Įkraunama...
Įkraunama...

Tikėjimas Kalėdų Seneliu

Mano dukrelei 9m, ji dar tiki...Turėjau progą įsitikint-vakar ji man paskambino,kad mokytoja niekur eglutės negauna klasei, tai paprašė ar mūsų baltos dirbtinės negalėčiau duot. Gerai, sakau, o ji klausia-juk kalėdų senelis vistiek ras kur dovanėles padėt, turbūt jam nebūtinai eglutė turi būt namie. Ne, sakau, nebūtinai. Na bet taip nuoširdžiai klausė, susirūpinus tokia biggrin.gif Tai savo eglutę atidavėm klasei, bet be eglutės neliksim, kirsim iš savo kiemo, jau seniai planavom, dabar bus proga smile.gif
Atsakyti
Aš tai irgi tikėjau ilgai Kalėdų seneliu, iki kokių 8-erių, kol sesė vieną dieną nepareiškė "eik tu durne, pasakom dar tiki..." (o buvo pati kątik sužinojus biggrin.gif ).
Bet šiaip labai smagu buvo tikėt, vis laužydavom galvą, kaip Senis Šaltis įeina per užrakintas duris...
Pamenu vieną kartą atsibudom Kalėdų rytą, žiūriu - nėra dovanų, tai greit nubėgau, pažadinau tėvus, klausiu kas čia atsitiko kad Senis šaltis neatėjo.. Mama sako tai matyt nespėjo dar, ir liepė vėl eit miegot, kad neisšgąsdintumėm senelio doh.gif ir ką jūs manot? Užmigau, atsibudau - akurat, yra dovanos thumbup.gif Ir nesuprantu, kaip mama sugebėjo padėt dovanas tam kambary, kur mes miegojom, nepažadindama mūsų thumbup.gif
Atsakyti
Maniske 12m.Ir jau keli metai abejoja,kaip ten is tikro.Sako,kad jus padedat dovanas,o as issiginu,kad tikrai ne-nebent tetis lotuliukas.gif Tetis ir uzprotestuoja drinks_cheers.gif Tai jau siemet zino is draugiu,bet dar jauciu abejone joje.Smagu,kad vaikyste ilgai tesiasi.O vat sesute 'uzaugs' anksciau laiko biggrin.gif
Atsakyti
maniske dukterecia (7m.) irgi jau pradejo abejoti Kaledu seneliu, bet vat sakau "parasyk laiska, jei negausi atsakymo, tai gal ir nera, bet jei gausi, tai vadinasi yra", as uzsakiau paslauga www.efor.lt tokia kur kaledu senelio laiskas atsakymas, kai pamate ranka rasyta laiska, tai vel tikejimas atsigavo.. biggrin.gif is tikruju labai super tokie dalykai
Atsakyti
Musu mazyle dar tiki tikrai, nes neseniai suprato tik kas jis toks, o pati pamenu is vaikystes, kad pakankamai ilgai tikejau, iki kokiu 11 metu 4u.gif Kartais norisi tiketi ir dabar biggrin.gif
Atsakyti
mano dičkis, 12 m. jau porą metų netiki kalėdų seniu biggrin.gif bet tą paslaptį mes laikome, lygiai taip pat ir mūsų šeimoje ji buvo laikoma, ir laikoma iki šiol biggrin.gif tiesiog visi garsiai kalba, kad yra Kalėdų senis, jis vaikšto ir dalina dovanas visiems biggrin.gif
Atsakyti
Supratau, kad nera Kaledu senelio kokiu 7 metu, bet dar ilgai po to tevai apsimetinejo, jog nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kabuki @ 2008 12 17, 02:39)
Supratau, kad nera Kaledu senelio kokiu 7 metu, bet dar ilgai po to tevai apsimetinejo, jog nezinau biggrin.gif

Juk taip smagu tiketi Kaledų seneliu net ir suaugusiai biggrin.gif ....o Kalėdų rytą lėkti ziūrėt- o kas gi ten po eglute... bigsmile.gif Yra juk Kalėdų senelis,na, gal ne Laplandijoj, o visiškai šalia gyvenantis, bet jei atneša dovanų- vadinasi, jis egzistuoja wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
maniskis 5 metu ir tiki ir prisibijo, ta prasme jaudinasi pries Seneli salti, net sirdute dauzosi, bet dovana pasiimti isdrista biggrin.gif as ir pati tikiu Kaledu senelio dvasia, ir visada tikesiu ax.gif
Atsakyti
as savo krikštasūniui kiekvienais metais kalėdų senelį vaidindavau. kai jis pradėjo įtarinėti, draugo tėvas per kūčias atėjo su balta barzda lotuliukas.gif buvo tiek juoko. mat tas vaikiukas žiūrėjo į mane, į kalėdų senį, vėl į mane lotuliukas.gif tada dar porą metų tikėjo ir mokykloj visiems įrodinėjo.. smile.gif dabar jam 12 m. žino, kad kalėdines dovanėles dedame mes, bet manau kalėdų seneliu vis dar tiki ir tikiuosi, jog tikės dar ilgai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mooney @ 2008 12 23, 17:11)
as savo krikštasūniui kiekvienais metais kalėdų senelį vaidindavau. kai jis pradėjo įtarinėti, draugo tėvas per kūčias atėjo su balta barzda  lotuliukas.gif  buvo tiek juoko. mat tas vaikiukas žiūrėjo į mane, į kalėdų senį, vėl į mane  lotuliukas.gif  tada dar porą metų tikėjo ir mokykloj visiems įrodinėjo..  smile.gif  dabar jam 12 m. žino, kad kalėdines dovanėles dedame mes, bet manau kalėdų seneliu vis dar tiki ir tikiuosi, jog tikės dar ilgai mirksiukas.gif  biggrin.gif

musu sunelems tai nezine ar jau tiki ar ne nes mus uztiko kaip mes dovaneles dejome su teveliu.po eglute.jiem dabar11 ir 9metai.o mes suzinojome kaip buvome 12metu.taipat uztikome tevelius dedancius dovanas po eglute. smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
mes su broliu ilgai tikėjome Kalėdų seneliu, gali iki kokių 11 m. lotuliukas.gif
bet ir dabar dar norisi tikėti,kaip kai kurios jau minėjo. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti