Įkraunama...
Įkraunama...

P. Vileišio mokykla

Sveikos, mamkos, tai žiūrau "džiaugiatės" uniformom doh.gif

Aš tai jau ir keiktis tingiu. Bliamba, sintetinės, modelis - durniau nebūna, tie vargšai vaikai kaip kaliausės atrodo, švarkai kadaruoja. Nu jbtvm ...... doh.gif

Niekas manau jos ir nenešios, išskyrus kaip kad rugsėjo pirmąją, mokslo metų uždarymą ir per kokius tai renginius oficialius mokyklinius. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 09 04, 20:03)
Sveikos, mamkos, tai žiūrau "džiaugiatės" uniformom  doh.gif

Aš tai jau ir keiktis tingiu. Bliamba, sintetinės, modelis - durniau nebūna, tie vargšai vaikai kaip kaliausės atrodo, švarkai kadaruoja. Nu jbtvm ......  doh.gif

Niekas manau jos ir nenešios, išskyrus kaip kad rugsėjo pirmąją, mokslo metų uždarymą  ir per kokius tai renginius oficialius mokyklinius.  biggrin.gif

Mes kai uzsakinejom, tai leido rinktis is ko siutis is "plastiko" ar is pusvilnes, tai as pasirinkau pusvilne, kainavo gerokai daugiau, bet tai kas is tos sintetikos, vasara karsta, ziema salta, vien zo...

O del nenesiojimo, tai ka as zinau, vakar vaikas atnese pasirasyti pasizadejima, kad isipareigoju, jog vilkes uniforma kasdien verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 05 rugsėjo 2008 - 08:20
QUOTE(Azazella @ 2008 09 05, 09:19)
O del nenesiojimo, tai ka as zinau, vakar vaikas atnese pasirasyti pasizadejima, kad isipareigoju, jog vilkes uniforma kasdien verysad.gif

O aš pasirašiau sus savo išlyga. Nubraukiau žodžius "nešios uniformą kasdien" ir ranka įrašiau, kad "įsipareigoju užtikrinti, jog vaikas kasdien dėvės uniforminį švarką, o pilną mokyklinės uniformos komplektą - mokyklos administracijai pareikalavus". tongue.gif Tegu pabando ką nors pasakyt - sutartis dviejų šalių susitarimo reikalas - jie man pasiūlė sutarties sąlygas, aš įnešiau pataisymą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 09 05, 16:12)
O aš pasirašiau sus savo išlyga. Nubraukiau žodžius "nešios uniformą kasdien" ir ranka įrašiau, kad "įsipareigoju užtikrinti, jog vaikas kasdien dėvės uniforminį švarką, o pilną mokyklinės uniformos komplektą - mokyklos administracijai pareikalavus".  tongue.gif Tegu pabando ką nors pasakyt - sutartis dviejų šalių susitarimo reikalas - jie man pasiūlė sutarties sąlygas, aš įnešiau pataisymą.  biggrin.gif

Mintis apie "dviejų šalių susitarimo reikalą" - teisinga ir gera.
Tik ar nereiktų dar aptarti, kaip administracija turėtų "pareikalauti"? - pavyzdžiui raštu gal biggrin.gif . Atneštų vaikis raštelį su antspaudu apvaliu - "aš, administracija, reikalauju, kad rytoj Jūsų vaikis ateitų su kelnėm bei "šlipsu" mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2008 09 05, 17:22)
Mintis apie "dviejų šalių susitarimo reikalą" - teisinga ir gera.
Tik ar nereiktų dar aptarti, kaip administracija turėtų "pareikalauti"? - pavyzdžiui raštu gal  biggrin.gif . Atneštų vaikis raštelį su antspaudu apvaliu - "aš, administracija, reikalauju, kad rytoj Jūsų vaikis ateitų su kelnėm bei "šlipsu"  mirksiukas.gif

Mergaites, baikit, kokie dvisaliai susitarimai, tame lape aiskiai parasyta, "tarybos nutarimu", taigis, arba turim sutikti be islygu, arba gali salinti is mokyklos uz nutarimu nesilaikyma. Vykdyti nutarimus esame isipareigojusios pasirasydamos sutarti kai vaika priiminejo i mokykla.

O be to, zinant kokia demagoge yra sios mokyklos direktore, apie kazkokius abipusius susitarimus yra is viso sudetinga kalbeti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 09 05, 18:29)
Mergaites, baikit, kokie dvisaliai susitarimai, tame lape aiskiai parasyta, "tarybos nutarimu", taigis, arba turim sutikti be islygu, arba gali salinti is mokyklos uz nutarimu nesilaikyma. Vykdyti nutarimus esame isipareigojusios pasirasydamos sutarti kai vaika priiminejo i mokykla.

