Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina

[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue]laba merginos:)

as Yarina naudoju jau 5 mennesis..jas man irgi paskyre ginekologas...siaip jomis esu patenkinta ns nepriaugau nei vieno kg 4u.gif pries tai vartojau logest, tai per tris menesdius priaugau 8kg...:0po to vartojau viena menesi Diane 35, tai per ta menesiuka sugebejua irgi 8 kg priaugti..velniop tada meciau viska:)
Nuo pirmos pakuotes Yarina mane irgi pykino, bet paskuj tai viskas ok...as jas geriau del cistos, kuri puikavosi pas mane..ir po 4 menesiu gerimo jinai isnyko...buvua baisiai persigandusi, kad gali buti kazkas blogaj ir pan..bet paskuj ginek apziurejo ir sake kad pas mane viskas labai grazu:0ta prasme gimda, kiausides, viskas tvarkoj:)
tai vat...db tai zadu mesti kontrac, nes sugalvojau kad man nuo ju grybelis-pienlige atsirado:(ir tokia pikta esu db, nes tai taip kankina, kad vaje, vaje...jau nzn net ka ir daryt...gal kuri turite panasiu probl?
Atsakyti
[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue]laba merginos:)

as Yarina naudoju jau 5 mennesis..jas man irgi paskyre ginekologas...siaip jomis esu patenkinta ns nepriaugau nei vieno kg 4u.gif pries tai vartojau logest, tai per tris menesdius priaugau 8kg...:0po to vartojau viena menesi Diane 35, tai per ta menesiuka sugebejua irgi 8 kg priaugti..velniop tada meciau viska:)
Nuo pirmos pakuotes Yarina mane irgi pykino, bet paskuj tai viskas ok...as jas geriau del cistos, kuri puikavosi pas mane..ir po 4 menesiu gerimo jinai isnyko...buvua baisiai persigandusi, kad gali buti kazkas blogaj ir pan..bet paskuj ginek apziurejo ir sake kad pas mane viskas labai grazu:0ta prasme gimda, kiausides, viskas tvarkoj:)
tai vat...db tai zadu mesti kontrac, nes sugalvojau kad man nuo ju grybelis-pienlige atsirado:(ir tokia pikta esu db, nes tai taip kankina, kad vaje, vaje...jau nzn net ka ir daryt...gal kuri turite panasiu probl?
Atsakyti
QUOTE(DAIVADRI @ 2005 11 09, 15:38)
As Yarina vartoti pradejau tik pries 3 dienas-rekomendavo ginekologe. Nezinau ar cia nuo siu kontraceptiku, bet jauciusi siaubingai:svaigsta galva, pykina ir labai silpna(jauciuosi taip, kaip tada, kai laukiausi dukrytes ir kamavo toksikoze).Sakykit, ar jums, kurios vartojate sias KT yra taip buve pirmomis dienomis, savaitemis? Ar cia mano toks organizmas, kuris niekaip nepriima jokiu KT?

Aš taip jaučiausi kelis mėnesius, vis laukiau, kol organizmas pripras prie KT. Bet pakeitus į žieduką, visos tokios bėdos dingo.
Atsakyti
Aš Yarina pradėjau gerti prieš savaitę. Kol kas nejaučiu visiškai jokių nepageidaujamų pokyčių schmoll.gif Tikiuosi, kad ir toliau taip bus ax.gif
Atsakyti
Na viskas, man kantrybe truko-atsisakiau Yarinos ir pagaliau pasijauciau vel normaliu zmogumi!!! Visa savaite dukryte neturejo mamos, o vyras zmonos-buvau tik ligonis...Dabar nezinau net ka daryti-nei jokios KT netinka. Nuo visu poveikis toks pats.Kiekviena diena jauciausi vis blogiau, tarytum gauciau po maza nuodu doze ir taip silpninciau organizma. Nieko negalejau ir nenorejau daryti-tik guleti lovoje.Nors ir trumpa laika vartojau Kt, bet krutine padidejo kaip ant mieliu.Kaip as jums pavydziu, kurios puikiai jauciasi vartodamos Yarina!!
Atsakyti
Užjaučiu DAIVADRI console.gif Nu bet ot kaip skirtingai tos pačios tabletukės veikia skirtingus žmones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 11 08, 10:37)
As jau labai seniai geriu vienas KT. Kaip ir neturejau del ju kazkokiu baisiu nusiskundimu. Bet neseniai buvau pas gydytoja, tai ji man isaiskino, kad visokie mano galvos migreniniai skausmai - tai salutinis situ KT poveikis ir pasiule isbandyti Yarina. Tai dabar ir delioju visokius pliusus ir minusus. Bet, kaip supratau, kai kurioms ir nuo Yarinos pasireiskia galvos skausmai  g.gif  Ir siaip as nuo anu KT esu priaugusi kokius 5 kg, tai galvoju, jeigu ta Yarina, kaip parasyta, subalansuoja organizme visokius skyscius, tai visai neblogai butu netekti vieno kito kilogramelio  blush2.gif

