Beje, vienas šalutinis reiškinys jau pasireiškė: padidėjo krūtinė
Aš vartoju - ir vitaminus, ir alkoholį
. Gėriau irgi perfectilą porą mėnesių, dabar vartoju MagneB6, nes vėl mėšlungiai vargina, kartais pageriu kokių pigių rusiškų papildų... Man gydytoja neužsiminė, kad tai turėtų reikšmės KT vartojimui.
. Nei skausminga, nei labiau jautri, nu bet tikrai padidėjusi...
nu skaitau ir noriu kuo greičiau pabandyti!!!
tai gerai, kad nėra reikšmės dėl alkoholio ar vitaminų, nes visvien neišvengiami dalykai. o kaip, skysčių nekaupia, veikia tas drospir.....taip teigiamai kaip ir visur rašo?
tai gerai, kad nėra reikšmės dėl alkoholio ar vitaminų, nes visvien neišvengiami dalykai. o kaip, skysčių nekaupia, veikia tas drospir.....taip teigiamai kaip ir visur rašo?
QUOTE(indriuz @ 2005 05 19, 17:04)
o klausykit, kaip šitie KT su alkoholiu, ta prasme, ar nieko, jei kartais padaugini, kad ir alaus, ar kokteilių?
o taip pat ,ar jūs vartojat kokius vitaminus tuo pačiu? Kažkur šiame formume skaičiau, atseit, jei gersi stiprius vitaminus, organizmas gali apeit kontraceptines
, na o kokia jūsų nuomonė?
vat pvz, aš gėriau perfektil neseniai, tai galiu pasakyti, kad laktozę tai jis tikrai suskatino, galvoju, ko čia man tas pienas vis nesibaigia( maitint per mažai, bet vis yra), o kai baigėsi vitaminai iš karto sumažėjo...nu gal ir sutapimas, na bet aš jau ne į temą čia
vat pvz, aš gėriau perfektil neseniai, tai galiu pasakyti, kad laktozę tai jis tikrai suskatino, galvoju, ko čia man tas pienas vis nesibaigia( maitint per mažai, bet vis yra), o kai baigėsi vitaminai iš karto sumažėjo...nu gal ir sutapimas, na bet aš jau ne į temą čia
apie alkoholį jau buvo temelė
O dėl tų vitaminų, tai tyrimų jokių nėra daryta, tiesiog kai kurios pastojusios vartodamos KT rašė, kad nenusižengė vartojimo instrukcijai, ir klios išskyrė, kad tuo metu gėrė papildomai tik stiprius vitaminus, bet neaišku, ar būtent tai "padėjo" pastot. Gal per mažai jom hormonų buvo tose Kt, čia sunku pasakyt.
O iš tikro tai ir vitaminai turi visokių poveikių...
nu, žo.., mano ciklas kvailioja(po gimdymo jau 6mėn, o 3mėn.nemaitinu), maniau, kad dabar viskas bus normaliai, bet kur tau. Tai varau šian pas vaivą, sukišiu 60lt.,bet nors patikrins, pasakys, patars. Nu tai jos paklausiu dar apie tas tabletes ir koks, jos nuomone, yra geriausias apsisaugojimo būdas. Na, gal kas nori, kad ko paklausčiau?
Nu tai parašysiu, ką ji man pasakys apie kontraceptikus "yarina" ir kitus.
QUOTE(indriuz @ 2005 05 30, 16:00)
nu, žo.., mano ciklas kvailioja(po gimdymo jau 6mėn, o 3mėn.nemaitinu), maniau, kad dabar viskas bus normaliai, bet kur tau. Tai varau šian pas vaivą, sukišiu 60lt.,bet nors patikrins, pasakys, patars. Nu tai jos paklausiu dar apie tas tabletes ir koks, jos nuomone, yra geriausias apsisaugojimo būdas. Na, gal kas nori, kad ko paklausčiau?
Tai lauksiu nekantriai informacijos
Su ta Yarina tai įdomiai: praeitą savaitę man gydytoja išrašinėjo stiprius antibiotikus, tai paklausiau, kaip reaguos su šitais KT. Gydytoja žinyne nerado nieko apie Yarina! Net pati nustebo. Bet kai paskaitė tą knygelę kur gavau su KT, tai nuramino, kad poveikis susilpnės, bet išliks pakankamas... Tikiuosi, kad taip ir bus...
na, jau turiu žinių! Beje, dėl antibiotikų, tai sakė, kad saugotis papildomai;vitaminus vartoti galima, vaistažoles galima (išskyrus jonažoles).Man tai liepė nuo šian pradėti gerti, kaip vaistą, nes ciklas nenormaliai vyksta. Apie šias KT tai pasakė, kad "naujausios, jei jau turi, tai gerk"(na ir nieko konkretesnio
), neįkyriai pareklamavo žiedą(tik pasakė, kad yra dar toks variantas, bet tikrai nekišo
). Tada aš paklausiau, ar patikima gumytėmis saugotis, sako, kad taip būtų geriausia(na, ji prieš kontraceptikus) Paklausiau, koks neigiamas poveikis KT apskritai, tai ir nieko konkrečiai nepasakė, tik, kad "kiekvienas pašalinis dalykas nėra gerai".