O be  to, zinant kokia demagoge yra sios mokyklos direktore, apie kazkokius abipusius susitarimus yra is viso sudetinga kalbeti. verysad.gif

Apie tai ir kalba bigsmile.gif
Jei neįmanoma pašalinti "automatinio čipsų kioskelio", tai kaip panaikins uniformas? - "abarotai" tai čia dar didesni mirksiukas.gif

Na supraskim gi - gražu direktorei. Na, pasižiūri ji pro langą kafutę gerdama - pavaldinius mato savo - vienodus, išprosytus, be ryškesnių asmenybės bruožų. Ir iškart lengviaus ant dūšios palieka. Jokių išsiskiriančių individų nėra - darbas lengvesnis.
Mintyse gal dar kaklaraiščius raudonus pariša...

Ech... kažkodėl mintyse iškyla Pink Floyd filmas "the wall". Tie vaikai slenkantys į mėsmalę...
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 09 05, 19:29)
O be  to, zinant kokia demagoge yra sios mokyklos direktore, apie kazkokius abipusius susitarimus yra is viso sudetinga kalbeti. verysad.gif

Sorry, merginos, man totaliai nusišvilpt ant to, ką direktorė mano ar kokios ten asmeninės savybės jai yra būdingos.

Beje, už tarybos kokio tai sprendimo nesilaikymą šalint iš mokyklos negali. Tai absoliutus blefas. Šalinimo iš mokyklos pagrindai yra įtvirtinti TIK Švietimo įstatyme. Ir patikėkit manim, kad pašalinti mokinį reikia LABAI daug. O praktiškai - neįmanoma. Nebent jis kelia akivaizdų ir realų pavojų kitiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 05 rugsėjo 2008 - 20:56
QUOTE(Azazella @ 2008 09 05, 19:29)
Mergaites, baikit, kokie dvisaliai susitarimai, tame lape aiskiai parasyta, "tarybos nutarimu",

O kas nors akyse yr regėjęs tą tarybos sprendimą? Kur jis paviešintas ar publikuotas?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 09 05, 22:15)
O kas nors akyse yr regėjęs tą tarybos sprendimą? Kur jis paviešintas ar publikuotas?

Oi, nu tai aišku, kad ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 09 05, 22:21)
Oi, nu tai aišku, kad ne  lotuliukas.gif

Tai teisingai, kad irnesiparini dėl uniformos dėvėjimo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 09 05, 21:40)
Sorry, merginos, man totaliai nusišvilpt ant to, ką direktorė mano ar kokios ten asmeninės savybės jai yra būdingos.
Beje, už tarybos kokio tai sprendimo nesilaikymą šalint iš mokyklos negali. Tai absoliutus blefas. Šalinimo iš mokyklos pagrindai yra įtvirtinti TIK Švietimo įstatyme. Ir patikėkit manim, kad pašalinti mokinį reikia LABAI daug. O praktiškai - neįmanoma. Nebent jis kelia akivaizdų ir realų pavojų kitiems.

Tikiu, kad pasalinti is mokyklos teisiskai reikia tikrai daug daugiau nuveikti, nei nedeveti uniformos, pet galima sudaryti tokias salygas (nepazeidinejant jokiu normu), kad patys vaika is tos mokyklos pasiimsit pasisokedami.
Papildyta:
QUOTE(blondine @ 2008 09 05, 20:52)
Apie tai ir kalba  bigsmile.gif
Jei neįmanoma pašalinti "automatinio čipsų kioskelio", tai kaip panaikins uniformas? - "abarotai" tai čia dar didesni  mirksiukas.gif

Na supraskim gi - gražu direktorei. Na, pasižiūri ji pro langą kafutę gerdama - pavaldinius mato savo - vienodus, išprosytus, be ryškesnių asmenybės bruožų. Ir iškart lengviaus ant dūšios palieka. Jokių išsiskiriančių individų nėra - darbas lengvesnis.
Mintyse gal dar kaklaraiščius raudonus pariša...

Ech... kažkodėl mintyse iškyla Pink Floyd filmas "the wall". Tie vaikai slenkantys į mėsmalę...

Taip, beje, buvau pamirsus apie cipsu kioskeli, per kiekviena susirinkima aukletoja kalba, kad yra daybes tevu prasymai, kad jo nebutu, bet yra kaip yra, pacios matot.
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2008 09 05, 22:15)

Merginos, na nebukit naivios, jei jau ant pasizadejimo deveti uniforma yra parasytas nutarimo Nr. ir etc., tai tas nutarimas tikrai yra, o jei bandysit sakyti, kad jo akyse nematet, tai garantuoju, kad pasakys, ateikit i rastine ir susipazinkit blink.gif

Man tik idomu, kokie buvo apklausos rezultatai, kai buvo padalintos anketos del uniformos doh.gif Greiciausiai ne visiems mirtingiesiams tai lemta suzinoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 09 06, 16:02)
Man tik idomu, kokie buvo apklausos rezultatai, kai buvo padalintos anketos del uniformos doh.gif  Greiciausiai ne visiems mirtingiesiams tai lemta suzinoti tongue.gif

Kadangi maniškis - pirmokas, tai natūralu, kad aš anketų nemačiau.
Bet uniforma uniformai nelygi...
Atsakyti