Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina

QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 21, 19:11)
tikrai gudri mintis skaityt ant kt informacinio lapelio biggrin.gif o tu manai jie rasys 'aha taip,moterys,sukelia vezi,gerkit i sveikatele'.

citata:
"Naujausi tyrimai parodė, kad moterys, vartojančios kontraceptines tabletes, labiau nei kitos rizikuoja susirgti gimdos kaklelio ir krūties vėžiu. Pasak Liono tarptautinio vėžio tyrimo centro, kuris priklauso Pasaulio sveikatos organizacijai, kontraceptinės tabletės padeda apsisaugoti nuo kai kurių vėžio rūšių, tačiau gali sukelti kitų organų vėžį."gal bent tarptautiniu vezio tyrimo centru patikesit? biggrin.gif o ne toliai aklai kabesit ant reklamos.i tai sukista labai daug pinigu ir per visus galus kisama kad kt -geris, arba kaip minimum nieko blogo.

taip kad siulau pamastyt o ne spajut i neva naftalinines kurios nieko nesupranta.as pati buciau gerus toliau ta yarina,man tik patogumai nuo to.bet aciu poto nenoriu gaut puokstes ligu.mikliai apsigalvojau ir meciau beje tik pries puse menesio

as ir nesakau, kad tai yra gerai, kiekvienas medikamentas turi kazka blogo, tiesiog neismanau, kaip kitaip sureguliuoti menesines, ir nekesti tokiu nezmonisku skausmu kokius kesdaviau negerdama KT. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(nerciukaz @ 2006 08 21, 22:48)
as ir nesakau, kad tai yra gerai, kiekvienas medikamentas turi kazka blogo, tiesiog neismanau, kaip kitaip sureguliuoti menesines, ir nekesti tokiu nezmonisku skausmu kokius kesdaviau negerdama KT. cry.gif

Jezaumarija.kiekvienas medikamentas neturi tiek blogo ar supranti?per tuos pacius skausmus isgerta ibuprofeno tablete tau vezio nesukels ir kitokiu panasaus masto dalyku.labai keistas man toks 'pasverimas'skauda,sureguliuot menesines ir del to rizikuojama sirgt veziu??ar dar bele kuo?man per pirma menesiniu diena taip skauda kad as verkiu jei neisgeriu nuskausminamuju.tarp kito labai didelis skausmas nera normalu.kt nuima skausma kaip pasekme,priezasties nepasalina.reikia eit pas gydytojus ir aiskintis kas netvarkoj.
Atsakyti
Nesaikingai vartojamas ibuprofenas gali sukelti skrandžio ar kepenų vėžį. Ir jis neturi jokio šalutinio teigiamo poveikio, kaip kad KT - kuri sumažina endometriozės, cistų, negimdiminio nėštumo tikimybę bei padidina šansus ateityje pastoti. Taip kad psichuokim, bet irgi su saiku ir gerai viską pasvėrusios.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2006 08 22, 20:30)
Nesaikingai vartojamas ibuprofenas gali sukelti skrandžio ar kepenų vėžį. Ir jis neturi jokio šalutinio teigiamo poveikio, kaip kad KT - kuri sumažina endometriozės, cistų, negimdiminio nėštumo tikimybę bei padidina šansus ateityje pastoti. Taip kad psichuokim, bet irgi su saiku ir gerai viską pasvėrusios.

psichuot cia niekas nepsichuoja,prasyciau be izeidimu.ibuprofenas neryjamas kasdiena.karta i menesi isgeriama tablete nepakenks niekuo(cia as apie save),o to paties apie kt pasakyt neiseina.
ka reiskia nesaikingai?po pakeli kasdiena?taip bet kuris preparatas,net vitaminai keltu pavoju,taigi nereikia cia pritempinet dirbtinai.abejoju ar kas kasdiena geria ibuprofena.
ibuprofenas atlieka savo funkcija-pasalina skausma.nemazina cistu ir tt tikimybes nes tai nera sito vaisto funkcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 22 rugpjūčio 2006 - 19:00
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 22, 06:40)
tarp kito labai didelis skausmas nera normalu.kt nuima skausma kaip pasekme,priezasties nepasalina.

tai gaunasi kad KT veikia dar ir kaipnuskausminamieji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet kažkaip galvos skausmų nenuima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lacosta: 22 rugpjūčio 2006 - 19:00
QUOTE(lacosta @ 2006 08 22, 21:00)
tai gaunasi kad KT veikia dar ir kaipnuskausminamieji  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , bet kažkaip galvos skausmų nenuima  g.gif

blink.gif skaityk kas rasoma.nuima pms skausmus,nes to pms kaip ir neber geriant kt.tai faktas.apie galvos skausmus nesneku,man paciai nuo ju prasidejo kone migreniniai galvos skausmai.
nesuprantu kas per zmones,istraukia sakini is konteksto,ir juokiasi,absurdas.gal skaitai tik kas trecia zodi ar kaip? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 22 rugpjūčio 2006 - 19:03
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 22, 20:03)
blink.gif skaityk kas rasoma.nuima pms skausmus,nes to pms kaip ir neber geriant kt.tai faktas.apie galvos skausmus nesneku,man paciai nuo ju prasidejo kone migreniniai galvos skausmai.
nesuprantu kas per zmones,istraukia sakini is konteksto,ir juokiasi,absurdas.gal skaitai tik kas trecia zodi ar kaip? g.gif  biggrin.gif

