Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina

QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 23, 17:58)
bandos jausmas pabudo mm? lotuliukas.gif
paniekos nebuvo ne laso.jei tau ar dar kazkam tai susirode-tai klystat.galbut kai isijauciu i diskusija bunu arsesne,ir siaip nesu is ramiuju.bet panieka cia ne is tolo.
diskusija baigei ir emocijas uzvedei dabar tu.mane siaip iserzint ner lengva bet tau pavyko,taigi emocijos buvo ir is mano puses.
garbane dar kart primenu-jei nepatinka kazkas-ignore.
daugiau erzintis ir beprasmiskai cia su tavim diskutuot as nenoriu.manyk kaip tik tau patinka.jei tau palengves-idealu.
case closed.

na su tavim tai jau viskas aišku, bet jei nepastebėjai tai tema vadinasi ne "už ir prieš kontraceptikus" ar pan., o būtent apie Yarina, tai jei konkrečiai apie šiuos KT turi ką pasakyti tai pirmyn, jei neturi tai ne ten pataikei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2006 08 23, 19:55)
na su tavim tai jau viskas aišku, bet jei nepastebėjai tai tema vadinasi ne "už ir prieš kontraceptikus" ar pan., o būtent apie Yarina, tai jei konkrečiai apie šiuos KT turi ką pasakyti tai pirmyn, jei neturi tai ne ten pataikei  mirksiukas.gif

na su tavim irgi smile.gif yarina as ir geriau.taip kad apie ja ir sneku.nebuk juokinga,as atsakinejau garbanei taigi ne as viena offtopicinau.
uzsirasyk gal kur jei pamirsti-tavo nurodymai ka man daryti,kur ka rasyti ir pan yra tas pats kas nieko.jokios itakos man ir nedaro ir niekada nedarys.ar supranti?todel gali nesivargint su paaiskinimais kaip man elgtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 23, 19:24)
na su tavim irgi smile.gif yarina as ir geriau.taip kad apie ja ir sneku.nebuk juokinga,as atsakinejau garbanei taigi ne as viena offtopicinau.
uzsirasyk gal kur jei pamirsti-tavo nurodymai ka man daryti,kur ka rasyti ir pan yra tas pats kas nieko.jokios itakos man ir nedaro ir niekada nedarys.ar supranti?todel gali nesivargint su paaiskinimais kaip man elgtis mirksiukas.gif

apie Yarina, apie Yarina prašom smile.gif gėrei netiko, na tai ir viskas
Atsakyti
na skaiciau skaiciau, ir nebeiseina tverti, jau mane, siaip skaitytoja, kuri dazniau skaito o ne diskutuoja tiesa pasakius sunervino viena dalyve blink.gif jeigu tau, B.Brigitte,
dabar koks pms arba siaip gyvenimu nepatenkinta, tai geriau eik issiliek kur nors kitur, ir negadink zmonem nuotaiku! kad ir nuodijam mes save, bet tai tik musu reikalas, tai nereiskia kad negali reiksti savo nuomones bet kam tokios emocijos?? nesuprantu...

tai wat, o dabar man nesusipratelei jeigu galit supermamytes patarkit 4u.gif pradejau ir as yarina naudoti, na dar tik savaitele geriu, bet pakolkas dar nieko nejauciu, pirma diena pykino ir svaigo biski galva, bet praejo biggrin.gif o wat o patarimo man reikia tai del wa ko: man isvis idomiai buvo, prasidejo mmm pradejau pirma karta naudot k zieda, panaudojau savaitele ir susirgau mazojo dubens uzdegimu verysad.gif iskart zieda isemiau(po savaites) nes pagulde i ligonine, ir visa savaite antibiotikus pumpavo. taigi po 2 ar 3 dienu ziedo isemimo vel susirgau mmm. tai tas mano naujasis ciklas prasidejo 7dieni, o pirma yarina tablete isgeriau tik 5dieni..nes butent 5dieni nuejau pas ginekologe del kontracepcijos ir sako wa daba kaip tik gali gerti, iskart nusipirkau ir pradejau gert. tai dabar papildomai reikia saugotis 7dienas? o tu 7dienu uzteks?nes jau kaip knieti be prezervatyvo biggrin.gif biggrin.gif bet kartu ir labai baisu,vaikucio tai oi kaip dar nenoriu blink.gif su draugu taip ilgai draugaujam ir dar ne karto be prezervatyvo... doh.gif

