Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina

Ar nuo kt gali buti rytinis pykinimas?
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2006 08 23, 10:57)
pritariu tau.  thumbup.gif kiekvienas zmogus turi savo nuomone, ir vartoja tai, kas jam atrodo priimtina.

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 23, 05:55)
prisiknisai prie zodzio ir tiek biggrin.gif esme ta kad geriant kt pms'iniai pilvo skausmai dingsta.va ir viskas ka as norejau pasakyt.
beje zodis DEJA rasosi ne su ė, o su e.

prie nieko aš neprisiknisau smile.gif tiesiog pati savo postais menkini žmones, kurie vartoja kt ir vaidini baisiai protingą mirksiukas.gif

Aš asmeniškai vartoju kt jau gan daug metų ir pradėjau išties aksti, bet tik todėl, kad tai vienintelis būdas sustabdyti l. ankstyvą endometriozę verysad.gif
Šiaip aš nesu nei už nei prieš kt, o man asmeniškai jos jau tam tikros žalos padarė, tačiau aš vistiek manau, kad man jos duoda daugiau naudos negu žalos.
Ir labai sutinku su mintim, kad tos kurios mano, kad joms tinka tegu vartoja, o tos, kurioms netinka ar nenori, nevartoja. Ir tos, kurios vartoja tikrai nekvailesnės už kt priešininkes, tiesiog toks jų pasirinkimas, kurį taip pat reikia gerbti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lacosta: 23 rugpjūčio 2006 - 09:51
QUOTE(lacosta @ 2006 08 23, 11:50)
prie nieko aš neprisiknisau  smile.gif  tiesiog pati savo postais menkini žmones, kurie vartoja kt ir vaidini baisiai protingą  mirksiukas.gif

Aš asmeniškai vartoju kt jau gan daug metų ir pradėjau išties aksti, bet tik todėl, kad  tai vienintelis būdas sustabdyti l. ankstyvą endometriozę  verysad.gif
Šiaip aš nesu nei už nei prieš kt, o man asmeniškai jos jau tam tikros žalos padarė, tačiau aš vistiek manau, kad man jos duoda daugiau naudos negu žalos.
Ir labai sutinku su mintim, kad tos kurios mano, kad joms tinka tegu vartoja, o tos, kurioms netinka ar nenori, nevartoja. Ir tos, kurios vartoja tikrai nekvailesnės už kt priešininkes, tiesiog toks jų pasirinkimas, kurį taip pat reikia gerbti  mirksiukas.gif

atsipeikek galu gale.savo postais as zmoniu nemenkinu,as diskutuoju.pati meciau prie puse menesio.kokio velnio tureciau menkint zmones geriancius kt??o del 'vaizduoji baisiai protinga' tai net neturiu ka atsakyt.darzelio lygis.
ir gerbiu as visus zmones,jei tau priesinga nuomone yra zmogaus negerbimas, tai cia tavo asmenines problemos.
viskas, nematau as cia daugiau reikalo gincytis ar keist kazkieno nuomone.tu manai taip-ok manyk i sveikata.as manau kad zalos daugiau negu naudos ir baigta sneka.
Atsakyti
Nagi, merginos, baikit pyktis nono.gif
va vienai balionėlis 4u.gif , va kitai 4u.gif ir susitaikykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2006 08 23, 10:05)
Ar nuo kt gali buti rytinis pykinimas?

jei neseniai pradėjai gerti KT ir geri rytais, tai tikrai gali kol organizmas prisitaikys
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2006 08 23, 14:45)
Nagi, merginos, baikit pyktis nono.gif
va vienai balionėlis 4u.gif , va kitai 4u.gif ir susitaikykit smile.gif

laugh.gif aciu uz balioneli smile.gif
va tada ir tau visi trys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 23, 14:26)
laugh.gif aciu uz balioneli smile.gif
va tada ir tau visi trys 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 22, 06:40)
Jezaumarija.kiekvienas medikamentas neturi tiek blogo ar supranti?per tuos pacius skausmus isgerta ibuprofeno tablete tau vezio nesukels ir kitokiu panasaus masto dalyku.labai keistas man toks 'pasverimas'skauda,sureguliuot menesines ir del to rizikuojama sirgt veziu??ar dar bele kuo?man per pirma menesiniu diena taip skauda kad as verkiu jei neisgeriu nuskausminamuju.

B.Brigitte, as jau taves visai nesuprantu.. na, metei KT, puiku, bet ar reikia taip arsiai vartojancias pulti? doh.gif Ar tu zinai kiekvienos priezastis, motyvacija, ligos istorija? Skaitant tave, tai mes tikru tikriausios nesusiprateles, reklamos arba reklaminiu daktaru aukos ir pan., o tu viena zinai viska apie KT, mat mes nesidomejom ir pradejom jas gert siaip is neturejimo ka veikt ir per savo durnas galvas doh.gif rolleyes.gif
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 22, 06:40)
tarp kito labai didelis skausmas nera normalu.kt nuima skausma kaip pasekme,priezasties nepasalina.reikia eit pas gydytojus ir aiskintis kas netvarkoj.

bingo! reikia eit pas gydytoja. bet vat as nuejau ir paaiskejo kad mano atveju skausmingos menesines reikia kad ju metu mano organizmas elgiasi truputi ne taip kaip turetu, del ko gresia (o gal jau ir yra) pavojinga liga. Ir beje KT nenuima skausmo. tiesiog geriant KT menesines neturi nieko bendro su tikromis menesinemis. todel jos ne tokios skausmingos, ne tokios gausios ir, beje, del ju mano organizmas nustoja daryti minetasias nesamones. taigi KT ne sunaikina liga, ne paprasciausiai nuima simptomus, o tiesiog ja uzmigdo (t.y. nuspaudzia "pause" mygtuka). Konkreciai man buvo pasiulyta pagerti KT tam tikra laikotarpi. Tada pasirodyti gydytojai. Gali buti kad nenoredama gulti ant operacinio stalo (beje man rodos net ir pagulejus reiketu gert KT g.gif ) KT turesiu gert tol kol isinoresiu vaiku. vat taip.

