QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 23, 17:58)
bandos jausmas pabudo mm?
paniekos nebuvo ne laso.jei tau ar dar kazkam tai susirode-tai klystat.galbut kai isijauciu i diskusija bunu arsesne,ir siaip nesu is ramiuju.bet panieka cia ne is tolo.
diskusija baigei ir emocijas uzvedei dabar tu.mane siaip iserzint ner lengva bet tau pavyko,taigi emocijos buvo ir is mano puses.
garbane dar kart primenu-jei nepatinka kazkas-ignore.
daugiau erzintis ir beprasmiskai cia su tavim diskutuot as nenoriu.manyk kaip tik tau patinka.jei tau palengves-idealu.
case closed.
paniekos nebuvo ne laso.jei tau ar dar kazkam tai susirode-tai klystat.galbut kai isijauciu i diskusija bunu arsesne,ir siaip nesu is ramiuju.bet panieka cia ne is tolo.
diskusija baigei ir emocijas uzvedei dabar tu.mane siaip iserzint ner lengva bet tau pavyko,taigi emocijos buvo ir is mano puses.
garbane dar kart primenu-jei nepatinka kazkas-ignore.
daugiau erzintis ir beprasmiskai cia su tavim diskutuot as nenoriu.manyk kaip tik tau patinka.jei tau palengves-idealu.
case closed.
na su tavim tai jau viskas aišku, bet jei nepastebėjai tai tema vadinasi ne "už ir prieš kontraceptikus" ar pan., o būtent apie Yarina, tai jei konkrečiai apie šiuos KT turi ką pasakyti tai pirmyn, jei neturi tai ne ten pataikei