Įkraunama...
Įkraunama...

P. Vileišio mokykla

QUOTE(Izma @ 2008 04 19, 15:37)
na visada yra parasoma tik is vienos puses, o is kitos ne:) manau sprendziat bet koki konflikta reiketu isklausyti abi puses. O jei idomu balandzio 26d. 11 val. Mokyklos aktu saleje vyks atviru duru diena, atvykite ir pamatysite, bei susipazinsite su busimomis mokytojomis. Mokykla ir rupinasi viskuo, bet visada atsiranda, visokiu zmoniu,kuriems blogai, ir tada rekia ant viso pasaulio, kaip jiems blogai. Ir be to, kaip sake Smauglius, pradinukai, tikrai neliko giliam kaliose, o tiesiog dabar gali dirbti savo darba laisvai, ir be jokiu kivircu ar intrigu. smile.gif  O del mokytoju, vesti savo vaikus galite pas bet kuria mokytoja,nes abi yra geros. smile.gif

Na, na, rupinasi viskuo....
Ypac greitojo maisto automatais( kaip as juos vadinu- sudo aparatais), kuriuos tevai jau du metus praso isboginti is mokyklos, bet direktore tik zada zada zada.... ir toliau trucija vaikus.
Atsakyti
Mano dukra tik po metu eis i penkta klase sioje mokykloje 4u.gif tai mums nelabai aktualu pradines klases ax.gif Labiau domintu vyresniu klasiu mokytojos ir atsiliepimai apie jas smartass.gif O su tais saldumynu aparatais, tai tikrai reikia kovoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Širdukė: 19 balandžio 2008 - 19:57
bet tie aparatai yra daugumoje mokyklu, kiek man teko stebeti:)
Atsakyti
QUOTE(Izma @ 2008 04 20, 11:16)
bet tie aparatai yra  daugumoje mokyklu, kiek man teko stebeti:)

O del manes tai nors ir visose tegu buna!!!!!!!!!!
Bet jei musu mokyklos tevai aiskiai isreiske nora, kad siu automatu nebutu, tai kodel jie po siai dienai stovi???????
Kieno gerove siuo atveju rupinasi direktore? Automatu firmos gerove? Ar vaiku?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 04 20, 16:49)
O del manes tai nors ir visose tegu buna!!!!!!!!!!
Bet jei musu mokyklos tevai aiskiai isreiske nora, kad siu automatu nebutu, tai kodel jie po siai dienai stovi???????
Kieno gerove siuo atveju rupinasi direktore? Automatu firmos gerove? Ar vaiku?

nepergyvenkite, nuo siu mokslo metu zadamas priimti istatymas, kuris uzdraus mokyklose automatus. Taip kad, manau issispres jusu problemos. Ir be to manau, tai yra tevo ir vaiko susitarimas , kad begalima pirkti automatuose saldumynu.
Atsakyti
QUOTE(Izma @ 2008 04 21, 07:43)
nepergyvenkite, nuo siu mokslo metu zadamas priimti istatymas, kuris uzdraus mokyklose automatus. Taip kad, manau issispres jusu problemos. Ir be to manau, tai yra tevo ir vaiko susitarimas , kad begalima pirkti automatuose saldumynu.

Labai protingai pasakyta. doh.gif
Pati turite vaiku? Ar galite garantuoti, jog Jusu vaikas pinigus duotus sriubai neisleidzia saldainiams?
Pati turejau progos isitikinti kaip vaikai leidzia pinigelius tuose automatuose ir garsiai diskutuoja apietai, kad mama pinigu dave pietums. Ir daro tai nuo pirmoko iki desimtoko.
Todel nereikia demagogiju aoie vaiko ir tevu susitarimus. Susitarimai susitarimais, o vaiko psichika yra labai labili ir jam sunku atsispirti pagundoms, ypac kai jos brukamos. O jei tu automatu nebutu, tai ir nereiketu slamsto pirkineti. Dar ir pats automatas taip gudriai pastatytas- priesais valgyklos duris doh.gif

O Jusu auksciau minetas istatymas tikrai neispres problemos, pasiskaitykite atidziau istatyma, ten neparasyta, kad uzdrausti, bus tik rekomendacijos.
Esu 99,9 proc. garantuota, kad musu momyklos direktore ras buda kaip tuos automatus issaugoti ir nusispjauti i rekomendacijas.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 04 21, 09:10)
Labai protingai pasakyta. doh.gif
Pati turite vaiku? Ar galite garantuoti, jog Jusu vaikas pinigus duotus sriubai neisleidzia saldainiams?
Pati turejau progos isitikinti kaip vaikai leidzia pinigelius tuose automatuose ir garsiai diskutuoja apietai, kad mama pinigu dave pietums. Ir daro tai nuo pirmoko iki desimtoko.
Todel nereikia demagogiju aoie vaiko ir tevu susitarimus. Susitarimai susitarimais, o vaiko psichika yra labai labili ir jam sunku atsispirti pagundoms, ypac kai jos brukamos. O jei tu automatu nebutu, tai ir nereiketu slamsto pirkineti. Dar ir pats automatas taip gudriai pastatytas- priesais valgyklos duris doh.gif

O Jusu auksciau minetas istatymas tikrai neispres problemos, pasiskaitykite atidziau istatyma, ten neparasyta, kad uzdrausti, bus tik rekomendacijos.
Esu 99,9 proc. garantuota, kad musu momyklos direktore ras buda kaip tuos automatus issaugoti ir nusispjauti i rekomendacijas.