Aš ir vartojau kelis mėn. cool.gif
Galvos skausmų nebuvo,bet daug kitų šalutinių poveikių pasireiškė
Teko nustot jas gert ax.gif
QUOTE(Dusia @ 2005 11 15, 08:52)
Aš Yarina pradėjau gerti prieš savaitę. Kol kas nejaučiu visiškai jokių nepageidaujamų pokyčių  schmoll.gif  Tikiuosi, kad ir toliau taip bus  ax.gif

Man kelis mėn viskas ir čiki buvo ax.gif ,bet kuo toliau tuo geriau buvo sad.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

labai noriu patarimo, geriu šias tablečiukes jau seniai , jau dveji metukai, būna visko, ir pykinimų ir galvos skausmų, tiesa galvos skausmai būna labai dažnai sad.gif , vos ne kas antra diena, o būna, kad ir kokią savaitę neskauda doh.gif
bet va neprisiruošiu nueiti pas ginekologę, kad pasikeisti į kažką kito, nes ir kaina didelė, ir simptomai ne koki sad.gif

tai va esmė tame šį kartą, kad po savaitės pertraukos pamiršau pirmą dieną nusipirkti vaistukų, o vaistinių pas mus naktim dirbančių nėra, tai teko gerti teblečiukę kitą dieną, praėjus terminui daugiau nei dvylika valandų doh.gif
aišku pasakiau esmę vyrui kas ir kaip, bet jis vakar užsimiršo blink.gif doh.gif , ir nepasisaugojo doh.gif , puoliau stresuoti, kad galiu pastoti, nes nepraėjo septynios dienos, o tik trys doh.gif , tai va dabar sėdžiu ir galvoju ar man įkalti kokią "postinor" tabletę cry.gif , nes pasekmių nenoriu schmoll.gif
ką jūs patartumėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2005 11 18, 12:04)
labas rytas  4u.gif

labai noriu patarimo, geriu šias tablečiukes jau seniai , jau dveji metukai, būna visko, ir pykinimų ir galvos skausmų, tiesa galvos skausmai būna labai dažnai  sad.gif , vos ne kas antra diena, o būna, kad ir kokią savaitę neskauda  doh.gif
bet va neprisiruošiu nueiti pas ginekologę, kad pasikeisti į kažką kito, nes ir kaina didelė, ir simptomai ne koki  sad.gif

tai va esmė tame  šį kartą, kad po savaitės pertraukos pamiršau pirmą dieną nusipirkti vaistukų, o vaistinių pas mus naktim dirbančių nėra, tai teko gerti teblečiukę kitą dieną, praėjus terminui daugiau nei dvylika valandų  doh.gif
aišku pasakiau esmę vyrui kas ir kaip, bet jis vakar užsimiršo  blink.gif  doh.gif , ir nepasisaugojo  doh.gif , puoliau stresuoti, kad galiu pastoti, nes nepraėjo septynios dienos, o tik trys  doh.gif , tai va dabar sėdžiu ir galvoju ar man įkalti kokią "postinor" tabletę  cry.gif , nes pasekmių nenoriu  schmoll.gif
ką jūs patartumėt  g.gif

man kelis kartus buvo taip pat.. praejo ir 24 val... apsiejau be jokiu 'postinor'... ir niekas neuzkibo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamile_xx @ 2005 11 18, 14:13)
man kelis kartus buvo taip pat.. praejo ir 24 val... apsiejau be jokiu 'postinor'... ir niekas neuzkibo smile.gif

nu va, nubėgau pasitarti su savo ginekologe, sakė negerti jokio "postinoro", nes gali būti paskui tik blogiau doh.gif , nuteikė mane teigiamai, sakė turėtų viskas būti gerai smile.gif

bet jau kaip man daėdė tos tabletės cry.gif , bet nežinau jokio kito patogesnio būdo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 18 lapkričio 2005 - 14:29
pas mane salutinis poveikis geriant sitas kt tik tas kad ten dazniausiai buna sausa. planuoju pabandyt kt zieda, gal bus geriau, nes sausra labai nervina mano vyra:(
Atsakyti
Sweikutes,tik ka prisijungiau prie supermama.lt ir siandien pradejau varoti Yarina.. smile.gif Norejau paklausti,kaip cia yra su tom "tusciom","mechaninem" tabletem? Ar Yarina tiesog reikia isgerti wisas is eiles,daryti pertrauka ir gerti wel is naujo? smile.gif Please help me! smile.gif
Atsakyti