Įkraunama...
Įkraunama...

P. Vileišio mokykla

QUOTE(blondine @ 2008 09 06, 18:38)
Kadangi maniškis - pirmokas, tai natūralu, kad aš anketų nemačiau.
Bet uniforma uniformai nelygi...

Butent.
Anketoje buvo klausiama, kokia turetu buti uniforma, ar tik svarkas, ar viskas nuo iki, kokios spalvos turetu buti, kad butu privaloma deveti ir t.t.
Kiek kalbejau su musu klases tevais, tai dauguma pasisake apskritai pries, dalis norejo tik svarku, kurie butu devimi ne kasdien.
Atsakyti
Sveiki visi cia kalbejusieji smile.gif

Zinote, skaiciau ir masciau... gi baisuma, kad zmones taip kalba, bijo leisti savo vaikus i jiems priklausancia mokykla verysad.gif labai daug neigiamu emociju cia perskaiciau, kurios ypac susije su pradiniu klasiu mokytojais, o geru zodziu vos keli... skaiciau dar ir su baime ir nerimu - as taip pat kazkada dirbau P.V mokykloje pradiniu klasiu mokytoja ir aciu dievui - nei blogai nei gerai apie save neradau, geriau jau niekaip.
Ka galiu pasakyti is savo puses - automatai, nesveikas maistas, uznugariai, dar kazkas - kovokit, kitaip nieko nebus.
O vat kas liecia mokytojus, ju santykius su vaikais, tevais - viskas priklauso tik nuo tripusio bendradarbiavimo, issikalbejimo.
Ar i visus susirinkimus keliaujate? pirmoje klaseje tikiu, galbut ir taip, o veliau?
Ar padedate mokytojams ekskursijose?
ar kiekviena vakara pagiriat savo vaika uz pasiekimus?
ar kiekviena ryta ji paglostot ir primenat - ko jis eina i mokykla?
Motyvacija, demesys, bendravimas, tevu tarpusavio bendravimas - ar tai yra? jei jusu vaikas iseina i mokykla ir jus galvojate "va, dabar tai isaugins Lietuvos paziba" ir viska paliekat mokytojuj - naiviai manot kad taip ir bus? vienas lauke ne karys, kazkas jau cia taip sake. tai lygiai taip ir mokytojas, kuris vis viliasi, kad ateis rytas ir ateis koks tetis ne ruskanu veidu kaip visada, nes nespeja jau i darba, ir bent jau nusisypsos ir palinkes vaikui,visiems geros dienos ar bent jau spes paklausti - kaip sekasi mano vaikui?
Namuose vaikas yra visiskai kitoks, todel daznai kyla nesutarimai tarp tevu ir mokytoju - nes tevai ir mato vaika kitoki namuose. Atejes i komanda, jis stengiasi uzmti savo pozicija grupej, del to jis kovoja, maistauja, triuksmauja, atkreipia i save demesi. tai socialine pedagogika, kuri kertas su mokomaisiais dalykais, kurie daznai del jos nukencia. kalbekit, kalbekit ir dar karta kalbekit ir su vaikais ir su mokytojais, nes mokytojai tikrai "vaiku needa", o stengias ju labui.
Kantrybes ir graziu minciu bei ideju Jums auginant jaunaja karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AlisaI @ 2007 08 10, 10:25)
O gal ka zinot apie pradiniu kalsiu mokytoja - vyra, rodos Zydrunas Meidus. Mus i jo klase paskyre. Mano mergaite labai jautri, kazi ar jis geras mokytojas?

Kokie atsiliepimai apie šį mokytoją dabar?
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 09 09, 22:58)
Kokie atsiliepimai apie šį mokytoją dabar?

