Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų raugėjimas

nu neriaugėja, na gal tiliai kartais ir rugtelna g.gif Bet man tai kažkaip netrugdo. Va, draugės vyras ne tik riaugėja,bet ir bezda, prie visų,ne tik prie jos. Per vakarėlį vieną kaip "užšiko" blink.gif net žaktelėjau iš nuostabos doh.gif
Atsakyti
Na s irginesureiksminu, kad jis ten namie kartais ir atsiriaugeja blush2.gif svarbu , kad tai nevyksta nuolat ar prie kitu zmoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ereeka @ 2010 05 21, 09:59)
. Va, draugės vyras ne tik riaugėja,bet ir bezda, prie visų,ne tik prie jos. Per vakarėlį vieną kaip "užšiko" blink.gif net žaktelėjau iš nuostabos doh.gif

blink.gif siaubas,ir kazkoks doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nesureikšminu to. Man netrukdo.
Atsakyti
Aš nesureikšminu to smile.gif būna kartais,kad tyčia paerzinu dėl to, tačiau ne piktai biggrin.gif svarbiausia, kad tai nedaro prie kitų smile.gif
nors pažįstu keletą vyrų, kurie savo įpročius praktikuoja bet kur. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blessedness @ 2010 05 21, 18:54)
blink.gif siaubas,ir kazkoks doh.gif  doh.gif

Nu kam siaubas, o jam labai net juokinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ereeka @ 2010 05 25, 12:52)
Nu kam siaubas, o jam labai net juokinga  doh.gif

o jai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(balioonelis @ 2010 05 25, 15:18)

Nu jai matėsi buvo labai nepatogu ir gėda
Atsakyti
QUOTE(ereeka @ 2010 05 21, 09:59)
nu neriaugėja, na gal tiliai kartais ir rugtelna  g.gif  Bet man tai kažkaip netrugdo. Va, draugės vyras ne tik riaugėja,bet ir bezda, prie visų,ne tik prie jos. Per vakarėlį vieną kaip "užšiko" blink.gif net žaktelėjau iš nuostabos doh.gif

blink.gif
kosmaras. as va pica kapoju, tai taip apetita susigadinau dabar......fuiiiii..................
ir is kur tokius vyrus (sorry, kiaules) traukia?....... unsure.gif
o kaip drauge i tai reaguoja? irgi juokiasi?
kai mano sunui 12-13 metu buvo, jis irgi specialiai "paleisdavo" ir juokdavosi. ir gaudavo bart uz tai, net ir namie. nu bet kai suauge zmones taip...... zodziu truksta....
Atsakyti
QUOTE(daivinycia @ 2010 05 25, 15:30)
blink.gif
kosmaras. as va pica kapoju, tai taip apetita susigadinau dabar......fuiiiii..................
ir is kur tokius vyrus (sorry, kiaules) traukia?....... unsure.gif
o kaip drauge i tai reaguoja? irgi juokiasi?
kai mano sunui 12-13 metu buvo, jis irgi specialiai "paleisdavo" ir juokdavosi. ir gaudavo bart uz tai, net ir namie. nu bet kai suauge zmones taip...... zodziu truksta....

Prajuokinai, su ta pica lotuliukas.gif
Nesijuoka, raudonuoja.
Nu jos tas tai trakietis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ereeka @ 2010 05 25, 14:41)
Prajuokinai, su ta pica  lotuliukas.gif
Nesijuoka, raudonuoja.
Nu jos tas tai trakietis  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif a ka, trakietis tai jau kaip ciukcia koks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 25 gegužės 2010 - 16:40
QUOTE(daivinycia @ 2010 05 25, 17:39)
lotuliukas.gif  a ka, trakietis tai jau kaip ciukcia koks?

Nea ,jokiu budu, na paklausei kur tokių randa, tai ir sakau nežinau, šitas pats iš Trakų, ten rado. 4u.gif
Bet gerai paieškojus visur galima rasti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ereeka: 26 gegužės 2010 - 08:25