Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina

QUOTE(garbane @ 2005 06 17, 15:18)
sveikos  mergaites! turiu klausimuka.
ipusejau as savo pirmaja yarinos pakuote ir jau labai ant jos pykstu. na siaip viskas lyg ir ok, bet toks jausmas kad tos mmm niekada nesibaigs. nors aisku cia menesinem turbut nepadadinsi, tepliojimas, ane? bet kiekviena diena!? 24val per para?! sokoladines spalvos.. ar cia tikrai taip turi but? ir apskritai jausmas kaip per menesiniu pirmas dienas, toks sunkumas pilve. cia dar istverciau bet kad 3 menesiai (tas tepliojimas tiek maximum turi testis, ane?) menesiniu ir dar vasara! man kazko tai nedziugina... tai visus graziausius apatinius i palepe..?cry.gif
bukit gerutes papasakokit, kaip jums buvo
aciu!

Sveika! Man toks įspūdis, kad jos tau per silpnos, jei nuolat teplioja... Man trupučiuką patepliojo, kai gėriau pirmą pakuotę, ją įpusėjus, bet tik kokį pusdienį ir vos vos, nežymiai. Jokių kitų nemalonių pojūčių nebuvo, įpusėjau jau antrą pakuotę, viskas ok.
Geriausiai tau būtų pasitarti su gydytoja... g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man gydytoja taip pat rekomendavo Yarina KT bei perspėjo, kad gali pateplioti (tikiuosi neteplios per daug). Aš dar tik pradėsiu jas vartoti, nes laukiu mmm ax.gif, tad buvo įdomu paskaityti nuomones apie šias KT (jos neprivertė persigalvoti tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2005 06 17, 14:18)
sveikos  mergaites! turiu klausimuka.
ipusejau as savo pirmaja yarinos pakuote ir jau labai ant jos pykstu. na siaip viskas lyg ir ok, bet toks jausmas kad tos mmm niekada nesibaigs. nors aisku cia menesinem turbut nepadadinsi, tepliojimas, ane? bet kiekviena diena!? 24val per para?! sokoladines spalvos.. ar cia tikrai taip turi but? ir apskritai jausmas kaip per menesiniu pirmas dienas, toks sunkumas pilve. cia dar istverciau bet kad 3 menesiai (tas tepliojimas tiek maximum turi testis, ane?) menesiniu ir dar vasara! man kazko tai nedziugina... tai visus graziausius apatinius i palepe..?cry.gif
bukit gerutes papasakokit, kaip jums buvo
aciu!

Viskas čia yra normalu. Man irgi tepliojo kokias porą savaičių, o po to viskas susitvarkė. Ir tepliodavo tokiom tamsiom šokoladinėm išskyrom. Bet reikia prakentėti tą periodą ir viskas. Juk geri dar tik pirmą pakuotę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2005 06 20, 13:16)
Viskas čia yra normalu. Man irgi tepliojo kokias porą savaičių, o po to viskas susitvarkė.  Ir tepliodavo tokiom tamsiom šokoladinėm išskyrom. Bet reikia prakentėti tą periodą ir viskas.  Juk geri dar tik pirmą pakuotę. 4u.gif

labai aciu uz paguoda! apsisarvuoju kantrybe ir laukiu ax.gif
Atsakyti
o kurios geriau - ar harmonet ar yarina? nes mane nuo harmonet kazkaip pykina. o kaip butu su yarina? gal yra bandziusiu abi ir gali palyginti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2005 06 24, 21:55)
o kurios geriau - ar harmonet ar yarina? nes mane nuo harmonet kazkaip pykina. o kaip butu su yarina? gal yra bandziusiu abi ir gali palyginti? 4u.gif

deja, jei ir būtų abi bandžiusių, tai vis tiek mažai tau padėtų, kadangi kiekvienos organizmas vis kitaip reaguoja ir tik pati išbandžius gali suprast. Pačioj pačioj pradžioj gėrimo gali šiek tiek pykint, man taip buvo su kitais KT, o paskui viskas ok pasidarė. Nes KT organizmą veikia panašiai kaip nėštumas, per kurį pradžioj vienas pykina, kitas - ne.
Atsakyti
dabar nevegeriu KT, bet vat per ta laika supratau, kad man nuo siu KT kazkas panasaus i pienlige buvo, nors tepineliai ir geri budavo, o kai nebegeriu praejo.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 06 29, 14:28)
dabar nevegeriu KT, bet vat per ta laika supratau, kad man nuo siu KT kazkas panasaus i pienlige buvo, nors tepineliai ir geri budavo, o kai nebegeriu praejo.

o kaip tau reiškėsi? Šiaip KT tirština išskyras, todėl tau jos keistesnės galėjo pasirodyt.
Atsakyti
O man, panašu, šitie KT bus idealūs thumbup.gif
Po pirmos pakuotės mmm atėjo ketvirtą dieną su trupučiu maudulio, pirmą kartą atlaikiau be jokių nuskausminamųjų. Po antros pakuotės susirgau trečią dieną ir iš viso be skausmo! Nu kažkas nerealaus. Paprastai tomis dienomis paršliauždavau namo ir į lovą, o dabar varysiu sportuoti smile.gif
Žodžiu, jaučiuosi puikiai, jokių neigiamų pakitimų kol kas tikrai nepastebiu.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 29, 14:43)
o kaip tau reiškėsi? Šiaip KT tirština išskyras, todėl tau jos keistesnės galėjo pasirodyt.

baltos varskines isskyros, niezejimas, visuomet likus lygiai savaitei iki mmm, bet kai tik mmm pasirodydavo- praeidavo.
Atsakyti
tai vat ka galiu pasakyti ,kad man lygiai tokie pat simptomai budavo savaite pries menstruacijas blink.gif , beje girdejau negraziu dalyku apie jarina ,kad yra perdaug hormonu ,kurie saugo nuo nestumo , veliau gali atswirasti komplikacijios norincioms vaikucio ,gali sunkiai pastoti nestuke.gif .Beje visus kontraceptikus reikia keisti kas du metai ,tada nespeja salutiniai poveikiai pasireikst good.gif vartojau jas daugiau nei puse metu pirmas menuo man buvo siabingas cry.gif skaudejo pilva rytais ir vakarais pykindavo,bet paskui viskas praejo.Jau vakar pradejau gerti regulona sako nors ir pigus ,bet ne ka blogiau veikia,ir hormonu nera per daug.Tai tiek pasidalinau su jumis savo patarimais jums spresti ar norit vartoti jarina
Atsakyti
Aš esu vartojusi "Novinete" kai pradėjau vartoti svoris kaip šoktelėjo cry.gif
Atsakyti