Įkraunama...
Įkraunama...

Vazonai gėlėms

[attachmentid=24484]
Atsakyti
Elos, labai gražu thumbup.gif reiktų gal kažką panašaus pasidaryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mally: 04 liepos 2005 - 14:01
elos pries uzvesdama nauja tema nepatingek paieskoti tarp jau uzvestu
Atsakyti
elos pries uzvesdama nauja tema nepatingek paieskoti tarp jau uzvestu

prieš tai peržiūrėjau visus 8 forumo puslapius, bet kažkaip nepastebėjau sad.gif
o besidubliuojančių temų ne viena.
Atsakyti
Kiek daug graziu vazonu, bet ie be skyluciu sad.gif
Kaip suprantu i juos sodinti negalima ar galima tik koki denaza reikia gera padaryti?
Atsakyti
Kai kurie, greičiausiai, su skylutėm, o kai kurie tik "įdėklai"..
Atsakyti
QUOTE(elos @ 2005 07 04, 14:57)
Kai kurie, greičiausiai, su skylutėm, o kai kurie tik "įdėklai"..

Tai tiesiai i ji sodinti negalima?Ar galima, tik reikia kokius nors special veiksmus atlikti?
Atsakyti
QUOTE(picolo @ 2005 07 05, 13:47)
Tai tiesiai i ji sodinti negalima?Ar galima, tik reikia kokius nors special veiksmus atlikti?

Šiaip jau negalima sad.gif Nes tokiu būdu nežinosi kiek vandens ant dugno, o jis išbėgti negalės ir augalėlis gali prigerti. Galima tik pelkinius augalus auginti, pvz. viksvuolę. Nes ją vasarą laikyti galima ir didžiąją dalį vazono įmerkus į vandenį. Tai tie įdėklai tokiu atveju tinka. Na gal dar visai sausamėgius irgi galima, tada praktiškai sausa žemė būtų laikoma.
Atsakyti
QUOTE(picolo @ 2005 07 04, 15:50)
Kiek daug graziu vazonu, bet ie be skyluciu sad.gif

As ir be skyluciu perku - draugas paprasciausiu graztu sekmingai isgrezia. Tik karta neglazuruotas suskilo, o glazuruoti puikiausiai sia "operacija" atlaiko.
Atsakyti
"Senukuose" labai didelės nuolaidos gėlių vazonams, aš už didžiulį, kurį vos pakeliu mokėjau 10,60 Lt. thumbup.gif
Atsakyti
O pas mane tai beveik visi vazonai be skyluciu ir visos gelytes laimingai gyvena ir auga. O sodinu tai as jas i plasmasinius vazonus su skylutem ir ikeliu i grazius keramikinius be skyliu smile.gif Perku abudu vienodo dydzio, tai kai ikeli plastmasini i vidu net nesimato kad jis is viso egzistuoja.
Manau, kad ir gaminti keramikiniai yra su tokia ideja, nes juk visiems suprantama, kad nelabai jau geles gali auginti jei vandenelis neisbegs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(picolo @ 2005 07 05, 12:47)

Aš pvz tai jei koks be skylutės labai patinka, tai ir perku jį ir sodinu į jį tik prieš tai paprašau, kad man kas nors skylutę pragrežtu ax.gif
Atsakyti