p.s. del ibuprofeno. sveikinu kad padeda viena tablete. bet matai kai kurioms is musu nepadeda ir puse pakuotes. be to kai kurias skausmai isvercia is lovos paryciais o kaip zinome - tabletes ant tuscios skrandzio nieko gero, ane? Tik va beda ta kad nenumalsinus skausmo net vaikscioti nelabai gali.. aisku yra ir kita iseitis - bac i sedyne. dar galima paskambint greitukei tai bus bac i vena ir skausmas praeis greiciau. aa.. dar pamirsau pamineti kad sitai tesiasi ne viena, o 2 - 3 dienas. nu fantastiskai gyvenimas, ane? rolleyes.gif

Moralas: KT gali paprasciausiai padeti pasijausti zmogum rolleyes.gif

Ai zodziu.. gali toliau vaidinti viska suprantancia, tik vat as nelabai suprantu kas tau is to g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 23 rugpjūčio 2006 - 16:40
ko cia nirst emei?as dar kart aiskinu-nei as uzsipuolu,nei as menkinu nei dar koki velnia.PATI MECIAU VOS PRIES PUSE MENESIO.rasau savo NUOMONE.kuri yra neigiama.ARGUMENTUOJU.realiai jau uzkniso kad suverciama kazkokiam puolimui ar menkinimui.as nesuprantu ar cia negalima rasyt ar kaip?prie ko cia nesusiprateles??tokia pati nesusipratele neva tada ir as buvau.perskaiciau,isgirdau daug neigiamo ir tai rasau.koki cia kriminala iziurineji?ar as kada rasiau kad viska zinau?as rasau tik tai ka zinau ar supranti?tai ka perskaiciau ir tt.
NEVAIDINU viska suprantancios prie ko cia del dievo??butent,kad man nieko is to biggrin.gif vienu zodziu nesiteisinsiu as tau del tokiu absurdisku primetinejimu.
GERK I SVEIKATA.SAUNUOLE thumbup.gif ar gerai?as nesuprantu ko tu nori is manes?

ps.jei tave taip erzina ta kitokia nuomone-uzsidek ignora ir bus rami galva.gal man pradet pult kad tu rasai kad kt viskas ok?mazdaug 'ko cia vaidini viska zinancia?'ir tt.uzsipulciau kaip tu mane.apversk situacija.normalu?tu rasei savo argumentus -as savo.ko cia dabar smelio deze darai su visokiais 'buk viska zinanti'.krc absurdas daugiau nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 23 rugpjūčio 2006 - 16:48
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 23, 17:44)
ko cia nirst emei?as dar kart aiskinu-nei as uzsipuolu,nei as menkinu nei dar koki velnia.PATI MECIAU VOS PRIES PUSE MENESIO.rasau savo NUOMONE.kuri yra neigiama.ARGUMENTUOJU.realiai jau uzkniso kad suverciama kazkokiam puolimui ar menkinimui.as nesuprantu ar cia negalima rasyt ar kaip?prie ko cia nesusiprateles??tokia pati nesusipratele neva tada ir as buvau.perskaiciau,isgirdau daug neigiamo ir tai rasau.koki cia kriminala iziurineji?ar as kada rasiau kad viska zinau?as rasau tik tai ka zinau ar supranti?tai ka perskaiciau ir tt.
NEVAIDINU viska suprantancios prie ko cia del dievo??butent,kad man nieko is to biggrin.gif vienu zodziu nesiteisinsiu as tau del tokiu absurdisku primetinejimu.
GERK I SVEIKATA.SAUNUOLE thumbup.gif ar gerai?as nesuprantu ko tu nori is manes?

ps.jei tave taip erzina ta kitokia nuomone-uzsidek ignora ir bus rami galva.gal man pradet pult kad tu rasai kad kt viskas ok?mazdaug 'ko cia vaidini viska zinancia?'ir tt.uzsipulciau kaip tu mane.apversk situacija.normalu?tu rasei savo argumentus -as savo.ko cia dabar smelio deze darai su visokiais 'buk viska zinanti'.krc absurdas daugiau nieko.

na, matau, kad baigiasi diskusija - prasideda emocijos. parasiau sita nes man uzkliuvo kupini paniekos s kiti tavo postai. ir berods ne as viena i tai atkreipiau demesi, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 08 23, 18:52)
na, matau, kad baigiasi diskusija - prasideda emocijos. parasiau sita nes man uzkliuvo kupini paniekos s kiti tavo postai. ir berods ne as viena i tai atkreipiau demesi, ane?  mirksiukas.gif

bandos jausmas pabudo mm? lotuliukas.gif
paniekos nebuvo ne laso.jei tau ar dar kazkam tai susirode-tai klystat.galbut kai isijauciu i diskusija bunu arsesne,ir siaip nesu is ramiuju.bet panieka cia ne is tolo.
diskusija baigei ir emocijas uzvedei dabar tu.mane siaip iserzint ner lengva bet tau pavyko,taigi emocijos buvo ir is mano puses.
garbane dar kart primenu-jei nepatinka kazkas-ignore.
daugiau erzintis ir beprasmiskai cia su tavim diskutuot as nenoriu.manyk kaip tik tau patinka.jei tau palengves-idealu.
case closed.
Atsakyti