruosiames i kaima pas mociute vaziuoti...
sakau suneliui : ka noresi valgyt?
o tas pagalvojas : mamyte, as gal nieko nenoriu, as vakar darzelyje valgiau lotuliukas.gif

ir taip visada savaitgaliais doh.gif gerai kad dar nemoka pasakyti uzvakar biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2007 03 18, 23:28)
Kaip įprasta, liepiau savo mažiui (3 m.) valgyt, kas lėkštėj įdėta, kad užaugtų didelis. Jis pasamprotavo: - Aš daug valgysiu, didelis užaugsiu. Ir mano papai užaugs, bus kaip mamos. Aš būsiu negražuolis"  blink.gif  blink.gif .
lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tikras vyras,prajuokino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2007 03 18, 23:28)
Kaip įprasta, liepiau savo mažiui (3 m.) valgyt, kas lėkštėj įdėta, kad užaugtų didelis. Jis pasamprotavo: - Aš daug valgysiu, didelis užaugsiu. Ir mano papai užaugs, bus kaip mamos. Aš būsiu negražuolis"  blink.gif  blink.gif .

thumbup.gif

Padariau Laurui (3 m.) čiuožyklą namie. Čiuožinėja ir siūlo "dabar mamytė". Sakau, mamytė per didelė, nebegali čiuožti. O jis: "tai tada tau tik šuns būda tinka" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 03 19, 09:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu istorijos  thumbup.gif

tai atsikeliam visi sestadieni ryte, skubam, ruosiames i kaima pas mociute vaziuoti...
o tas pagalvojas : mamyte, as gal nieko nenoriu, as vakar darzelyje valgiau  lotuliukas.gif

ir taip visada savaitgaliais doh.gif  gerai kad dar nemoka pasakyti uzvakar biggrin.gif:D

va prisiminiau bajery, dar vaikai buvom su broliu, nuvažiavom į kaimą pas močiutę o ten ji kaip tik iš rūsio pacukus negyvus išnešinėjo, o jie tokie dideli ilgom uodegom, tai brolis kai jų nebijo, tai puplė glostyt doh.gif ant jo visi rėkt ir varyt rankų plaut, o jis rimtu veideliu, tai gi aš namie ploviau prieš išvažiuodamas, kiek jas galima plaut, o tai suplonės thumbup.gif
o kartą irgi susiruošėm į kaimą ir mama slogavo, tai brolis taip rimtai
-mama, o tu snargliaputę pasiėmiai, tai kol dašilo mamai kas prie ko ta snagliaputė, tai dar pastovėjo, kol daėjo, kas per daiktas jin yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 03 19, 09:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu istorijos  thumbup.gif

o tas pagalvojas : mamyte, as gal nieko nenoriu, as vakar darzelyje valgiau  lotuliukas.gif

ir taip visada savaitgaliais doh.gif  gerai kad dar nemoka pasakyti uzvakar biggrin.gif:D

Pas mus irgi taip budavo..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ainax @ 2004 04 15, 15:16)
Mes per gimtadieni pas draugus, kurie turi dvieju metuku dukryte, taip prisibaliavojom, kad namo grizti nepajegem. Ryte ta panele izingsniuoja i kamberi, kuriame mes miegojom, ir klausia mano vyro: "Sauliuk, tai chujova? Gal aliuko?".

Vyras telefonu klausia draugu vaikucio (4 metu), kuris guli ligoninej:
- Ar tau dar dure i rankyte ta adatele, kaip vakar?
- Kokia adatele?
- Nu ta, su laiduku, kur adata idure ir priklijavo prie rankytes?
- Ai, tu norejai paklausti, ar pastate kateteri, taip?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
visus perskaiciau, bet sitie tai patys geriausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaziuoja 4 metu Viliukas automobilyje, kad neprailgtu kelione su mama aptaria ka mato pro langa. Pries akis kvieciu laukas. Mama sako: - Viliuk, ziurek, duonyte auga!
Vaikas dairos, ziuri, ziuri... Ir sako:-O kur kepaliukai?
Atsakyti