Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina

na, o man šios KT matyt netinka, nes ne tik sunkesnis kvėpavimas pasidarė, į vakarą krūtinę smarkiai maust pradėjo, durt kažkaip, tai antos ir nebegėriau...nu ne visoms jos gal ir tinka, o kankintis nesinori, labai reikia sveikatos ir su vaikais būnant, ir mokantis...
gyvensiu, matomai, su savuoju PMS....
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indriuz @ 2005 05 31, 15:20)
o, dar ką atsiminiau, ką vakar man gydytoja pasakė! (gal ir taip visos žinot) kai geri KT, labai verta kartu gerti Magnį B 6, tada šalutinių poveikių mažiau.

Nea, šito nežinojau. Bet žinau, kad geriančiom KT dažnai trūksta B vitaminų, todėl verta vis pagert (aišku ne pastoviai, na bet porąkart į metus) B grupės vitaminų kompleksą (gali būt ir mielių tabletės).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelė: 01 birželio 2005 - 06:56
Man dabar visada prasideda 5 dieną po pask. tabletės. Anksčiau su kitom 4 dieną smile.gif . Turi prasidėt tiesiog per 7 dienų pertrauką smile.gif , kitą dieną, man atrodo, niekam neprasideda ax.gif .
Atsakyti
na va, o aš dabar pradedu galvoti, gal man todėl taip buvo su šiom KT, kad tas ciklas dar nesusitvarkęs, man gi ten praktiškai ne dienos o, kažkokie tepimai buvo, gal net ne laiku gerti pradėjau. Beje, gydytoja ir suabejojo ar čia mmm pas mane.(ps. cia indriuz) Bet draugė sako, kad alerginė reakcija, nes tikrai jutau dusulį, spaudimą, o dabar nieko...
Atsakyti
Inix, tikrai sunku ką pakomentuot, kai nei mačiau, kokios buvo tos tavo m ar ne m ax.gif ir kaip ten iš tikro su tom reakcijom - ar ati buvo daugiau nuo baimės ar ne... Geriausia būtų prieš geriant KT pasidaryt kraujo tyrimus, ir kad gydytoja parinktų, kokios tau tinka.
Atsakyti
tai aišku, aš tik pasvarsčiau garsiai, bet tikrai nepergyvenu, kad jos man "nabagėlės" netiko, jų reikalas...yra gi ir kitų būdų būti gražiai ir laimingai, ane??
Atsakyti
Geriu 4 pakuote siuo metu.
Krutine padideja neraliai ir skauda sad.gif tais tarpais kai negeriu - buna normalaus dydzio ir neskausminga verysad.gif
Svoris neauga thumbup.gif
Mylėtis noriu... wub.gif
"Tos dienos" nesutrumpejo (kaip buvo savaitė taip ir liko) ir skausmingos vienodai
Ir dar cia tarpais toks silpnumas uzeina ir lyk pykinimas dienos metu, nors KT geriu vakare 9 val. Neteigiu 100%, kad tai susije su KT, bet greiciausiai.

Zodziu yra ir + yra ir -. Kaip visos KT smile.gif

Atsakyti
Linote, pagal tavo aprašytus blogumus ir kad geri jau 4 pakuotę sprendžiu, kad nelabai tau šie KT. Ypač blogai, kad jauti nemalonumą krūtinei, nes kaip žinia - nuo kiaušidžių cistų, gimdos problemų KT gydo, o vat krūtinei nelabai gerai... Tavo vietoj atsisakyčiau šių KT...
Atsakyti
blogiausia is tikruju del krutines, bet as kazkada geriau Marvelona - buvo lygiai tas pats, tik dar kg augo...
Atsakyti
Vat būtent, kad reikia krūtinę saugot. Man su ja irgi nekas darės geriant Femoden, o vat su Harmonet visai neblogai smile.gif .
Atsakyti
sveikos mergaites! turiu klausimuka.
ipusejau as savo pirmaja yarinos pakuote ir jau labai ant jos pykstu. na siaip viskas lyg ir ok, bet toks jausmas kad tos mmm niekada nesibaigs. nors aisku cia menesinem turbut nepadadinsi, tepliojimas, ane? bet kiekviena diena!? 24val per para?! sokoladines spalvos.. ar cia tikrai taip turi but? ir apskritai jausmas kaip per menesiniu pirmas dienas, toks sunkumas pilve. cia dar istverciau bet kad 3 menesiai (tas tepliojimas tiek maximum turi testis, ane?) menesiniu ir dar vasara! man kazko tai nedziugina... tai visus graziausius apatinius i palepe..?cry.gif
bukit gerutes papasakokit, kaip jums buvo
aciu!
Atsakyti
nu, ką, man tai nelabai jos tiko, nors sunku ką pasakyti, aš vieną tabletukę išgėriau ir mane labai dusint pradėjo, kažkaip ausis, krūtinę spaust, greičiausiai, alerginė reakcija. bet gal todėl, kad mano ciklas dar nebuvo susitvarkęs po gimdymo, įtariu, kad nelaiku išgėriau...tai tokia mano menkutė patirtis 4u.gif
Atsakyti