Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina

as nejauciau jokiu pasaliniu poveikiu, ale noras smileysex.gif buvo lygus 0, tai vyras viena diena sako: "gal tu negerk situ tablietku" biggrin.gif zodziu geri tam kad galetum bet kada smileysex.gif, o smileysex.gif pasidaro nereikalingas, tai nusprendziau, kad geriau smileysex.gif ax.gif
Atsakyti
Nepatinka man tabletės, nuo kurių krūtinė sujautrėja. Manau, tai tikrai nieko gero neduoda, ypač ilgą laiką vartojant. Man nuo Femoden taip buvo.
Nes turbūt teko girdėt, kad KT apsaugo nuo gimdos vėžio, bet ne krūtų ...
Atsakyti
nu jei tiesa pasakius, aš kažkaip norėjau tuos KT gerti pirmiausiai dėl reguliaraus ciklo bei PMS sumažėjimo, o dėl smileysex.gif tai mums gumytės visai tinka..., tai vat kai reikėjo ir nepradėjau jų gerti, galvoju, pabandysiu pirma nakvišų aliejų pavartoti, o dėl ciklo reguliarumo, tai pasiskaičiau liepsnelės pateiktą BT matavimo metodą (liux dalykas, ačiū!), tai juo stebėsiu ciklą. Bet nusipirkusi turiu šias KT, tai vis tiek teks išbandyti (iki kol galiojimas nepasibaigęs dar bus biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(indriuz @ 2005 05 13, 07:46)
niu ir kaip, ar vertas dėmesio dalykas?? kaip savijata pirmosiomis dienomis?

Kol kas nieko - lauksiu pirmų mmm, kai sugersiu pirmą pakuotę, tada man bus aišku, ar tikrai tinka. Nes jau 20 metų atsikankinau su baisiu pms ir klaikiai skausmingomis mmm, jokie vaistukai negelbėja, nei nakvišos aliejus, nei homeopatiniai. Dabar tai prastokai jaučiuosi, bet esu baisiai peršalusi, tai išvis sunku spręsti. Parašysiu po kelių savaičių smile.gif
Atsakyti
aišku, mane ir vargina PMS, irzlumas, dirglumas, nuovargis tom dienom, negaliu susikaupti juodai, norėčiau to išvengti...
pirmadienį eisiu pas ginekologę, tai dar jos pasiklausinėsiu apie šias tabletes, parašysiu 4u.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau čia visokių atsiliepimų blink.gif Man šias KT prirašė Vaisingumo klinikoje.Naudoju ne tam,kad išvengčiau nėštumo,o tam,kad pailsėtų kiaušidės.Liepos mėn. darysiuos dirbtinį apvaisinimą.Nežinančiom paaiškinu:prieš šią procedūrą 2 ciklus reikia vartoti KT,o po to stimuliuoja,kad subręstų kuo daugiau folikulų.
Kadangi jokių KT preš tai nebuvau vartojusi,tad apie šalutinį poveikį sunku kalbėti.Pirmosiomis dienomis skaudėjo galvą,pykino(vos nevėmiau) blink.gif ,labai jautrios krūtys ir šiek tiek padidėjusios biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 05 16, 11:44)
Liūdna sad.gif . Nu bet ir gydytojos serga kartais...
O man kol kas viskas gerai su Yarina - nei pykina, nei storėju, nei plonėju, nei kas šiaip keičiasi... Nežinau, ar iš tiek laiko galima daryti kokias išvadas, bet gal man jos ir tiks, jei jau iki šiol organizmas jokių neigiamų reakcijų neparodė.

