jum nebuvo problemu su nuotaikom?
na va merginos as irgi prisijungsiu, yarina geriu jau kokius 4 men, tai is pradziu pykino tikrai, bet tai buvo tik 1 savaite, o paskui viskas ciki, jokiu pokyciu niekut, ( gaila kad man kaip kitom svoris nekrenta
) o siaip tai man aplinkiniai sako kad su nuotaikom tai pas mene nelabai
lyg irzlesne ir piktesne tapau
tik nezinau ar cia nuo tableciu ar siaip
Aš dar tik antra savaitė, kaip geriu tuos KT, tai gal anksti spręst. Bet kol kas viskas normalu...
Šiaip tai irgi daug metų buvau "natūralistė", guminukais saugojomės, nu bet vienos nuostabios netyčiukės vis tiek neišvengėme
. O kai kelis kartus teko pasinervint gerokai, kai mmm vėlavo, testukus pirkinėt, tai pasakiau, kad gana tų nervų - reikia užtikrintos apsaugos. Tuo labiau, kad vaikučių daugiau neplanuoju, tai nereikia sukti galvos, kaip mano gerti hormonai gali paveikti būsimus vaikus.
Šiaip tai irgi daug metų buvau "natūralistė", guminukais saugojomės, nu bet vienos nuostabios netyčiukės vis tiek neišvengėme
QUOTE(indriuz @ 2005 05 19, 10:15)
o kaip su meilės noru gerinat šias KT? aš čia vis klausinėju, bet tiesiog noriu pažiūrėt ar visos tampa abejingos
ar čia tik kai kurias taip veikia šios KT.
indriuz, paprastai tas noras apmažėja po ilgesnio vartojimo, bent metų kokių, kokios tai bebūtų KT... Juk visai apsipūtęs būni, įsitikini, kad patikimai saugais, pripratimas prie partnerio veikia, ir hormoniniai niuansai - mat KT veikia panašiai kaip nėštumas, nebūna ovuliacijos, ir tai duoda smegenim signalą, kad nebereikia lytinio potraukio, nes tipo lėliukas auga, nebereikia apvaisint ir šiuo metu nėra ką. Kaip sakoma, gamta sugalvojo lytinį potraukį tam, kad palaikyt gyvybę, pratęst ją.
Retesni atvejai, kai moterys per nėštumą ar vartodamos KT pradeda daug didesnį potraukį jaust.
Aš Yarina geriu jau beveik metus. Na, jokių blogų dalykų nepastebėjau.
QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 19, 11:22)
indriuz, paprastai tas noras apmažėja po ilgesnio vartojimo, bent metų kokių, kokios tai bebūtų KT... Juk visai apsipūtęs būni, įsitikini, kad patikimai saugais, pripratimas prie partnerio veikia, ir hormoniniai niuansai - mat KT veikia panašiai kaip nėštumas, nebūna ovuliacijos, ir tai duoda smegenim signalą, kad nebereikia lytinio potraukio, nes tipo lėliukas auga, nebereikia apvaisint ir šiuo metu nėra ką. Kaip sakoma, gamta sugalvojo lytinį potraukį tam, kad palaikyt gyvybę, pratęst ją.
Retesni atvejai, kai moterys per nėštumą ar vartodamos KT pradeda daug didesnį potraukį jaust.
NIU aš ir panašiai manau, pamenu, kai nėščia buvau tai po trijų pykinimo mėnesių prasidėjo tikrai neblogas metas, gera savijauta, na su nnoru, tai mažesnis, bet dar dar. Bet kai maitinau krūtimi, tada tai ne tik noro nebuvo, bet netgi atvirkščiai, o gal, kad neseniai gimdžius, nuovargis, gal ir tai. Vat o kai nustojau maitinti...... iš kart pasijutau moterimi...
jo, normalus ciklas daro savo...
Nu va, o man nei šio nei to tepliot pradėjo
Ar tai jau reiškia, kad per silpna hormonų koncentracija ir man Yarina netiks? Ar pirmus mėnesius taip gali būti?
Ar tai jau reiškia, kad per silpna hormonų koncentracija ir man Yarina netiks? Ar pirmus mėnesius taip gali būti?
QUOTE(Miaška @ 2005 05 19, 12:31)
Nu va, o man nei šio nei to tepliot pradėjo
Tepliojimas tik pradėjus gerti KT yra normalus reiškinys.
tepliojimas tai tikrai nieko tokio, visoms (bent jau daugumai ) pirmus mėnesius pateplioja, aš kai gėriau logestą, tai man ne tepliojo, bet normaliai susirgau ( smarkiai kraujavau, tai va tokiu atveju jos būtų per silpnos. Aš manau, kad dėl to tai nereik pergyvent, nu nebent smarkiai prasidėtų mmm.( bet nemanau, nes šiose KT yra pakankamai estrogeno sintetinto 0,3, o logeste tai tik 0,2)
QUOTE(Austėja @ 2005 05 19, 14:22)
Oi nu tai ačiū, kad nuraminote
QUOTE(Miaška @ 2005 05 19, 14:08)
Oi nu tai ačiū, kad nuraminote
, nes jau išsigandau, o jei taip apsiraminusi imsiu ir pastosiu? Jei ta koncentracija per silpna, ar ką... Nepatyrusi aš visai su KT, tai labai įdėmiai save stebiu 
Miaška, jei tik gersi tabletes, nei vienos nepraleisi, tai pastojimo tikimybė beveik lygi 0.
QUOTE(Austėja @ 2005 05 19, 15:16)
Miaška, jei tik gersi tabletes, nei vienos nepraleisi, tai pastojimo tikimybė beveik lygi 0.
Svarbiausia, nepamirsk tablečių gerti ir geriausia - gerk jas kasdien tuo pat metu.
Jei manai, kad gali pamiršti, tai užsiregistruok www.prisimink.lt ir iš ten gausi kasdien priminimą, kad turi išgerti tabletę. 
Šiaip tai nesiskundžiu atmintimi, jau į kraują įaugę išgert kokį vitaminą, tai kol kas nei karto nepamiršau... Na bet nuėjau ir užsiregistravau i prisimink.lt - patrauklus puslapis pasirodė, nepakenks ir priminimus gauti
o klausykit, kaip šitie KT su alkoholiu, ta prasme, ar nieko, jei kartais padaugini, kad ir alaus, ar kokteilių?
o taip pat ,ar jūs vartojat kokius vitaminus tuo pačiu? Kažkur šiame formume skaičiau, atseit, jei gersi stiprius vitaminus, organizmas gali apeit kontraceptines
, na o kokia jūsų nuomonė?
vat pvz, aš gėriau perfektil neseniai, tai galiu pasakyti, kad laktozę tai jis tikrai suskatino, galvoju, ko čia man tas pienas vis nesibaigia( maitint per mažai, bet vis yra), o kai baigėsi vitaminai iš karto sumažėjo...nu gal ir sutapimas, na bet aš jau ne į temą čia
vat pvz, aš gėriau perfektil neseniai, tai galiu pasakyti, kad laktozę tai jis tikrai suskatino, galvoju, ko čia man tas pienas vis nesibaigia( maitint per mažai, bet vis yra), o kai baigėsi vitaminai iš karto sumažėjo...nu gal ir sutapimas, na bet aš jau ne į temą čia