as Yarine geriu trecia savaite, bet tfu tfu tfu visai gerai jauciuosi. galiu pasakyti tikrai geriau, nei vartodama cilest. alkis tiesa irgi kankino, bet tik kokia savaite gal. o siaip aisku dar anksti ka nors daugiau sakyti, nes dar per mazai laiko praejo. va po kokiu triju ciklu bus galima konkreciau kalbeti
As geriu Yarina pirma menesi, kol kas jokiu pasaliniu poveikiu nejauciu, geriu del odos, bet aisku, dar per anksti rezultatu tiketis - beria kaip ir anksciau...
Bet vienas dalykas mane nervija - vat pradejau gerti, kaip ir priklauso - pirma menesiniu diena, ir "dienos' ne tik kad nepasibaige (ko as siaip jau tikejausi - gi hormonai po keliu valandu pradeda veikti), bet dar ir tooookios gausios, kad oi....
O mano ginekologas - siaip stazavesis daugelyje pasaulio saliu - irgi sake, kad tai naujos KT ir dar vienas dalykas - sumazinta hormonu doze, kas yra gerai. taip kad pasirenkant tarp Diane ir Yarina, tai as sitas rinkciausi, nes Diane - labai stiprios, ten daug hormonu...
Bet vienas dalykas mane nervija - vat pradejau gerti, kaip ir priklauso - pirma menesiniu diena, ir "dienos' ne tik kad nepasibaige (ko as siaip jau tikejausi - gi hormonai po keliu valandu pradeda veikti), bet dar ir tooookios gausios, kad oi....
O mano ginekologas - siaip stazavesis daugelyje pasaulio saliu - irgi sake, kad tai naujos KT ir dar vienas dalykas - sumazinta hormonu doze, kas yra gerai. taip kad pasirenkant tarp Diane ir Yarina, tai as sitas rinkciausi, nes Diane - labai stiprios, ten daug hormonu...
man irgi jas neseniai paskyre, tai tik pradejau gerti ir is karto aisku rupi ka musu supermamytes galvoja
.
man paskyre del to, kad yra kazkokiu problemu su kiausidemis o be to gimda labai maza, prigasdino kad cia paskutine mano viltis, o jei sitie netiks, tai negalesiu jokiu kt gerti
manau, laikas keisti ne kontraceptikus o ginekologe, kai maslia israiska man ji pareiske "nezinau, net idomu man, ar tu is viso pastosi" tai siurpas nukrato. geriu istuos po nivynette ir pastebejau kad labiau savo brangiausiojo noriu
bet cia tik i gera...
o papu padidejimo tai net laukiu
man paskyre del to, kad yra kazkokiu problemu su kiausidemis o be to gimda labai maza, prigasdino kad cia paskutine mano viltis, o jei sitie netiks, tai negalesiu jokiu kt gerti
o papu padidejimo tai net laukiu
aš jau 4 ciklą naudoju yarine ir galiu pasakyti, kad man iš mano naudotų kontraceptikų ( regulon, novynette, cilest) šis tiko labiausiai- ir savijauta gera, ir
viskas daug geriau
tik va mano draugė po gimdymo pradėjo naudoti šiuos kontraceptikus ir jai kažkaip nelabai
pykina ir pan. nu bet ji tik pirmą ciklą naudoja, tai gal viskas susitvarkys dar.
Aš Yarina vartoju jau 5 mėn.,pirmą mėn.kartais patepliodavo,bet nejaučiau jokio galvos svaigimo ar pan.Tik va su noru
tai nekas,visai nieko nesinori.Galvoju gal dėl KT,net nežinau,gal kažką kito bandyti
Niu parašykit dar ką nors kas vartojate Yarine, aš greitu laiku pradėsiu, tai labai labai įdomu?? Parašykit kaip ten su ta savijauta ir
noru, nzn, tikėt netikėt, kad jos naujos ir pavojingos, neištirtos iki galo??
,nes nete tai visokio gero gali rasti, prisiskaityti, net pradėti jas gerti norą atmuša....
mane tai labiausiai domina svoris. Nes kai pradejau gert KT, kasmet priaugu po 1kg kuriu niekaip numest nesiseka - labai sunkiai man jie krenta. Noretusi, kad nukristu visiems laikams ir nebesugriztu...
Ar kas nors susidure su tuo?
Ar kas nors susidure su tuo?
Pradėjau gerti nuo pirmadienio šaindien esu išgėrusi 4 tabletes, bet jau trečia diena pykina, skrandį labai skauda
, paskaičiau lapelyje tai tipo taip gali būti. Gal kam taip buvo, kiek dienų toks "malonumas" tęsis
Šią natkį net vėmiau
Juk jeigu dabar nutrauksiu tai vėl tuoj susirgsiu, gausis kažkokia nesamonė. Bet visą mėnesį tai irgi neištversiu
Šią natkį net vėmiau
Juk jeigu dabar nutrauksiu tai vėl tuoj susirgsiu, gausis kažkokia nesamonė. Bet visą mėnesį tai irgi neištversiu
QUOTE(Ernesta @ 2005 05 06, 13:56)
Pradėjau gerti nuo pirmadienio šaindien esu išgėrusi 4 tabletes, bet jau trečia diena pykina, skrandį labai skauda
, paskaičiau lapelyje tai tipo taip gali būti. Gal kam taip buvo, kiek dienų toks "malonumas" tęsis
Šią natkį net vėmiau
Šią natkį net vėmiau
Jei iš viso nuo gėrimo pradžios 7-10 dienų bus vis dar taip pat bloga, nei kiek negerės, tikrai geriau mesk šitas KT. Na ir kad susirgsi, prasirgsi ir viskas, tada galėsi keist tabletes arba apsisaugojimo būdą. Jei jau verčia vemt, tai jos tikrai netinka. O esi kokias kitas KT gėrus?
man irgi pradzioj buvo labi bloga, beveik pykindavo, bet praejo. labiausiai nervuoja, kad krutine skauda ziauriai. jokiu kilogramu nepriaugau, bet papai tai rodos padidejo. tas tai gerai, bet jei taip neskaudetu. dabar geriu trecia pakuote ir rodos viskas normalizavosi...
kazkokia keista ta yarine
kazkokia keista ta yarine
QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 06, 11:01)
O esi kokias kitas KT gėrus?
Prieš kokius 5-4 metus gėriau "Logest" viskas buvo
Šiandien po pietų lyg tai jau geriau, bent jau pirmą kartą pavalgiau, kažkaip šviesiau akyse pasidarė
O aš vartojau 6 mėn. ir dabar nusprendžiau nebegert,tai va jau 4 dienos,kaip nevartoju,kad nėra man nuo ko saugotis
,toks dabartinis gyvenimas aktyvus kad
laiko nelieka
,o beto noras tai tikrai buvo sumažėjęs,negeriu tik kelias d.o jau pastebiu skirtumus