ps. del ziedo ir to uzdegimo tai bandziau ziedui kalte suverst, bet gydytojai abejoja, sake daug greiciau nuo saltos juros cia

nu bet ir sumaliau, tikiuos suprasit 4u.gif as amziais nerasau nerasau, ale kaip dedu paskui tai puse puslapio biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
merginos, kas buvo prazuvo, nagi susitaikom friends.gif prisipazistu, perskaicius viena is B.Brigitte zinuciu tikrai pasijutau "kvaila" KT vartotoja doh.gif dabar man viskas aisku, juk kai rasai, o ne sakai, labai sunku isreiksti tai ka tikrai nori pasakyti, tiesiog ne taip nuskambejo ax.gif na o dabar, paliaubos drinks_cheers.gif ir geriau dalinkimes naudinga info friends.gif ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerciukaz: 23 rugpjūčio 2006 - 22:54
Nu as pasekiau ta diskusija tai pasisakysiu irgi teisuoliskai 4u.gif
Tokia diskusija kilo manau todel, kad B.Brigitte aiskinti ne tai tiksliniai grupei skirta informacija, juolab jog informacija yra paremta "as girdejau" "mano draugei nutiko", kas tikrai yra "labai" jau patikimas saltinis...
Ir uzsiciklino ant vieno "kaip kt galima vartot, tai gi toks blogis, kai as suzinojau tai meciau, kokia as protinga..". Tada paraso kasnors "mes zinom, tiesiog mes paciom renkames kas mums svarbiau " o B.Brigitte vel is naujo kad "as va zinau, as gi vartojau, kokia as protinga kad meciau, man to nereikia"... Nu gi uzknisa!!!! Taip, mes supratom .tu pavartojai, ir metei, dabar bijai celiulito ir spuogu...
Va! isvis galvojau kurioj tai temoj cia pasisakysiu kaip siek tiek labiau sita sriti ismanantis zmogus bet ka jus, kai uzsipuole su statistika "4-ioms is penkiu", kuri yra traukta is 4-ioms is penkiu besiskubndziandziu skundu temoj ... jezau...
zinai kokia ta vezio statistika? nu pasakyk tiksliai? ar tau ta informacija nesbvarbi, svarbu kaip mano draugem buvo ir ka forumietes sako? o dar skundziasi kad niekas mat informacijos nesuteikia...
kaip reikiant nervuoja tokie neteisingu gandu skleidejai, isgirsta kanors is vieno, is kito, ir patikimos informacijos negave kitiems pletkavoja...
Atsakyti
kad pasijauciat kvailos tai cia ne mano problema,tokiu intenciju as neturejau.
nowele tau kas yra?ramiau isivaizduoti kad skleidziu gandus?turiu naujiena:gandu neskleidziu...ar as bent karta rasiau 'o kokia as protinga as viska zinau"?ka cia sapnuoji?surask tokius zodzius lotuliukas.gif
nezinau kokia vezio statiska.nes to ir nerasiau biggrin.gif pacitavau tau is straipsnio,nei vieno mano zodzio ten nebuvo.atsiversk pora lapu atgal ir persiskaityk.

