Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų raugėjimas

Mano vaikinas prie manęs neriaugėja. Taip kaip ir aš prie jo. smile.gif
Atsakyti
na nieko blogo cia nematau, aisku jei sveciuose kur nors ar prie svetimu zmoniu tai nemalonu, todel maniskis to ir nedaro, bet namuose... kodel juose jis turi tvardytis? negi zmogus visa laika turi save riboti vien todel kad kazkam tai nepatinka ir cia jau to zmogaus reikalas kad jam nepatinka o ne to kuris raugeja. kartais ir as namuose atsirugstu ir nieko blogo tame nematau, fiziologiskai ziurint tai normalus procesas, kurio metu zinome kad skarndis dirba ir virskina.
Atsakyti
Jau senai nebekreipiu demesio i raugejimus. Na aisku taip elgtis normalu nebent namie,o ne sveciuose. Nesuprantu ko cia pykti ;D abu paraugejam ir pasijuokiam dar blush2.gif lotuliukas.gif Gal cia kaikurioms atrodo tai nenormalu,a man kazkaip dzin,nematau reikalo varzytis.
Atsakyti
mano vyras neraugėja prie manęs kaip ir aš prie jo 4u.gif Jai tai nutinka , o būna luyg tyčia, atsiprašyti tikrai nėra sudėtinga.. To ir iš vaikų reikalaujama.. mirksiukas.gif
Atsakyti
galiu unsure.gif pakesti vyro riaugejima
Atsakyti
kazkurioj Azijos saly riaugejimas prie stalo laikomas didziausiu komplimentu seimininkams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piračiukė @ 2010 04 26, 16:07)
kazkurioj Azijos saly riaugejimas prie stalo laikomas didziausiu komplimentu seimininkams  lotuliukas.gif

Visi vyrai tai zino. Todel ir raugeja, dekodami savosioms. O tie, kur neraugeja, labai nemandagus! Jie tiesiog negerbia savo moteru! (arba nelabai koks maistas buvo.. blink.gif )
Atsakyti
Man kelia pasibjaurejima, kai raugejama prie kito zmogaus doh.gif
Atsakyti
Mano neriaugeja prie manes schmoll.gif gal kada ir yra buve, bet net neatsimenu biggrin.gif
turbut labai neskaniai gaminu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2010 05 07, 10:31)
Man kelia pasibjaurejima, kai raugejama prie kito zmogaus doh.gif

Tai tu raugek ne prie zmogaus (prie kitu moteru). lotuliukas.gif
Atsakyti
Galeciau pakesti unsure.gif
Atsakyti
Ne... šlykštu, kiauliška, nemandagu.
Atsakyti