aiškiau, bet aš išgėriau tabletę nuo pradžios
tai šiandien gert ketvirtadienio ar jau varyt kaip pradėjau nuo pradžios?
QUOTE(gelmytė @ 2006 08 17, 12:31)
aiškiau, bet aš išgėriau tabletę nuo pradžios
tai šiandien gert ketvirtadienio ar jau varyt kaip pradėjau nuo pradžios?
ojoj, daba tai net nzn ka daryti
QUOTE(nerciukaz @ 2006 08 17, 12:38)
ojoj, daba tai net nzn ka daryti
turetum gerti nuo ketvirtadienio, bet kaip suprantu, tau truks vienos tabletes siam menesiui 
tai dabar gersiu ketvirtadienio, paskaičiau instrukciją, o vakar žiopla skaičiau ir neradau
QUOTE(gelmytė @ 2006 08 17, 12:50)
tai dabar gersiu ketvirtadienio, paskaičiau instrukciją, o vakar žiopla skaičiau ir neradau 
papasakok veliau kaip seksis su siomis tabletemis
QUOTE(nerciukaz @ 2006 08 17, 13:04)
mat ir as po poros savaiciu jas bandysiu 
ok, nes harmonetas man netiko, dabar išbandysiu jas
QUOTE(nerciukaz @ 2006 08 17, 13:04)
mat ir as po poros savaiciu jas bandysiu 
labai neblgos tos Yarine. as pradejua jas vartoti geguzes pradzioje. tiesa, pradzia nebuvo is maloniuju, kadangi vartojant pirma pakuote visa laika gausiau ar maziau tepliojausi..
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 14, 09:19)
Tu neapsirikai aš ir klausiau kokia pas mus Vilniuj kaina, aš sekmadienį pirkau euro vaistinėj tai buvo 37lt ir cent. o kai pritaikė 15% nuolaida tai išėjo 31 su biškučiu. O gal žinai ar bazėj pritaiko nuolaida tada turėtų gautis dar pigiau, tik vaistininkė man sakė kad ateinantis sekmadienis bus paskutinis kai bus su nuolaida. rošiuosi užsipirkti kokius 5 pakelius todėl ir domiuosi dėl visokių nuolaidų. Noriu užsipirkti daugiau nes nežinau kaip ten užsienį man su jom išeis, turbut bus sunku gauti, pažįstamos sakė tipo reikia recepto tik tada gali gauti.
QUOTE(rpusevic @ 2006 08 17, 16:47)
Tu neapsirikai aš ir klausiau kokia pas mus Vilniuj kaina, aš sekmadienį pirkau euro vaistinėj tai buvo 37lt ir cent. o kai pritaikė 15% nuolaida tai išėjo 31 su biškučiu. O gal žinai ar bazėj pritaiko nuolaida tada turėtų gautis dar pigiau, tik vaistininkė man sakė kad ateinantis sekmadienis bus paskutinis kai bus su nuolaida. rošiuosi užsipirkti kokius 5 pakelius todėl ir domiuosi dėl visokių nuolaidų. Noriu užsipirkti daugiau nes nežinau kaip ten užsienį man su jom išeis, turbut bus sunku gauti, pažįstamos sakė tipo reikia recepto tik tada gali gauti. 
manau kad turetu pritaikyt,bus dar pigiau
Nu va - džiaugiaus džiaugiaus, kad pradėjau vartot Yarina ir jokių šalutinių poveikių nėr, o mėnesinių šiandien kaip ir 10 diena, o vis dar kažkaip raudonai - rudai tepa. Toks ne kraujavimas, bet kiek gausiau negu tepimas, reikia įkloto...Ar kam taip buvo? Tikiuosi, kad praeis kiek galint greičiau, nes visai nesinori kankintis tuos 3 mėnesius, per kuriuos atseit turi organizmas priprast, o paskui, kai nepripras vėl ieškoti naujų KT
QUOTE(Kolibriukė @ 2006 08 19, 21:32)
Nu va - džiaugiaus džiaugiaus, kad pradėjau vartot Yarina ir jokių šalutinių poveikių nėr, o mėnesinių šiandien kaip ir 10 diena, o vis dar kažkaip raudonai - rudai tepa. Toks ne kraujavimas, bet kiek gausiau negu tepimas, reikia įkloto...Ar kam taip buvo? Tikiuosi, kad praeis kiek galint greičiau, nes visai nesinori kankintis tuos 3 mėnesius, per kuriuos atseit turi organizmas priprast, o paskui, kai nepripras vėl ieškoti naujų KT

Buvo buvo, daugumai buvo
o man galva skauda daznai :?
prasau paaiskinti man durnai
praeita antradieni isgeriau paskutine pakuotes tablete. dabar reikia daryti 7 dienu pertrauka, ir astunta diena vel isgerti tablete. tai pagal mane gaunas, kad ta padaryti tureciau treciadieni. o ant informacinio lapelio raso, kad tabletes gaunasi pradeti gerti kas menesi ta pacia diena, t.y antradieniais.
tai kada man ta tablete gerti?