Man tai juokas ima ax.gif . Ir kaip jau tas mokytojas galejo pasikeisti g.gif
O vaikai vienaip ar kitaip, maziau ar daugiau visi jautrus. Kiek zinau, kurybingas, idomus, bendraujantis mokytojas.
Kaip paskaiciau sia tema, tai vos plaukai "piestu nepasistojo"...
Galvoju, kad pries mokytojus uz ju sunku darba reiketu galvas nulenkti, o ne purvais drabstytis... Zinau, as sia mokykla, tiksliau zinojau pries kokius keleta geru metu, gal dabar ten viskas pasikeite, nezinau. Kiek pamenu ir ta Jurga Gainiene, ir tas Zydrunas Meidus - aktyvus ir saunus mokytojai (visada mokyklos vadovybes ivertinami uz aktyvu ir nasu darba). Buve ju mokiniai atlekia pasveikinti, graziai bendrauja, na, maciau tai tik is sono...
Suprantama, kad Jusu vaikai pirmoje vietoje, bet reikia ir siokio tokio zmogiskumo bei eilinio supratingumo mokytoju atzvilgiu.
Kaip suprantu, karas vyksta ne vien tarp mokiniu ir mokytoju, bet ir tarp mokytoju ir mokiniu tevu. Tik mokiniai drasesni, viska i akis pasako, o tevai slapstydamiesi raso, raso.... Gal taip issilieja. O gal tokie rasymai kada nors ir pades. Vertinti galima dviprasmiskai g.gif
Kiekvienas turi teise kovoti ivairiais budais, Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cingute: 10 rugsėjo 2008 - 12:35
QUOTE(cingute @ 2008 09 10, 13:29)
Man tai juokas ima  ax.gif . Ir kaip jau tas mokytojas galejo pasikeisti  g.gif 
O vaikai vienaip ar kitaip, maziau ar daugiau visi jautrus. Kiek zinau, kurybingas, idomus, bendraujantis mokytojas.
Kaip paskaiciau sia tema, tai vos plaukai  "piestu nepasistojo"...
Galvoju, kad pries mokytojus uz ju sunku darba reiketu galvas nulenkti, o ne purvais drabstytis... Zinau, as sia mokykla, tiksliau zinojau pries kokius keleta geru metu, gal dabar ten viskas pasikeite, nezinau. Kiek pamenu ir ta Jurga Gainiene, ir tas Zydrunas Meidus  - aktyvus ir saunus mokytojai (visada mokyklos vadovybes ivertinami uz aktyvu ir nasu darba). Buve ju mokiniai atlekia pasveikinti, graziai bendrauja, na, maciau tai tik is sono...
Suprantama, kad Jusu vaikai pirmoje vietoje, bet reikia ir siokio tokio zmogiskumo bei eilinio supratingumo mokytoju atzvilgiu.
Kaip suprantu, karas vyksta ne vien tarp mokiniu ir mokytoju, bet ir tarp mokytoju ir mokiniu tevu. Tik mokiniai drasesni, viska i akis pasako, o tevai slapstydamiesi raso, raso.... Gal taip issilieja. O gal tokie rasymai kada nors ir pades. Vertinti galima dviprasmiskai  g.gif
Kiekvienas turi teise kovoti ivairiais budais, Sekmes  mirksiukas.gif

Postas nuskambėjo, kaip priekaištas asmeniškai man biggrin.gif Man visiškai neįdomu kas, su kuo ir kodėl kariauja šioje mokykloje.

Šiandien norisi išgirsti mamos nuomonę, nes prieš metus su trupučiu ji čia guodėsi ir pergyveno, kad būtent Ž. Meidus mokins jos pirmokėlę. Į šį mokytoją atkreipiau dėmesį, nes žinau kaip jis dirbo (seniau dirbo kitame mieste), kaip rūpinosi vaikais, kaip vaikai jį dievino.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upokšnis: 10 rugsėjo 2008 - 12:56
Sveikos,
Turbut as ta mama busiu, kuri pries metus pergyveno. Taigi, viskas ten gerai su siuo mokytoju. Greiciausiai, cia as labai jautri pasitaikiau, o ne mano vaikas. Mokytojas puikus, labai geras, rupestingas. Vaikai tikrai ji megsta, o mano mergaite puikiai mokosi pas ji. Priekaistu nera.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 09 10, 14:52)
Postas nuskambėjo, kaip priekaištas asmeniškai man  biggrin.gif Man visiškai neįdomu kas, su kuo ir kodėl kariauja šioje mokykloje.

Šiandien norisi išgirsti mamos nuomonę, nes prieš metus su trupučiu ji čia guodėsi ir pergyveno, kad būtent Ž. Meidus mokins jos pirmokėlę. Į šį mokytoją atkreipiau dėmesį, nes žinau kaip jis dirbo (seniau dirbo kitame mieste), kaip rūpinosi vaikais, kaip vaikai jį dievino.

Ir as noreciau tarti keleta GERU ZODZIU mokyklos Mokytojams. Visi saunus, veiklus, kurybingi, jokiu priekaistu neturiu.
Mokykla-tai mokslo istaiga, ne gatve, ne kiemas ir tvarka mokykloje turi buti, tai liecia ir uniformas, ir uzrakinamas duris pertrauku metu, as esu UZ.
Mielos Mamos ir Teveliai, manau, nei vienas nepamirsot, kaip atrode pernai vyresniu klasiu mokiniai? :- suplysusios kelnes, neretai treningiukai, ar siaip, kazkokie apdarai, panasus i rubus.
Jei mes nemokome vaiku tvarkingai elgtis, tvarkingai atrodyti, neskiepijame pagarbos mokytojui, mokyklai, sau patiems, ko gi be galime ir reikalauti?

Atsakyti
QUOTE(miegalea @ 2008 09 23, 15:57)
Ir as noreciau tarti keleta GERU ZODZIU mokyklos Mokytojams. Visi saunus, veiklus, kurybingi, jokiu priekaistu neturiu.
Mokykla-tai mokslo istaiga, ne gatve, ne kiemas ir tvarka mokykloje turi buti, tai liecia ir uniformas, ir uzrakinamas duris pertrauku metu, as esu UZ.
Mielos Mamos ir Teveliai, manau, nei vienas nepamirsot, kaip atrode pernai vyresniu klasiu mokiniai? :- suplysusios kelnes, neretai treningiukai, ar siaip, kazkokie apdarai, panasus i rubus.
Jei mes nemokome vaiku tvarkingai elgtis, tvarkingai atrodyti, neskiepijame pagarbos mokytojui, mokyklai, sau patiems, ko gi be galime ir reikalauti?

