Įkraunama...
Įkraunama...

P. Vileišio mokykla

Kazkodel niekas nesidalina ispudziai is visamokyklinio tevu susirinkimo bigsmile.gif

Mane labiausiai suzavejo tai, jog ne tik kad nedingo slamto - sudmaiscio automatai, bet dar ir kavos aparatu pristate g.gif

Sintetine kavyte - tai ko labiausiai reikia maziams doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Mano dukrytė šiemet eis į šią mokyklą, į pirmą klasę. Gal žinote mokytoją Liną Lazauskaitę? Kokie atsiliepimai apie ją?

Ačiū labai toms, kurios nepasivargins ir parašys smile.gif
Atsakyti
Laba,

Mano dukrytė taip pat šiemet eis į pirmą klasę pas Liną Lazauskaitę. Daug gerų atsiliepimų apie ją girdėjau, mano brolio dukrytė šiemet baigė pas ją ketvirtą klasę smile.gif. Vasarinėmis pamokėlėmis esame labai patenkinti ir nekantriai laukiame rugsėjo pirmosios. ax.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu klasiu numeracijos g.gif Kas per 5av1; 5av2; 5a1? Kur dingo paprasciausi 5a; 5b; 5c? mastau.gif Gal kas galetu paaiskinti ax.gif
Atsakyti
Laba diena brangūs tėveliai. Esu naujokė šiame forume. Norėčiau pabendrauti su tais tėveliais, kurie savo vaikui ( 8-ui) atrado naują gerą mokyklą netoli Baltupių. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Širdukė @ 2009 07 30, 08:05)
Niekaip nesuprantu klasiu numeracijos  g.gif  Kas per 5av1; 5av2; 5a1? Kur dingo paprasciausi 5a; 5b; 5c?  mastau.gif  Gal kas galetu paaiskinti  ax.gif

Numeracija 5a1/2/3/ reiškia, kad tos klasės kaip pirmą užsienio kalbą nuo 2-os kl. mokėsi anglų, analogiškai 5v1/2/3 - pirma užsienio kalba vokiečių. Dar yra 5m (muzikinė klasė) biggrin.gif Žodžiu, klasių numeracija, kaip čia pasakius - pagal dalyką smile.gif
Tokia sistema iš principo pasirinkta todėl, kad Vileišynas 5-as klases formuoja ne tik iš savų užaugintų pradinukų, bet ir iš Filaretų pradinės ir iš viso miesto priima. O klasių grynai senuoju sąstatu nepalieka - sumaišo vaikus. Ypač nekas paties Vileišyno pradinukams būdavo, nes pas juos dalis klasės mokėsi anglų, dalis vokiečių ir po ketvirtos klasės sukilnodavo vaikus į klases kitaip - pagal užsienio kalbą. Biški trauma gaudavosi. Mano sūnus su savo vokiečių kalba buvo penktoj klasės išluptas iš savo senos klasės ir įkeltas į iš Filaretų atėjusią visiškų banditų klasę biggrin.gif Teko po mėnesio kelt į kitą, irgi iš Filaretų atėjusią, bet šiek tiek normalesnę.
Tikrai nemačiau kad būtų 5av (bet gal kas pasikeitė, gal pagaliau vadovybės gudručiai nutarė nebetraumuot vaikų ir palieka maišytas klases)
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 08 27, 13:59)
Numeracija 5a1/2/3/ reiškia, kad tos klasės kaip pirmą užsienio kalbą nuo 2-os kl. mokėsi anglų, analogiškai 5v1/2/3 - pirma užsienio kalba vokiečių. Dar yra 5m (muzikinė klasė)  biggrin.gif Žodžiu, klasių numeracija, kaip čia pasakius - pagal dalyką  smile.gif
Tokia sistema iš principo pasirinkta todėl, kad Vileišynas 5-as klases formuoja ne tik iš savų užaugintų pradinukų, bet ir iš Filaretų pradinės ir iš viso miesto priima. O klasių grynai senuoju sąstatu nepalieka - sumaišo vaikus. Ypač nekas paties Vileišyno pradinukams būdavo, nes pas juos dalis klasės mokėsi anglų, dalis vokiečių ir po ketvirtos klasės sukilnodavo vaikus į klases kitaip - pagal užsienio kalbą. Biški trauma gaudavosi. Mano sūnus su savo vokiečių kalba buvo penktoj klasės išluptas iš savo senos klasės ir įkeltas į iš Filaretų atėjusią visiškų banditų klasę  biggrin.gif Teko po mėnesio kelt į kitą, irgi iš Filaretų atėjusią, bet šiek tiek normalesnę.
Tikrai nemačiau kad būtų 5av (bet gal kas pasikeitė, gal pagaliau vadovybės gudručiai nutarė nebetraumuot vaikų ir palieka maišytas klases)

O Jusu vaikas dabar i septinta ar i astunta eis?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 08 27, 14:33)
O Jusu vaikas dabar i septinta ar i astunta eis?

Septintą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 08 27, 16:50)
Septintą  smile.gif

Supratau, galvojau, jei i astunta, tai kuri gi ta banditu klase yra lotuliukas.gif

Idomu ar visos mamos jau gavo aukletoju zinutes apie tai, kad uniformos bus butinos ir siais metais ir kad dzinsai nera uniformos dalis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 08 27, 19:31)
Supratau, galvojau, jei i astunta, tai kuri gi ta banditu klase yra lotuliukas.gif

Idomu ar visos mamos jau gavo aukletoju zinutes apie tai, kad uniformos bus butinos ir siais metais ir kad dzinsai nera uniformos dalis biggrin.gif

Sakydama "banditų" aš visiškai nejuokavau - pusė mokytojų valerijoną gėrė penktos klasės pradžioj, sakė, kad tokios klasės seniai nebuvo - 90 procentų bernų ir visi visą laiką pamokose klykia, daužosi, o apie mokymąsi ar darbą pamokose kalbos nė nėra lotuliukas.gif Tai tie, kurie į tą klasę "infiltruoti" buvo beveik visi paspruko, o mokytojai vargsta iki šiol biggrin.gif

Jokios žinutės iš auklėtojos negavau schmoll.gif
Atsakyti
Kaip rugsejo pirmoji praejo? Pasidalinkit ispudziais 4u.gif
Tik mano vaiko klaseje, ar ir kitose, vaiku, kurie atejo be pilnos uniformos, neileido i klases? Stovejo su puokstemis rankose koridoriuje... kol uniformuotieji klasese svente mokslo ir ziniu diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 01 rugsėjo 2009 - 14:15

Maniškis sakė, kad tie, kurie buvo be uniformų rašė pasiaiškinimus. Pirmąją rugsėjo. Sakyčiau - pedagogų elgesys itin skatinantis meilę mokyklai ir motyvaciją joje būti. rolleyes.gif

Stebina mane Vileišyno bobiško kolektyvo marazmai. R rolleyes.gif Reikėtų normalaus direktoriaus verkiant.
Atsakyti