"Va! isvis galvojau kurioj tai temoj cia pasisakysiu kaip siek tiek labiau sita sriti ismanantis zmogus bet ka jus, kai uzsipuole su statistika "4-ioms is penkiu", kuri yra traukta is 4-ioms is penkiu besiskubndziandziu skundu temoj ... jezau... "

kokioj skundu temoj blink.gif ??as isvis sunkiai suprantu tavo situs kliedesius.mano pazystamiem tiesiogiai zmonem taip buvo.cia kas gandai?issigalvojimai?mm?kas yra,nesinori tuo tiket?taip geriau gert toliau isitikinus kad viskas ok?o visi kiti skleidzia gandus? biggrin.gif

nu aciu,nekovosiu cia su sutve besiputojanciu pries kitokia nuomone.kurios matai pasirodo negalima issakyt g.gif o siaip galima.ir tiek kiek tik man norisi.ir as ta darysiu kai tik uzsinoresiu o jus galesit ir toliau sau putot lotuliukas.gif man tik linksmiau.ne is lempos rasiau,apie tai kad pastoja vartodamos kt rasiau po posto apie tai.parasiau ka zinau.tiksliai zinau,ne is gandu.ar ikalbineju kuria nors negert asmeniskai??rasau tai ka zinau apie kt.o tai ko cia taip jus paeme nervas delto??tai cia man pms?man tai ne biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dinkee @ 2006 08 24, 00:00)
bet tai tik musu reikalas, tai nereiskia kad negali reiksti savo nuomones bet kam tokios emocijos?? nesuprantu...

gal juokauji?as diskutavau ramiai ir emocijas pradejau ne as, o jei jau puola ant manes asmeniskai,pulsiu ir as.va ir visa istorija.kiek esu sitam forume,nerasiau taip ne karto,nes niekad nebuvo niekas tiek isprovokaves savo emocijom ir postais.gal cia mano asmenine problema kad nemoku poto patylet,turiu atsakyt tuo paciu ir konfliktas vyniojasi.bet as nesu tas zmogus kuris puolamas nusileidzia.ir nepuolu pirma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 24 rugpjūčio 2006 - 05:28
nowele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

dinkee kai man gydytoja aiskino apie visa gerimo procesa, ji man parekomendavo, kad geriau pirma menesi saugotis, na ramumo delei, siaip pagal vaistu aprasyma rekomenduoja pirmas 7 dienas saugotis..... blush2.gif g.gif

B.Brigite leisk paklausti, o keliems zmonems taip atsitiko, kad vartojant KT susirgo veziu? Ar tikrai nustate, kad priezasti kontraceptines tabletes? Nors siais laikais tu negali zinoti nuo ko numirsi.... g.gif Pastebek, kad net tokios ligos kaip infarktas, insultas pajaunejo net iki 35 metu zmogaus amziaus...., nemaza itaka daro aplinka, padideje musu gyvenimo tempai, nuolatiniai stresai....
O, kad pastoja, taip yra tokiu atveju, bet i kiekviena reiktu paziureti individualiai, kokias KT vartojo, kaip vartojo, as irgi turiu gyva pvz., mano drauge laiku neisgere tabletes ir dabar augina dvynukus, bet ji vartojo ne "Yarina", bet cia is dalies jos kalte, kad laiku neisgere, vaisto aprasyme yra numatyta kaip gerti ir jei zmogus nesilaiko aprasymo, tai ka KT kaltos, kad nesuveike? doh.gif

Ir siaip, bereikalo izeidineji zmones ir vadini "sutve", jei jie nesutinka su tavo nuomone, tiesiog pasakei ka galvoji ir aciu, kad pasakei, as pagalvosiu ka daryti toliau, man neidomu cia skaityti tas diskusijas su pakeltu tonu, ne tam tema cia uzvesta, nenukrypkim nuo temos..... blink.gif
Atsakyti
sakyciau trys paskutinius puslapius reketu istrint lotuliukas.gif vien bla-bla-bla ir jokios naudingos info apie YARINA!!!! Tam yra atskira temele "pasekmes naudojant KT" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2006 08 24, 12:17)
sakyciau trys paskutinius puslapius reketu istrint lotuliukas.gif vien bla-bla-bla ir jokios naudingos info apie YARINA!!!! Tam yra atskira temele "pasekmes naudojant KT" blink.gif

