QUOTE(Smauglius @ 2008 09 05, 21:40)
Sorry, merginos, man totaliai nusišvilpt ant to, ką direktorė mano ar kokios ten asmeninės savybės jai yra būdingos.
Beje, už tarybos kokio tai sprendimo nesilaikymą šalint iš mokyklos negali. Tai absoliutus blefas. Šalinimo iš mokyklos pagrindai yra įtvirtinti TIK Švietimo įstatyme. Ir patikėkit manim, kad pašalinti mokinį reikia LABAI daug. O praktiškai - neįmanoma. Nebent jis kelia akivaizdų ir realų pavojų kitiems.
Tikiu, kad pasalinti is mokyklos teisiskai reikia tikrai daug daugiau nuveikti, nei nedeveti uniformos, pet galima sudaryti tokias salygas (nepazeidinejant jokiu normu), kad patys vaika is tos mokyklos pasiimsit pasisokedami.
Papildyta:
QUOTE(blondine @ 2008 09 05, 20:52)
Apie tai ir kalba
Jei neįmanoma pašalinti "automatinio čipsų kioskelio", tai kaip panaikins uniformas? - "abarotai" tai čia dar didesni
Na supraskim gi - gražu direktorei. Na, pasižiūri ji pro langą kafutę gerdama - pavaldinius mato savo - vienodus, išprosytus, be ryškesnių asmenybės bruožų. Ir iškart lengviaus ant dūšios palieka. Jokių išsiskiriančių individų nėra - darbas lengvesnis.
Mintyse gal dar kaklaraiščius raudonus pariša...
Ech... kažkodėl mintyse iškyla Pink Floyd filmas "the wall". Tie vaikai slenkantys į mėsmalę...
Taip, beje, buvau pamirsus apie cipsu kioskeli, per kiekviena susirinkima aukletoja kalba, kad yra daybes tevu prasymai, kad jo nebutu, bet yra kaip yra, pacios matot.
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2008 09 05, 22:15)
O kas nors akyse yr regėjęs tą tarybos sprendimą? Kur jis paviešintas ar publikuotas?
Merginos, na nebukit naivios, jei jau ant pasizadejimo deveti uniforma yra parasytas nutarimo Nr. ir etc., tai tas nutarimas tikrai yra, o jei bandysit sakyti, kad jo akyse nematet, tai garantuoju, kad pasakys, ateikit i rastine ir susipazinkit
Man tik idomu, kokie buvo apklausos rezultatai, kai buvo padalintos anketos del uniformos

Greiciausiai ne visiems mirtingiesiams tai lemta suzinoti