Geriant pirmaji menesi, galvos skausmas buvo keleta kartu ir karteli pykino ryte. Buvo jautri krutine, ko nebera antraji menesi (apsiprato)
Viskas is pasaliniu, jokiu tepliojimu, mmm irgi kokias tris diena ir tai lasas juroje
. Tik va del svorio tai nzn, gavau keleta pastabu del "pasitaisymo", idomu ar del Yarinos ar del vasaros pabaigos sumazejusio fizinio aktyvumo
as tai po 1.5 menesio baigsiu diane 35 ir bandysiu prie yarine pereiti
QUOTE(Miaška @ 2005 07 14, 09:10)
O aš atrodo, mesiu tuos KT...
Tris mėnesius gėriau ir gyriau, kad gerai, o dabar nebegerai... Šiaip savijauta ir toliau OK, bet kažkaip pastebėjau, kad pasidariau šalta kaip ledas... Galvojau, gal įsikalbu, bet kai ir vyras dėmesį atkreipė (o jis tai nežino, kad KT pradėjau vartoti, norėjau tylom pamėgint), tai jau susinervinau.
Labai labai nesinori grįžti prie baisių dvisavaitinių PMS-ų, skausmingų mėnesinių ir išdarkyto ciklo, bet ką darysi... Noriu likto moterimi.
Labai labai nesinori grįžti prie baisių dvisavaitinių PMS-ų, skausmingų mėnesinių ir išdarkyto ciklo, bet ką darysi... Noriu likto moterimi.
Sveika, senokai skaitau si puslapi, bet prisiregistruoti nutariau tik siandien
QUOTE(zhivka @ 2005 09 16, 21:50)
hm.. na ir prisiskaiciau as cia apie yarina, tai net nzn ka ir begalvoti
jau pusantru metu vartoju KT jeanine, bet kaip tik sia sav apsilankiau pas ginekologe ir si man rekomendavo yarina butent del galvos skausmu, kurie labai jau stiprus ir nesibaigiantys. Na dar turiu savaitele laiko pamastyti ar verta jas keisti i yarina, bet greiciausiai, kad vistik jas isbandysiu 
Sveika, kas del galvos skausmu, tai ar tikrai juos tau sukelia Jeanine? Gal būt tai visai nesusije su Jeanine vartojimu, gal yra kitu sveikatos problemu, kurios ir sukelia tuos galvos skausmus? Gal vertetu rimciau issitirti?
Na, del galvos skausmu galiu pasakyt, kad pradejus gert Yarina gal savaite galva skaudejo tragiskai, be vaistu neapsiejau.Po to viskas praejo.Veliau galva skaudedavo per pertrauka, kai tableciu nebegeriau, o pradejus gert nurimdavo.Manau kad taip organizmas reaguoja i hormonu pokycius organizme, nebent jau man tai buvo sitaip.
QUOTE(alina @ 2005 10 12, 17:53)
Pasiskaityk informacini lapeli, zinosi kaip elgtis. O siaip gali prisiregistruot WWW.prisimink.lt ir gausi nemokama pranesima, priminima isgert tablete.Taip zymiai lengviau prisimint, t.y neuzmirst isgert.
QUOTE(sarkar @ 2005 10 12, 20:30)
Pasiskaityk informacini lapeli, zinosi kaip elgtis. O siaip gali prisiregistruot WWW.prisimink.lt ir gausi nemokama pranesima, priminima isgert tablete.Taip zymiai lengviau prisimint, t.y neuzmirst isgert.
tai tame ir reikalas, kad tame lapelyje parašyta kuo skubiau kreipkitės į gydytoja, jūs galite būti nėščia
einu registruotis
QUOTE(alina @ 2005 10 13, 15:58)
tai tame ir reikalas, kad tame lapelyje parašyta kuo skubiau kreipkitės į gydytoja, jūs galite būti nėščia
tiesa ten parašyta, kad jeigu po 12 valandų, o aš prisiminiau po 10
einu registruotis
einu registruotis
o as tai neradau kur nusipirkt tai2 dienas veliau isgeriau, o
Sveikos, o idomu dar kam nors taip buvo, kad nuolat galva skaudetu? Nes as kai pasakiau savo ginekologei, tai ji man iskart pasake, kad tabletes netinka ir pasiule brangesnes
Tiesa, kad pradejus gerti yarina apsidziaugiau, kad galvos nebeskauda, bet tai truko tik savaite, o paskui vel kasdienes kancios prasidejo...
Ar kas nors turejot panasiu problemu?