Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina

va va, ir as apie tai pagalvojau, bet as geriu astunta diena ir dzin...
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2006 08 21, 09:19)
prasau paaiskinti man durnai  blush2.gif  fool.gif praeita antradieni isgeriau paskutine pakuotes tablete. dabar reikia daryti 7 dienu pertrauka, ir astunta diena vel isgerti tablete. tai pagal mane gaunas, kad ta padaryti tureciau treciadieni. o ant informacinio lapelio raso, kad tabletes gaunasi pradeti gerti kas menesi ta pacia diena, t.y antradieniais.  unsure.gif tai kada man ta tablete gerti?  g.gif

lotuliukas.gif taj kai suprantu tu isgerei dar tik pirma pokuote?gerk treciadieni, nes taip reikia thumbup.gif viskas bus gerai, gali pati pasiskaiciuoti paemus pokuote kad ir kita karta gausis 3dieni smile.gif septynias dienas negeri, o astunta geri thumbup.gif
Atsakyti
prasau paaiskinti man durnai  blush2.gif  fool.gif praeita antradieni isgeriau paskutine pakuotes tablete. dabar reikia daryti 7 dienu pertrauka, ir astunta diena vel isgerti tablete. tai pagal mane gaunas, kad ta padaryti tureciau treciadieni. o ant informacinio lapelio raso, kad tabletes gaunasi pradeti gerti kas menesi ta pacia diena, t.y antradieniais.  unsure.gif tai kada man ta tablete gerti?  g.gif

Jeigu paskutinę tabletę išgėrei antradienį, vadinasi, pakuotė buvo pradėta trečiadienį, gal tiesiog neatsimeni. (Jeigu savaitė prasideda pirmadienį, tai baigiasi ne kitą pirmadienį, o sekmadienį smile.gif Jeigu prasideda trečiadienį, tai baigiasi antradienį.) Taigi ir dabar pradėk nuo trečiadienio.
Atsakyti

Gerk treciadieni. tu turbut suklidai ant to kad pagalvojai 7 diena gert o reikia po 7, tai yra astunta diena isgert reikia.
As rugseji jauciu irgi prie jusu prisijungsiu. Jau pavargau nuo baimes belaukiant menesiniu ir jie man dar taip daznai veloja. blink.gif Pas gyd neeisiu nes jinai savo remeju prekes stumia. Esu isbandziusi daug KT bet tiko tik Reguliavit (ar kaip jis ten lotuliukas.gif ). Jau puse metu neko nevartoju. Dabar metu rukyti. Nes jokiu budu negersiu KT jei rukisiu. Nuo tokio derinio ir buna dzns galvos skausmai. Seip norejau paklaus, man aktualu dalikeli. Na suprantat, aisq kad Kt gersiu del kontracepcijos, bet kaip cia paskaiciau raso, kad padidejo papukai? Mano tai po maitinimo visai sumazejo, butu neprosali, jei padidetu. wub.gif Parasikit bukit geros, kam padidejo.. Ir ant kiek? blush2.gif 4u.gif Tik nerasikit visokiu komentaru- pamokslu ale man tai neturetu rupeti ir pns, nes neidomu.
Atsakyti
aciu visoms uz atsakymus 4u.gif

QUOTE(Chikipiki @ 2006 08 21, 11:23)
Gerk treciadieni. tu turbut suklidai ant to kad pagalvojai 7 diena gert o reikia po 7, tai yra astunta diena isgert reikia.
As rugseji jauciu irgi prie jusu prisijungsiu. Jau pavargau nuo baimes belaukiant menesiniu ir jie man dar taip daznai veloja.  blink.gif Pas gyd neeisiu nes jinai savo remeju prekes stumia. Esu isbandziusi daug KT bet tiko tik Reguliavit (ar kaip jis ten  lotuliukas.gif ). Jau puse metu neko nevartoju. Dabar metu rukyti. Nes jokiu budu negersiu KT jei rukisiu. Nuo tokio derinio ir buna dzns galvos skausmai. Seip norejau paklaus, man aktualu dalikeli. Na suprantat, aisq kad  Kt gersiu del kontracepcijos, bet kaip cia paskaiciau raso, kad padidejo papukai? Mano tai po maitinimo visai sumazejo, butu neprosali, jei padidetu.  wub.gif Parasikit bukit geros, kam padidejo.. Ir ant kiek?  blush2.gif  4u.gif Tik nerasikit visokiu komentaru- pamokslu ale man tai neturetu rupeti ir pns, nes neidomu.

