Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

Na, kaime jis i visai nediduka foteli sugeba isirangyt ir ten visas apsipatenkines parpia smile.gif Jam geriau ankstai fotelyje, negu erdviai ant kilimo ...
Atsakyti
Musu rotveileris miega lovoje prie mano koju, na negaliu as jo is ten iskrapsyt nors tu ka laugh.gif , tam kartui nueina, bet tik as uzmiegu, jis jau vietoj, o katyte miega su vyru ant vienos pagalves biggrin.gif , taigi miegam mes keturiese draugiskai vienoje lovoje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (dolė @ 2004 09 05, 13:26)
mano šuo turi savo vietele apvalia para,o nakti aš jam patiesiu kaldra, ryte sulankstau padedu i spinta,ir tvarka thumbup.gif

Dole, taigi po to pamiegojimo tiek plauku lieka blink.gif as nebezinau kaip su tuo kovoti, mes nupirkom toki pinta krepsi didziuli, tai isgrauze visa doh.gif dabar nupirkom tokia minksta sunim skirta vieta, tai betvarkydama sau patalus isdraske visa doh.gif nebezinau ka daryt, siaip su foteliu is padevetu liuks ideja, nes suo nenori suns vietoj gulet vis taikos i lova, ar foteli tai butu pats tas, tik kad interjera gadintu labai, o dar tie plaukai kuriu pilna toj vietoj kur miega sad.gif Siap nesuprantu kaip jus miegat vienoj lovoj su dideliais sunim, gi nepatogu biggrin.gif o be to nesvaru kazkaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 09 09, 11:49)
Siap nesuprantu kaip jus miegat vienoj lovoj su dideliais sunim, gi nepatogu biggrin.gif o be to nesvaru kazkaip unsure.gif

Na bent jau man tai tikrai nekliuna, dar ir privalumu yra, kojoms visada silta ziema laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Aida @ 2004 09 09, 12:36)
Na bent jau man tai tikrai nekliuna, dar ir privalumu yra, kojoms visada silta ziema laugh.gif

Prisipazinsiu esanti sunu isnaudotoja, nes tikrai isileidziu ziema kojom susisildyti, o vasara nea, prie lovos ni ni neprileidziu. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 09 09, 15:11)
Prisipazinsiu esanti sunu isnaudotoja, nes tikrai isileidziu ziema kojom susisildyti, o vasara nea, prie lovos ni ni neprileidziu. doh.gif biggrin.gif

Neprileisti bandem ir mes tik nieko is to nesigavo, per mazai laiko jam skiriam nera kada aukleti, tai ir jauciasi seimininkas namie smile.gif o lovoje priprato miegoti abu ir suo, ir kate, tad jau nebekreipiam demesio, gerai nors tas, kad leidzia jie mudviem su vyru isipatoginti, o po to jau ieskosi guolio sau biggrin.gif
Atsakyti
Seniau musu doberis miegodavo kur jam patinka, dabar namie pakeisti visi baldai tai visur lipti greztai draudziama, diena dazniausiai miega ant grindu, o nakciai yra jo pintas kasikas su itiesalu. Bet va turiu beda kita, labai jau tas guolis patinka mano sunui laugh.gif ir jis tos siaudus pastoviai islauzo. Po triju menesiu guolio kaip ir nebelieka ir suo neturi savo vietos, vel vaziuoji perki guoli doh.gif . Tai dabar suo miega ant vaiko lovos, nes guolio vel neturi, pasiliko tik itiesaslas smile.gif Tai sakiau nupirksiu medziagini guoli nebus ka lauzyt tongue.gif , nes kas tris menesius vis po 50 litu gaila leisti.
Atsakyti
musu bokseris miega lovoje kartu su mumis tongue.gif tiksliau miegodavo su manim. dabar, kai issikrausciau, miega su mama. is pradziu buvo nepatogu, paskui pripratom. ziema gerai, uzsigula ant koju, tai silta pasidaro tongue.gif
Atsakyti
Kai vyro nera, tai musu Bobtail'es niekaip negaliu isstumti is lovos, o kai miegam su vyru, tai suo salia lovos istaiso. Neklauso manes musu suo sad.gif
Atsakyti
Musu vilkas miega ant lovov - kampo... wink.gif jam yra uztiesta ir jis ten miega. kai vietoj to kampo buvo nupirktas kitas ir i to vieta pastatyta. ant naujo - jam grieztai draudziama... rolleyes.gif ir jis ta zino. bet susirado senaji ir vel ten miega - nes buvo i kita kambari isnestas wink.gif
o vasara, kai karsta - miega sklepe ant plyteliu... nors siaip jis megsta migruoti nakti... tai ant lovos, tai po laiptais, tai ant plyteliu...
Atsakyti
musu taksas miega su savo seimininku lovoje
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 09 15, 11:17)
Musu vilkas miega ant lovov - kampo... wink.gif jam yra uztiesta ir jis ten miega. kai vietoj to kampo buvo nupirktas kitas ir i to vieta pastatyta. ant naujo - jam grieztai draudziama... rolleyes.gif ir jis ta zino. bet susirado senaji ir vel ten miega - nes buvo i kita kambari isnestas wink.gif
o vasara, kai karsta - miega sklepe ant plyteliu... nors siaip jis megsta migruoti nakti... tai ant lovos, tai po laiptais, tai ant plyteliu...

Vau koks grazus jusu mylimiausias smile.gif Linkejimai jam nuo musiskio smile.gif
Atsakyti