Įkraunama...
Įkraunama...

P. Vileišio mokykla

QUOTE(saulytek @ 2008 05 10, 22:24)
Nusprendziau dar karteli brukstelt.
Kazkaip idomiai visi cia ta vargse direktore uzsipuola. Direktore visus sprendimus turi tvirtinti su Mokyklos Taryba, kuria sudaro tevai, mokytojai ir mokiniai. Tai jeigu Taryba toki sprendima patvirtino, tai net ziniasklaida nepades  doh.gif Gaila, kad vaikai ta slamsta is automatu valgo  verysad.gif

Bet kartais reikias maziau dejuoti, bet svietimo politika pasidometi. Kaip galima spresti problemas.
O ir visose mokyklose savu problemu apstu.

Beje, pasak svietimo ir mokslo ministerijos atstovu, tai geriausia pagrindine mokykla Vilniuje  thumbup.gif

Dieve, Dieve, tai kaip tada blogiausios atrodo...
Atsakyti
QUOTE(saulytek @ 2008 05 10, 22:24)
Nusprendziau dar karteli brukstelt.
Kazkaip idomiai visi cia ta vargse direktore uzsipuola. Direktore visus sprendimus turi tvirtinti su Mokyklos Taryba, kuria sudaro tevai, mokytojai ir mokiniai. Tai jeigu Taryba toki sprendima patvirtino, tai net ziniasklaida nepades  doh.gif Gaila, kad vaikai ta slamsta is automatu valgo  verysad.gif

Bet kartais reikias maziau dejuoti, bet svietimo politika pasidometi. Kaip galima spresti problemas.
O ir visose mokyklose savu problemu apstu.

Beje, pasak svietimo ir mokslo ministerijos atstovu, tai geriausia pagrindine mokykla Vilniuje  thumbup.gif

Labai komjaunuoliškas pasisakymas biggrin.gif Siūlyčiau dažniau žiūrėti realybei į akis ir matyti ne tai, kaip TURI būti, remiantis rašytomis tasyklėmis, o kaip iš tikrųjų YRA.
Deja, dažnai realybė ir siekiamybė - du skirtingi dalykai.

Ir dar siūlyčiau pagalvot, kad bet koks tamstos demaršas už teisybę mokykloje neišvengiamai kris ant jūsų vaiko galvos. Tik pradėkit su direktore atvirai kovoti, ir greitai drošit kiton mokyklon, nes jūsų vaiką tiesiog išės.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 05 17, 11:29)
Labai komjaunuoliškas pasisakymas biggrin.gif Siūlyčiau dažniau žiūrėti realybei į akis ir matyti ne tai, kaip TURI būti, remiantis rašytomis tasyklėmis, o kaip iš tikrųjų YRA.
Deja, dažnai realybė ir siekiamybė - du skirtingi dalykai.

Ir dar siūlyčiau pagalvot, kad bet koks tamstos demaršas už teisybę mokykloje neišvengiamai kris ant jūsų vaiko galvos. Tik pradėkit su direktore atvirai kovoti, ir greitai drošit kiton mokyklon, nes jūsų vaiką tiesiog išės.

Aukso zodziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai norėčiau išgirsti pasakojimų apie buvusių ketvirtokų mokytojas, kurios dabar ims pirmokėlius.
Prašau, atsiliepkit !
Atsakyti
Sios mokytojos abi yra labai geros ir kompetentingos, norinčios vaikams tik gera, bet manau reiketu pirmiausia, mielosios, 4u.gif atkreipti demesi i savo vaiku branduma mokyklai. 4u.gif blush2.gif Butu teisingiausias zingsnis ateiti ir pabendrauti su paciomis mokytojomis, o ne klausytis bei skleisti pletku. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Izma @ 2008 06 06, 11:53)
Sios mokytojos abi yra labai geros ir kompetentingos, norinčios vaikams tik gera, bet manau reiketu pirmiausia, mielosios, 4u.gif  atkreipti demesi i savo vaiku branduma mokyklai. 4u.gif  blush2.gif Butu teisingiausias zingsnis ateiti ir pabendrauti su paciomis mokytojomis, o ne klausytis bei skleisti pletkutongue.gif

Ajajaj, nu lenda ta uodega, nors tu ką lotuliukas.gif Apie visus mokytojus kažkaip ten viską žinote biggrin.gif Ir vis dar ginsitės, kad nesat susijusi su ta mokykla asmeniniais ar tarnybiniais ryšiais? Please, labai jau permatomai čia savo agitacijas varot biggrin.gif

