Na, kaime jis i visai nediduka foteli sugeba isirangyt ir ten visas apsipatenkines parpia
Jam geriau ankstai fotelyje, negu erdviai ant kilimo ...

Musu rotveileris miega lovoje prie mano koju, na negaliu as jo is ten iskrapsyt nors tu ka
, tam kartui nueina, bet tik as uzmiegu, jis jau vietoj, o katyte miega su vyru ant vienos pagalves
, taigi miegam mes keturiese draugiskai vienoje lovoje

QUOTE (dolė @ 2004 09 05, 13:26) |
mano šuo turi savo vietele apvalia para,o nakti aš jam patiesiu kaldra, ryte sulankstau padedu i spinta,ir tvarka ![]() |
Dole, taigi po to pamiegojimo tiek plauku lieka

QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 09 09, 11:49) |
Siap nesuprantu kaip jus miegat vienoj lovoj su dideliais sunim, gi nepatogu ![]() ![]() |
Na bent jau man tai tikrai nekliuna, dar ir privalumu yra, kojoms visada silta ziema

QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 09 09, 15:11) |
Prisipazinsiu esanti sunu isnaudotoja, nes tikrai isileidziu ziema kojom susisildyti, o vasara nea, prie lovos ni ni neprileidziu. ![]() ![]() |
Neprileisti bandem ir mes tik nieko is to nesigavo, per mazai laiko jam skiriam nera kada aukleti, tai ir jauciasi seimininkas namie

Seniau musu doberis miegodavo kur jam patinka, dabar namie pakeisti visi baldai tai visur lipti greztai draudziama, diena dazniausiai miega ant grindu, o nakciai yra jo pintas kasikas su itiesalu. Bet va turiu beda kita, labai jau tas guolis patinka mano sunui
ir jis tos siaudus pastoviai islauzo. Po triju menesiu guolio kaip ir nebelieka ir suo neturi savo vietos, vel vaziuoji perki guoli
. Tai dabar suo miega ant vaiko lovos, nes guolio vel neturi, pasiliko tik itiesaslas
Tai sakiau nupirksiu medziagini guoli nebus ka lauzyt
, nes kas tris menesius vis po 50 litu gaila leisti.

musu bokseris miega lovoje kartu su mumis
tiksliau miegodavo su manim. dabar, kai issikrausciau, miega su mama. is pradziu buvo nepatogu, paskui pripratom. ziema gerai, uzsigula ant koju, tai silta pasidaro

Kai vyro nera, tai musu Bobtail'es niekaip negaliu isstumti is lovos, o kai miegam su vyru, tai suo salia lovos istaiso. Neklauso manes musu suo

Musu vilkas miega ant lovov - kampo...
jam yra uztiesta ir jis ten miega. kai vietoj to kampo buvo nupirktas kitas ir i to vieta pastatyta. ant naujo - jam grieztai draudziama...
ir jis ta zino. bet susirado senaji ir vel ten miega - nes buvo i kita kambari isnestas
o vasara, kai karsta - miega sklepe ant plyteliu... nors siaip jis megsta migruoti nakti... tai ant lovos, tai po laiptais, tai ant plyteliu...

o vasara, kai karsta - miega sklepe ant plyteliu... nors siaip jis megsta migruoti nakti... tai ant lovos, tai po laiptais, tai ant plyteliu...
musu taksas miega su savo seimininku lovoje
QUOTE (bonda @ 2004 09 15, 11:17) |
Musu vilkas miega ant lovov - kampo... ![]() ![]() ![]() o vasara, kai karsta - miega sklepe ant plyteliu... nors siaip jis megsta migruoti nakti... tai ant lovos, tai po laiptais, tai ant plyteliu... |
Vau koks grazus jusu mylimiausias