man padidejo, vienu numeriu thumbup.gif
Atsakyti
Na man, nei padidejo, nei pamazejo, pokyciu nepastebejau.... schmoll.gif
Atsakyti
Aš Yarina jau metus geriu ir didesniu pokyciu del krutines nepastebejau... Na, ji ir taip nedidele sad.gif Liemeneles visos tinka... Tai jei ir padidejo tai nezymiai 4u.gif
Atsakyti
Zinok man padidejo taip kad teko pakeist visas liemeneles! Bet biesas zino gerai cia ar blogai g.gif Vakar ziurejau laida, kur teige, kad KT vartojusios moterys turi didesni kruties vezio rizikos faktoriu. Manau cia kazkaip su tuo padidejimu susije.. unsure.gif ai vienzo.. as asmeniskai si menesi isgeriau paskutine KT smile.gif Nes tos KT kurias pradejau po yarinos man klaikiai nepatiko verysad.gif Ziuresiu kaip seksis gyvent be ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 08 21, 19:36)
Zinok man padidejo taip kad teko pakeist visas liemeneles! Bet biesas zino gerai cia ar blogai g.gif  Vakar ziurejau laida, kur teige, kad KT vartojusios moterys turi didesni kruties vezio rizikos faktoriu. Manau cia kazkaip su tuo padidejimu susije..  unsure.gif ai vienzo.. as asmeniskai si menesi isgeriau paskutine KT smile.gif Nes tos KT kurias pradejau po yarinos man klaikiai nepatiko  verysad.gif Ziuresiu kaip seksis gyvent be ju  smile.gif

o su tuom tave ir sveikinu smile.gif apie vezi parasei gryn tiesa.as tai ir anksciau minejau..ir dar aibe visokio meslo kurio priezastis-kt
o ar su padidejimu susije ar ne nezinau(nors abejoju)man padidejo gal, bet minimaliai,liemeneliu keist neprireike.
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 21, 18:42)
o su tuom tave ir sveikinu smile.gif apie vezi parasei gryn tiesa.as tai ir anksciau minejau..ir dar aibe visokio meslo kurio priezastis-kt
o ar su padidejimu susije ar ne nezinau(nors abejoju)man padidejo gal, bet minimaliai,liemeneliu keist neprireike.

kalbant apie vezi yarinos informaciniame lapelyje skaiciau, kad moterims vartojancioms KT dazniau konstatuojamas kruties vezys, bet nera nustatyta ar tai sukelia KT, paprasciausiai moterys vartojancios KT dazniau tikrinasi. blink.gif na, taip parasyta, galit pacios paskaityt 23psl informacinio lapelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerciukaz @ 2006 08 21, 20:06)
kalbant apie vezi yarinos informaciniame lapelyje skaiciau, kad moterims vartojancioms KT dazniau konstatuojamas kruties vezys, bet nera nustatyta ar tai sukelia KT, paprasciausiai moterys vartojancios KT dazniau tikrinasi. blink.gif na, taip parasyta, galit pacios paskaityt 23psl informacinio lapelio smile.gif

tikrai gudri mintis skaityt ant kt informacinio lapelio biggrin.gif o tu manai jie rasys 'aha taip,moterys,sukelia vezi,gerkit i sveikatele'.

citata:
"Naujausi tyrimai parodė, kad moterys, vartojančios kontraceptines tabletes, labiau nei kitos rizikuoja susirgti gimdos kaklelio ir krūties vėžiu. Pasak Liono tarptautinio vėžio tyrimo centro, kuris priklauso Pasaulio sveikatos organizacijai, kontraceptinės tabletės padeda apsisaugoti nuo kai kurių vėžio rūšių, tačiau gali sukelti kitų organų vėžį."gal bent tarptautiniu vezio tyrimo centru patikesit? biggrin.gif o ne toliai aklai kabesit ant reklamos.i tai sukista labai daug pinigu ir per visus galus kisama kad kt -geris, arba kaip minimum nieko blogo.

taip kad siulau pamastyt o ne spajut i neva naftalinines kurios nieko nesupranta.as pati buciau gerus toliau ta yarina,man tik patogumai nuo to.bet aciu poto nenoriu gaut puokstes ligu.mikliai apsigalvojau ir meciau beje tik pries puse menesio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 21 rugpjūčio 2006 - 18:34
QUOTE(*ziurkyte* @ 2006 08 21, 13:28)
aciu visoms uz atsakymus  4u.gif
man padidejo, vienu numeriu  thumbup.gif

Man nepadidėjo ax.gif
Atsakyti