Niekas ir nesigincija, kad elementari tvarka turi buti ir nereikia mestis i krastutinumus ir kalbeti apie suplysusius treningus, be to, jei vaikas nori vaikscioti apiplyses, tai ir uniforma cia niekuo negelbes.
Mane piktina kitas dalykas. Apie uniformas mokyklos vadovybe pastate tevus pries fakta pavasari, atejo visi i ta aktu sale matuotis, niekas nieko nezino, ar reiks visos uniformos, ar pakaks tik svarko ir t.t., prigrsino, kad deveti bus butina, o dabr pasirodo uztenka tik svarko ir net nebutinai uzsakyto mokyklos pristatytoje siuvykloje.
Dabar atsakykit man, kuriu velniu as ismeciau pusantro simto litu uz svarka (nes nenorejau, kad siutu is plastmases, o uzsakiau is pusvilnes, su kuriuo vaikas vasara nesustu, o ziema nesaltu), jei galejau nupirkti tamsiai melyna svarkeli parduotuveje uz 50 lituku? Ypac turint omeny, kad mano vaikui kiekviena sezona reikia nauju virsutiniu rubu, nes jis sparciai auga.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 09 23, 19:32)
Niekas ir nesigincija, kad elementari tvarka turi buti ir nereikia mestis i krastutinumus ir kalbeti apie suplysusius treningus, be to, jei vaikas nori vaikscioti apiplyses, tai ir uniforma cia niekuo negelbes.
Mane piktina kitas dalykas. Apie uniformas mokyklos vadovybe pastate tevus pries fakta pavasari, atejo visi i ta aktu sale matuotis, niekas nieko nezino, ar reiks visos uniformos, ar pakaks tik svarko ir t.t., prigrsino, kad deveti bus butina, o dabr pasirodo uztenka tik svarko ir net nebutinai uzsakyto mokyklos pristatytoje siuvykloje.
Dabar atsakykit man, kuriu velniu as ismeciau pusantro simto litu uz svarka (nes nenorejau, kad siutu is plastmases, o uzsakiau is pusvilnes, su kuriuo vaikas vasara nesustu, o ziema nesaltu), jei galejau nupirkti tamsiai melyna svarkeli parduotuveje uz 50 lituku? Ypac turint omeny, kad mano vaikui kiekviena sezona reikia nauju virsutiniu rubu, nes jis sparciai auga.

Kad uniformu audinys yra ypac prastos kokybes-sutinku 100 proc., bet, kad deveti ju nereikia, pirma karta girdziu. Bent as pasirasiau rasteli, kad mano vaikai uniforma deves, laukiu kol kelnes suplys, tada bus paprasciau, gales "pereiti" prie dzinsu, nes pas maziuka jau dabar siulai islindo sad.gif
O treningiukai-tai ne krastutinukas.
Atsakyti
Sveikos,
mano berniukas mokosi kas Zydruna, esu dekinga jam uz viska... Labiausiai uz tai kad jis sugeba suburti vaiku kolektiva, kuriame visi lygus. Mano vaikas ji tesiog dievina, pirmoje klaseje (lankem kt. mokykla) tokio atsiliepimo apie mokytoja nebuvo... Dar neteko man gyrdeti kad mokytojas toks ar anosk... I mokykla eina labai noriai ir kiek viena diena isklausau apie tai koks mokytojas, protingas, ismintyngas, saunus ir t.t.... Esu nuosirdziai dekinga kad dar yra tokiu zmoniu ir cia tikrai Mokytojas is dydziosios raidaes.
Atsakyti
Kadangi, kitą rudenį dukrytę vesime į pirmą klasę , ir , kadangi,gyvename Užupio gatvėje(nu jau labai "suvėliau" šį sakinį rolleyes.gif ), tai turbūt bus anksčiau visų gausiai minėta mokykla biggrin.gif ...Tai lyg ir dabartinių ketvirtokų mokytojos paims kitų metų pirmokus...Taigi, kokios tai bus mokytojos, mielos ketvirtokų mamytės smile.gif ?
Atsakyti
Ir dar...Gal "aš čia biškį ne į temą" , bet norėjau pareplikuoti dė uniformų...Aš esu šimtą procentų už uniformas , nes puikiai atsimenu , kaip "mano laikais" vyresnėse klasėse leido laisvą aprangą...buvo liūdna...Tada kaip tik prasidėjo "lenkijų " ir "turkijų" era ...na , ir žinoma , tų baisių turginių rūbų...Taigi , ir vadinamoji , asmenybių "saviraiška"...aš , asmeniškai , ilgėjausi uniformų ( nors ir nelabai patogių).Tik , žinoma, uniformos medžiaga PRIVALO būti kokybiška smile.gif
Atsakyti