Įkraunama...
Įkraunama...

gastroezofaginis refliuksas

QUOTE(Baniukas @ 2011 04 06, 10:29)
o tai kiek jusų vaikui meyų,kad žarną teks ryti?

2,9 tai kazkaip bijau tos prozeduros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 04 06, 10:39)
2,9 tai kazkaip bijau tos prozeduros  ax.gif

mažučiai verysad.gif ,tai su narkoze bus ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2011 04 06, 10:58)
mažučiai verysad.gif ,tai su narkoze bus ? 4u.gif

sake kazkokiu lasiuku duos .tai kazkaip ir nezinau kaip ten tas procesas vyksta labai baisu man.
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 04 06, 12:29)
sake kazkokiu lasiuku duos .tai kazkaip ir nezinau kaip ten tas procesas vyksta labai baisu man.

laikykitės,sėkmės lauksim žinių 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 04 06, 12:29)

Mum tyrimą darė Sakalinskienė (čia gal Sakalinsko žmona?) labai faina moteris. O gastroenterologės pavardės nepamenu, nes turėjau lapą, dar norėjau atsišviest, bet vakar tempa užkilo mažulei iki 39, tai lėkiau į polikliniką ir atidaviau. Nepasakyčiau, kad ji ten kažkokia, niu bet man bendravimas su ja nelipo. Nustebau, nes mano pvz gastroenterologas kitaip aiškino dėl refliukso. Niu gal sakykim vaikam ir suaugusiems skiriasi. Bet vos ne dėl mitybos pradėjo ryškint, o man keista, nes mes greito maisto nevalgom. Ir šlamšto minimum. O kaip jums sekėsi/ Tavo nikas man iš kito forumo matytas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(jumbonis @ 2011 04 06, 10:21)
labukas.oj kokios panasios musu istorijos  biggrin.gif  .mes ir istisai sloguojam ausyse suntai adenoidai operuoti.o va dabar tai jau refliuksa itare tai irgi i santariskes vezim penktadieni ryt zarnos.gal galit pasakyt pavarde gyditojos ir papasakot kaip ta zarna ryja vaikiukas,ar tevai kartu bus?

Man užteko garsų už durų. Jei būtų įleidę- tai jaučiu ir išnešę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 04 06, 15:43)

o tai aš maniau,kad daro pilną narkozę g.gif vaikui jaučiu koks stresas buvo verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2011 04 06, 15:49)
o tai aš maniau,kad daro pilną narkozę g.gif vaikui jaučiu koks stresas buvo verysad.gif  4u.gif

Ne duoda Dormikum. Kojos sunkiai nulaiko, lengvas haliucinacijas mato, bet mano tai viską matė. Tik atpalaiduoja truputį.
Po to dar pusvalandį gerą sunku. O va aš kai Grybe dariausi tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 04 06, 16:04)
Ne duoda Dormikum. Kojos sunkiai nulaiko, lengvas haliucinacijas mato, bet mano tai viską matė. Tik atpalaiduoja truputį.
Po to dar pusvalandį gerą sunku. O va aš kai Grybe dariausi tai  thumbup.gif

siaubas,kaip sunku viską išgyventi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 04 06, 15:43)
Mum tyrimą darė Sakalinskienė (čia gal Sakalinsko žmona?) labai faina moteris. O gastroenterologės pavardės nepamenu, nes turėjau lapą, dar norėjau atsišviest, bet vakar tempa užkilo mažulei iki 39, tai lėkiau į polikliniką ir atidaviau. Nepasakyčiau, kad ji ten kažkokia, niu bet man bendravimas su ja nelipo. Nustebau, nes mano pvz gastroenterologas kitaip aiškino dėl refliukso. Niu gal sakykim vaikam ir suaugusiems skiriasi. Bet vos ne dėl mitybos pradėjo ryškint, o man keista, nes mes greito maisto nevalgom. Ir šlamšto minimum. O kaip jums sekėsi/ Tavo nikas man iš kito forumo matytas? g.gif
Papildyta:

nu jo ir prigasdinot dabar jau visai baisu.mus Sakalinskas ziurejo del tu slogu ir tada siuncia pas savo zmona Sakalinskiene tai ji mum irgi darys penktadieni ta visa dziaugsma doh.gif
as ir tindi rindi figuruoju perku dukrytei kremukus ten (atopini dermatita dar turim) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 04 06, 16:34)
nu jo ir prigasdinot dabar jau visai baisu.mus Sakalinskas ziurejo del tu slogu ir tada siuncia pas savo zmona Sakalinskiene tai ji mum irgi darys penktadieni ta visa dziaugsma doh.gif
as ir tindi rindi figuruoju perku dukrytei kremukus ten (atopini dermatita dar turim) verysad.gif

Mes ir jo pacientai. Galbūt aš tave Santaruose mačiau, mes dažnai būnam ten. Ir dar ausų ligų forume?

Nusiramink man aiškino, jog vaikas to neprisimins. O tu gali nuo durų nueiti ir toliau. Man tai vyras neleido- tipo gal reiks pagalbos kokios. O Sakalinskienė - labai maloni gydytoja. Tik gydymą skiria kita. Ji tik tyrimus daro. Viskas bus gerai.

Aš nusiminiau, nes mums ir visko daug operuota, o pasirodo čia refliuksas dadėjęs. Parašyk kaip seksis. Aš aišku linkėčiau, kad nerastų šito gėrio verysad.gif
Papildyta:
Dormikumas tai tas pats vaistas, kur duoda prieš operacijas, atpalaiduojantis, tik prieš tyrimą jį į nosį lašina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre.vs: 06 balandžio 2011 - 15:51
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 04 06, 16:56)
Mes ir jo pacientai. Galbūt aš tave Santaruose mačiau, mes dažnai būnam ten. Ir dar ausų ligų forume?

Nusiramink man aiškino, jog vaikas to neprisimins. O tu gali nuo durų nueiti ir toliau. Man tai vyras neleido- tipo gal reiks pagalbos kokios. O Sakalinskienė - labai maloni gydytoja. Tik gydymą skiria kita. Ji tik tyrimus daro. Viskas bus gerai.

Aš nusiminiau, nes mums ir visko daug operuota, o pasirodo čia  refliuksas dadėjęs. Parašyk kaip seksis. Aš aišku linkėčiau, kad nerastų šito gėrio verysad.gif
Papildyta:
Dormikumas tai tas pats vaistas, kur duoda prieš operacijas, atpalaiduojantis, tik prieš tyrimą jį į nosį lašina.

zinokit as labai noriu kad tai butu refliuksas blush2.gif nes tada mums atkristu astma.nes ir ta velnia pripazino alergologai,ir alergine sloga...nu zodziu bus matyt kaip cia bus.pranesiu kaip cia mums bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 04 06, 17:19)
zinokit as labai noriu kad tai butu refliuksas  blush2.gif  nes tada mums atkristu astma.nes ir ta velnia pripazino alergologai,ir alergine sloga...nu zodziu bus matyt kaip cia bus.pranesiu kaip cia mums bus drinks_cheers.gif

žinok bjauri liga- pati ją turiu schmoll.gif Nelikėčiau. O internete perskaičiau n straipsnių. Tai parašyta, kad 50 proc. labai sergančių kvėpavimo ligom ir 70 proc. astmatikų turi gerlą. Mum ir astma po klaustuku blush2.gif
Atsakyti