O šiaip jau procesas vadinasi ne pletkų klausymasis ir skleidimas, o keitimasis informacija, kuri mums, tėvams (skirtingai nei mokyklos mokytojams) yra gyvybiškai būtina, norint sužinoti ne deklaruojamą paradinę pusę, o užkulisius, kurie ir atspindi realią padėtį mokykloje.
Atsakyti
O kuo jums tas Žydrūnas Meidus nepatinka, nesuprantu ax.gif ax.gif Aš jį pažįstu asmeniškai, mačiau akies krašteliu kaip jis su savo ex klase žygyje ėjo ir kaip tie vaikai juo tikėjo g.gif kaip apie pedagogą nieko negaliu pasakyt, bet pas jį savo vaiką leisčiau. Man labai patinka jo požiūris, be to labai meniškas žmogus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 03 liepos 2008 - 19:10
Laba diena mamytes:) o gal ir teveliai:) esu cia naujoke, manau bus malonu su Jumis pabendrauti ir pasidalinti patirtim ir taip pat pasisemti jos is Jusu:)
labai jau sudomino mane si Vileisio m-kla ir tik del to kad nesekmingai pasirinkome mokykla eidami i 1 klase... buvo idomu pasiskaityti visus atsiliepimus... matau kad problema cia, deja kaipir musu mokykloje, yra direktore. Savo vaika bandau pervesti i Filaretu mokykla, pas Jurga Gainiene, kuria cia minejote ne viena karta. Bet deja Filaretu mokyklos drektore greiciausiai nebus linkusi padydinti klase iki 26 vaikuciu. Todel mums reikes pasirinkt Vileisio m-kla. Beja apie sia mokytoja galiu atsiliept tik gerai, mano sesuo lanke jos klase kai buvo pradinuke, dabar ji 12kl. ir kaip bebutu keista iki siol bendrauja su savo mokytoja, kaip ir daguma tuometiniu klasioku. Mes asmeniskai buvome pas ja, mano vaikas liko patenkintas bendravimu ir net pareske nora eiti butent i sia klase ir pas sia mokytoja... (o mes buvome pas 4 skyrtingas mokytojas, skyrtingose mokyklose). Bet kaip minejau greiciausiai pas ja nepateksim. Todel jai yra teveliu kuriu vaikai bus si rugseji antrokai Vileisio mokykloje, noreciau Jusu nuomones apie mokytojus. Labai busiu dekinga.
Atsakyti
Ar dar yra besilankanciu sioje temoje?
Gal kas nors gali atsakyti man i klausima, kaip bus su tomis nelemtomis uniformomis, ar bus privaloma visa nesioti, ar pakaks tik svarko? Kazkaip is savo vaiko niekaip nepavyksta isgauti jokios info siuo klausimu verysad.gif
Atsakyti
Yra besilankančių.

Kiek žinau, tai nešioti uniformas reikės - tik kad mano vaikis po pirmos dienos grįžo su į batus nutrinta kelnių apačia. Nusipūkavusi, lenda verpalai. Siuvusioji įmonė garantijos audiniui pasirodo neduoda, tik siuvimui blink.gif , tad įdomu kiek tos uniformos laikys.
Matyt nudils ir nebebus privalomos biggrin.gif
Atsakyti
As labai tikiuosi, kad per siuos metus viskas paaiskes del tu uniformu ax.gif Nes kitais metais ir mums reiks eiti i sia mokykla, o man tos uniformos visai nepatinka ir nesamone, kad kiekviena diena visa uniforma nesioti. Uztektu tik svarkelio doh.gif Man labai idomu, ziema mergaites tures nesioti sijonus??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Širdukė: 03 rugsėjo 2008 - 16:27
Vakar sunus atraportavo, kad privalomas bus tik svarkas, ir jau pasirodo galima ne tik pagal spec.uzsakyma pasiuta nesioti, bet ir bet koki tamsiai melyna, zodziu, ismeciau 200 litu kaip i bala doh.gif
Del mergaiciu sijonuku tai nezinau verysad.gif, nemanau, kad ziema vers sijonus nesiot.
Bet kad ir dabar, sitaip karsta vakar buvo, o vaikai sunta su tais svarkais, ilgom kelnem ir t.t.
Atsakyti