Bet galaiusiai, pasakė, jei tiks šios KT, tai tikrai gerti.
nu gal ir nieko aš čia daug nepasakiau įdomaus, bet kaip man palengvėjo ojoj....
Bet galaiusiai, pasakė, jei tiks šios KT, tai tikrai gerti.
nu gal ir nieko aš čia daug nepasakiau įdomaus, bet kaip man palengvėjo ojoj....
Na tai ačiū už išsamų pasakojimą
Žinai, kuo tikrai įsitikinau, gerdama šiuos KT - yra gyvenimas be PMS!
Rytoj geriu paskutinę tabletę ir laukiu mmm, kurios, tikiuosi, nebus tokios baisios, kaip visada... Na, irgi parašysiu atsiliepimus
Žinai, kuo tikrai įsitikinau, gerdama šiuos KT - yra gyvenimas be PMS!
Ačiū už palaikymą!
Bet dar noriu kai ką pasiiaiškinti: na, vakar išgėriat tabletę, po kokios valandos pajutau, kad kažkoks spaudimas link ausų kyla, ir, kas bjauriausia, dusulys prasidėjo ( na ne taip baisiai, bet taip sunkokai atsikvėpt pasidarė), nu ir išsigandau, aišku išgąstis savo dar pridėjo...bet po valandos viskas aprimo, pagerėjo, įdomu, ar čia nieko tokio, gal panašiai kam buvo?
Beje, šiandien jaučiuosi tikrai gerai, nei ištinus, nei apetitas didelis, tik toks nedidelis spaudimas krūtinėj, kvėpavimas gal ir truputį sunkesnis
Gal čia toks truputį šalutinis poveikis, nes pokolkas visa kita tikrai neblogai.
Bet dar noriu kai ką pasiiaiškinti: na, vakar išgėriat tabletę, po kokios valandos pajutau, kad kažkoks spaudimas link ausų kyla, ir, kas bjauriausia, dusulys prasidėjo ( na ne taip baisiai, bet taip sunkokai atsikvėpt pasidarė), nu ir išsigandau, aišku išgąstis savo dar pridėjo...bet po valandos viskas aprimo, pagerėjo, įdomu, ar čia nieko tokio, gal panašiai kam buvo?
Beje, šiandien jaučiuosi tikrai gerai, nei ištinus, nei apetitas didelis, tik toks nedidelis spaudimas krūtinėj, kvėpavimas gal ir truputį sunkesnis
Gal čia toks truputį šalutinis poveikis, nes pokolkas visa kita tikrai neblogai.
indriuz, tikrai neieškok tų blogumų
Labai stengies kažką pajaust, ir pajauti. Man būdavo pradžioj, kai išgeriu tablę, imdavo po valandžiukės truputį galva svaigt, bet praėjo. O dar ėmiau gerti vakare prieš miegą, tai išvis jokių blogumų nejaučiu
Išvis tik nuo vienos tabletės neturėtų kažkas labai jau jaustis
na gal ir tikrai, bet vakar supanikavau, jaučiu, kad tik žiopčioju, gaudau orą kaip žuvis, liežuvis aptirpo, net vaivai paskambinau, tai ir nelabai patikėjo...
, na šian vakare pažiūrėsiu, jei nieko neparašysiu, tai.....
Nu čia dabar kas per kalbos
Baik taip šnekėt. Su tokiom baimėm net vitaminus geriant bloga pasidarytų. Jeigu jau taip bijai tų KT, tai neverta gert ir nervuotis. Rinkis: arba geri KT ir džiaugies gyvenimu arba jų negeri ir džiaugies gyvenimu
.
Baik taip šnekėt. Su tokiom baimėm net vitaminus geriant bloga pasidarytų. Jeigu jau taip bijai tų KT, tai neverta gert ir nervuotis. Rinkis: arba geri KT ir džiaugies gyvenimu arba jų negeri ir džiaugies gyvenimu
Indriuz, žiūriu, čia striokų nemažai apturėjai... Nu bet gal tikrai labiau įsikalbėjai sau, taip laukdama, kol kas atsitiks
Viskas bus gerai. Aš irgi labai nekontraceptinė, visada saugojomės gumytėmis, bet juodai užpjovė PMS ir mmm. Kai pagalvojau, kad tie reiškiniai atima iš manęs kas mėnesį po 2 savaites...
Dabar esu labai patenkinta