pati paskaityk ką parašei prieš puldinėdama blink.gif , aš tai supratau, kad apie pms skausmus kalba, tik parašei absurdą tai ir palyginau taip.
Nuo kada kt nuima skausmą kaip pasekmę ?, tai atlieka tik nuskausminamieji vaistai, kurie blokuoja nociceptorius ir blokuoja visus nociceptorius, o ne pms ar dar kokius atskirai.
Pagal pačios parašymą gaunasi, kad kt blokuoja pms sudirgintus nociceptorius ("malšiną skausmą kaip pasekmę")
Dėja, dėja kt jokio skausmo kaip pasekmės niekaip negali pašalinti, o pašalina būtent priežastis dėl kurių ir kyla tas skausmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lacosta: 22 rugpjūčio 2006 - 19:18
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 22, 06:40)
Jezaumarija.kiekvienas medikamentas neturi tiek blogo ar supranti?per tuos pacius skausmus isgerta ibuprofeno tablete tau vezio nesukels ir kitokiu panasaus masto dalyku.labai keistas man toks 'pasverimas'skauda,sureguliuot menesines ir del to rizikuojama sirgt veziu??ar dar bele kuo?man per pirma menesiniu diena taip skauda kad as verkiu jei neisgeriu nuskausminamuju.tarp kito labai didelis skausmas nera normalu.kt nuima skausma kaip pasekme,priezasties nepasalina.reikia eit pas gydytojus ir aiskintis kas netvarkoj.

taj gydytoja ir liepe gerti KT verysad.gif as ne tik nuskausminamuosius gerdavau, bet ir su greituske esu ne karta ir ne du lekusi doctor.gif man kitaip neisiena, gyvenu labai aktyvu gyvenima, studijuoju, dirbu, ne minutes laisvos, jei nors viena diena butu praleista lovoje su skausmais nzn kaip reiktu ja pasivyti unsure.gif kai istekesiu, ir sedesiu vsada namie, rupinsiuosi tik seima, tada tai tikrai negersiu, o dabar negaliu kitaip verysad.gif
Papildyta:
ir beje, merginos nesipykstam 4u.gif gyvenki draugiskai ax.gif juk cia turim viena kitai padeti, o nesipykti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2006 08 22, 21:15)
pati paskaityk ką parašei prieš puldinėdama  blink.gif , aš tai supratau, kad apie pms skausmus kalba, tik parašei absurdą tai ir palyginau taip.
Nuo kada kt nuima skausmą kaip pasekmę ?, tai atlieka tik nuskausminamieji vaistai, kurie blokuoja nociceptorius ir blokuoja visus nociceptorius, o ne pms ar dar kokius atskirai.
Pagal pačios parašymą gaunasi, kad kt blokuoja pms sudirgintus nociceptorius ("malšiną skausmą kaip pasekmę")
Dėja, dėja kt jokio skausmo kaip pasekmės niekaip negali  pašalinti, o pašalina būtent priežastis dėl kurių ir kyla tas skausmas.

prisiknisai prie zodzio ir tiek biggrin.gif esme ta kad geriant kt pms'iniai pilvo skausmai dingsta.va ir viskas ka as norejau pasakyt.
beje zodis DEJA rasosi ne su ė, o su e.
Atsakyti
Nemanau, kad verta pyktis del nieko, jei jau bijoti susirgti veziu, tai nevalgykite, nekvepuokite, neikite i jokius soliariumus, kurie suaktyvina melanomas,nesideginkite sauleje ir is vis, kam tada gyventi, juk siais laikais nezinai nuo ko vezys pas tave gali atsirasti.... g.gif O ar KT sukelia vezi.... g.gif , na parasyta aiskiai, kad gali, bet jei amerikieciams neisvardinsi visko kas gal gali buti, tai jie gamintoja i teisma paduos uz suzalota sveikata.... doh.gif

Tad nesibarkite, ir nesigincykite, kuri mano, kad jai verta vartoti, lai vartoja ir buna sveika, o kuri mano, kad jai tai kenks, tegul nevartoja, juk gyvename taip kaip mums norisi.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2006 08 23, 08:51)
Nemanau, kad verta pyktis del nieko, jei jau bijoti susirgti veziu, tai nevalgykite, nekvepuokite, neikite i jokius soliariumus, kurie suaktyvina melanomas,nesideginkite sauleje ir is vis, kam tada gyventi, juk siais laikais nezinai nuo ko vezys pas tave gali atsirasti....  g.gif  O ar KT sukelia vezi....  g.gif , na parasyta aiskiai, kad gali, bet jei amerikieciams neisvardinsi visko kas gal gali buti, tai jie gamintoja i teisma paduos uz suzalota sveikata....  doh.gif

Tad nesibarkite, ir nesigincykite, kuri mano, kad jai verta vartoti, lai vartoja ir buna sveika, o kuri mano, kad jai tai kenks, tegul nevartoja, juk gyvename taip kaip mums norisi....  drinks_cheers.gif

pritariu tau. thumbup.gif kiekvienas zmogus turi savo nuomone, ir vartoja tai, kas jam atrodo priimtina.
Atsakyti
Yra tas skausmas geriant kt, tikrai yra verysad.gif Kartais biškelytį mažesnis, o kartais reikia dar + kokią nuskausminamąją tabletę išgert verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2006 08 21, 18:36)
Zinok man padidejo taip kad teko pakeist visas liemeneles! Bet biesas zino gerai cia ar blogai g.gif  Vakar ziurejau laida, kur teige, kad KT vartojusios moterys turi didesni kruties vezio rizikos faktoriu. Manau cia kazkaip su tuo padidejimu susije..  unsure.gif ai vienzo.. as asmeniskai si menesi isgeriau paskutine KT smile.gif Nes tos KT kurias pradejau po yarinos man klaikiai nepatiko  verysad.gif Ziuresiu kaip seksis gyvent be ju  smile.gif

Kaip padidėjo, lygiai taip pat sumažės doh.gif Daug kam taip būna, tiesiog laikinas efektas, kol geri smile.gif
Atsakyti