nu vat aš ir norėčiau , kad nei storėčiau nei plonėčiau, nepykintų ir apetitas nepadidėtų žvėriškai.
O kaip skysčiai nesikaupia, savijauta bendra ar gera?
Dar įdomu, kada geri, vakare, ryte ?
Aš juodai neapsisprendusi (paskaitau ką nors blogo-nutariu negert, paskaitau gero- nutariu gert biggrin.gif ), va dabar sakau, kai susirgsiu ir išbandysiu, bet jau taip nenoriu tų šalutinų poveikių, tai ir baisu pradėt.....
manau, kad jei jau nuo pat pradžių viskas gerai, tai greičiauisiai ir tiks, bent aš tai tikrai nesikankinsiu tris mėn., kol priprasiu, tiks arba ne 4u.gif
Atsakyti
Nu man absoliučiai niekas nepasikeitė, pradėjus juos gert. Taip atidžiai save stebėjau, ar neims pykinti, ar dar kas darysis - žodžiu, buvau pasiruošusi biggrin.gif . Bet nieko taip ir nenutiko. Čia dar kaip tyčia peršalau, tai šiaip savijauta prasta buvo, bet nemanau, kas sloga ir kosulys - KT šalutinis poveikis smile.gif
O geriu dieną - kažkaip nuo senų laikų įpratusi per pietus vitaminus išgert, tai ir KT išgeriu panašiu metu.
Atsakyti
Aš jau anksčiau rašiau,kad man jokių šalutinių pojūčių nesijautė,bet va dabar kai jau nebegeriu,tai tikrai jaučiu pasikeitimų,bet tik į gerą pusę thumbup.gif noras smileysex.gif tai tikrai atsirado,o kai vartojau tai išvis nebuvo schmoll.gif Tai ir pagalvojau,nuo ko saugotis,kad nieko nesinori g.gif tongue.gif
Atsakyti
na buvau aš šian pas ginekologę, tiesa, ne savo, o pas kitą, nes mano serga. tai kai tik paklausiau apie kontracepciją, t.y.,ką ji man pasiūlytų, kokias tabletes gert, tai neleido pabaigt net žodžio, o kontraceptinį žiedą pradėjo nerealiai reklamuoti,davė bukletėlį tokį, nu man ta reklama nepatiko. tai tada aš pasakiau, kad jau turiu yarina nusipirkus, o kaip jos, paklausiau. Nu tai pasakė tik tiek: aišku, geros, IIIkartos, puiku, gerk blink.gif . Daugiau jos ir nebekamantinėjau. a, tiesa, dar paklausiau apie prezervatyvus, ar patikima. Tai pasakė, kad jei neplanuoju nėštumo, tai geriau KT blink.gif
Nu manau užsiroviau ne ant to žmogaus....
Atsakyti
QUOTE(indriuz @ 2005 05 18, 21:25)
na buvau aš šian pas ginekologę, tiesa, ne savo, o pas kitą, nes mano serga. tai  kai tik paklausiau apie kontracepciją, t.y.,ką ji man pasiūlytų, kokias tabletes gert, tai neleido pabaigt net žodžio, o kontraceptinį žiedą pradėjo nerealiai reklamuoti,davė bukletėlį tokį, nu man ta reklama nepatiko. tai tada aš pasakiau, kad jau turiu yarina nusipirkus, o kaip jos, paklausiau. Nu tai pasakė tik tiek: aišku, geros, IIIkartos, puiku, gerk blink.gif . Daugiau jos ir nebekamantinėjau. a, tiesa, dar paklausiau apie prezervatyvus, ar patikima. Tai pasakė, kad jei neplanuoju nėštumo, tai geriau KT blink.gif
Nu manau užsiroviau ne ant to žmogaus....

Ko gero, kad užsirovei ne ant tos... Mane irgi užknisa, kai stumia savo reklamą, ir net į klausimus normaliai neatsako schmoll.gif
Gal kai taviškė sugrįš po ligos, galės normaliai papasakoti apie visokius galimus variantus ir Yarina taip pat.
Atsakyti
joo, aš jas nusipirkau iškart kai baigiau maitinti(prieš 2mėn), nete pasiskaičiau ir pakibau ant reklamos, taip jau gražiai skamba... biggrin.gif . Tai dabar laukiu normalių mmm ir pradėsiu, tai būtinai parašysiu, kaio jos man.
Šiaip aš tai tokia nelabai linkusi į KT apskritai, natūralistė (nu du vaikus jau turim biggrin.gif ). Tai sakau, kad tik tiktų...
Atsakyti