drinks_cheers.gif tai va, apie ką ir bandom čia paaiškinti vienam asmeniui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dinkee @ 2006 08 23, 23:00)
tai wat, o dabar man nesusipratelei jeigu galit supermamytes patarkit 4u.gif  pradejau ir as yarina naudoti, na dar tik savaitele geriu, bet pakolkas dar nieko nejauciu, pirma diena pykino ir svaigo biski galva, bet praejo biggrin.gif  o wat o patarimo man reikia tai del wa ko: man isvis idomiai buvo, prasidejo mmm pradejau pirma karta naudot k zieda, panaudojau savaitele ir susirgau mazojo dubens uzdegimu verysad.gif  iskart zieda isemiau(po savaites) nes pagulde i ligonine, ir visa savaite antibiotikus pumpavo. taigi po 2 ar 3 dienu ziedo isemimo vel susirgau mmm. tai tas mano naujasis ciklas prasidejo 7dieni, o pirma yarina tablete isgeriau tik 5dieni..nes butent 5dieni nuejau pas ginekologe del kontracepcijos ir sako wa daba kaip tik gali gerti, iskart nusipirkau ir pradejau gert. tai dabar papildomai reikia saugotis 7dienas? o tu 7dienu uzteks?nes jau kaip knieti be prezervatyvo biggrin.gif biggrin.gif bet kartu ir labai baisu,vaikucio tai oi kaip dar nenoriu blink.gif  su draugu taip ilgai draugaujam ir dar ne karto be prezervatyvo... doh.gif

ps. del ziedo ir to uzdegimo tai bandziau ziedui kalte suverst, bet gydytojai abejoja, sake daug greiciau nuo saltos juros cia

nu bet ir sumaliau, tikiuos suprasit 4u.gif  as amziais nerasau nerasau, ale kaip dedu paskui tai puse puslapio biggrin.gif  biggrin.gif

aš net ir tik pakeitusi KT pirmą mėn saugausi papildomai (tada ramiau miegu tongue.gif ); ir kai yariną pradėjau, taip pat saugojausi papildomai visą pirmą mėn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinkee @ 2006 08 23, 23:00)
tai wat, o dabar man nesusipratelei jeigu galit supermamytes patarkit 4u.gif  pradejau ir as yarina naudoti, na dar tik savaitele geriu, bet pakolkas dar nieko nejauciu, pirma diena pykino ir svaigo biski galva, bet praejo biggrin.gif  o wat o patarimo man reikia tai del wa ko: man isvis idomiai buvo, prasidejo mmm pradejau pirma karta naudot k zieda, panaudojau savaitele ir susirgau mazojo dubens uzdegimu verysad.gif  iskart zieda isemiau(po savaites) nes pagulde i ligonine, ir visa savaite antibiotikus pumpavo. taigi po 2 ar 3 dienu ziedo isemimo vel susirgau mmm. tai tas mano naujasis ciklas prasidejo 7dieni, o pirma yarina tablete isgeriau tik 5dieni..nes butent 5dieni nuejau pas ginekologe del kontracepcijos ir sako wa daba kaip tik gali gerti, iskart nusipirkau ir pradejau gert. tai dabar papildomai reikia saugotis 7dienas? o tu 7dienu uzteks?nes jau kaip knieti be prezervatyvo biggrin.gif biggrin.gif bet kartu ir labai baisu,vaikucio tai oi kaip dar nenoriu blink.gif  su draugu taip ilgai draugaujam ir dar ne karto be prezervatyvo... doh.gif

man rodos septyniu dienu turi buti gana. man irgi yra teke siek tiek veliau pakuote pradet tai gydytoja patare 7 dienas papildomai saugotis (cia tuo atveju jeigu pradedi ne 1ma menesiniu diena, o kuria nors kita diena pirmos ciklo savaites laikotarpyje). Taciau pradejus 1ma menesiniu diena tikrai nereikia jokios papildomos apsaugos, man sita daktare garantavo. o kad menesi papildomai saugotis tai cia jau nesamone doh.gif nu kam tada KT? unsure.gif

p.s. del off-topic: pritariu, kad reikia pratrint. tik kad moderatoriai cia labai retai uzsuka..
Atsakyti