Nejaugi manote, kad panaikine automatus isspresite problema??Juk yra dar valgykla, bufetas, kur yra prekiaujama tuo paciu. Nejaugi ir juos siulysite uzdaryti:) O kad negalite susitarti su vaiku,cia jau jusu problema. Jus patys duodami pinigus skatinate vaika juos isleisti. Juk galima ideti vaikui kiekviena diena maisto, kuri galetu suvalgyti per ilgasias pertraukas. As savo vaikui taip darau ir nera jokiu problemu, jam net nekyla noras eiti ir kazka pirkti.

Ir man labai idomu, jus cia protestuojate pries automatus, o ka gi, miela mamyte, jus asmeniskai padarete, kad ju nebutu. Kalbeti visi gali, o daryti tik vienetai.

Mano vaikas, kai ejo i pirma klase, mokytojai sumokedavau pinigus uz pietus, ir visi kartu su klase nueidavo papietauti. Jokiu problemu nebudavo. As uz savo vaika esu garantuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izma: 30 balandžio 2008 - 17:08
QUOTE(Izma @ 2008 04 30, 18:02)
Nejaugi manote, kad panaikine automatus isspresite problema??Juk yra dar valgykla, bufetas, kur yra prekiaujama tuo paciu. Nejaugi ir juos siulysite uzdaryti:) O kad negalite susitarti su vaiku,cia jau jusu problema. Jus patys duodami pinigus skatinate vaika juos isleisti. Juk galima  ideti vaikui kiekviena diena maisto, kuri  galetu suvalgyti per ilgasias pertraukas. As savo vaikui taip darau ir nera jokiu problemu, jam net nekyla noras eiti ir kazka pirkti.

Ir man labai idomu, jus cia protestuojate pries automatus, o ka gi, miela mamyte, jus asmeniskai padarete, kad ju nebutu. Kalbeti visi gali, o daryti tik vienetai.
Mano vaikas, kai ejo i pirma klase, mokytojai sumokedavau pinigus uz pietus, ir visi kartu su klase nueidavo papietauti. Jokiu problemu nebudavo. As uz savo vaika esu garantuota.

Priejom gala varcios ir vel is pradzios...
Asmeniskai nuo saves galiu pasakyti, kad musu klases tevai rase pareiskima, visi pasirase, prase, kad to automato nebebutu.
Kiek zinau ne tik musu klase taip dare. Deja, kaip paaiskejo, suns balsas i dangu neina. Direktore turbut turi savu sumetimu del ko tie automatai stovi.

Su Jumis, gerbiamoji Izma diskusija baigiau, galit nebesivarginti ir daugiau i mano postus neatsakineti.
Liekam kiekviena prie savo nuomones, geros dienos.
Atsakyti
Izma, ar tik nebusite sios mokyklos direktore? mastau.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Širdukė @ 2008 05 01, 14:30)
Izma, ar tik nebusite sios mokyklos direktore?  mastau.gif  mirksiukas.gif

Nesu ir nenoriu ja buti.
Atsakyti
Ohoho, kokios cia aistros verda.
Labai idomu pasiskaityti thumbup.gif Svarnbios informacijos radau drinks_cheers.gif

Siaip as ir uz, kad mokyklose situ sh..... automatu nebutu. Bet man rodos, gi buvo svarstomas projektas, kad juos apskritai uzdraus mokyklose. As jau galvojau, kad ju mokyklose seniai nebera g.gif

O poniai Izmai, galiu atsakyti. Ar is tikruju tokia tikra, kad Jusu vaikas suvalgydavo visus pietus. Nebuciau tokia tikra schmoll.gif Maistas uz kelis litus mokyklose tikrai nera skanus, vaikai ji labai daznai paknibineja ir nunesa nuo stalo. Mokytojos valgyti, vaiku nevercia. Patikekit manim zinau is savojo bigsmile.gif Gal Jusu vaikas daznai alkanas buvo mokykloje. O galimybes nusipirkti bandele, jam nesuteikete doh.gif Bijojote, kad nusipirks kokia kramstoske, kokakola ar pasenusi saldaini g.gif

Reikia sveika maista mokyklose propoguoti, o ne slamsta.
Ir reikia kovoti, kad sito slamsto nebeliktu. Reikia tadu kreiptis i ziniasklaida. Kito kelio nematau.
Atsakyti
Nusprendziau dar karteli brukstelt.
Kazkaip idomiai visi cia ta vargse direktore uzsipuola. Direktore visus sprendimus turi tvirtinti su Mokyklos Taryba, kuria sudaro tevai, mokytojai ir mokiniai. Tai jeigu Taryba toki sprendima patvirtino, tai net ziniasklaida nepades doh.gif Gaila, kad vaikai ta slamsta is automatu valgo verysad.gif

Bet kartais reikias maziau dejuoti, bet svietimo politika pasidometi. Kaip galima spresti problemas.
O ir visose mokyklose savu problemu apstu.

Beje, pasak svietimo ir mokslo ministerijos atstovu, tai geriausia pagrindine mokykla Vilniuje thumbup.gif

Atsakyti