Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai su kondensuotu pienu

QUOTE(Topholi @ 2010 12 21, 18:42)
Aš irgi bandysiu virt su ta kilpute ant viršaus, tai nežinau kaip čia bus  g.gif nes visada virdavau normaliai užkonservuotą  biggrin.gif Gal nebus bum....  smile.gif Noriu baisiai trupuniuoti pasidaryt ant švenčių  bigsmile.gif

Verdasi taip pat kaip iprasta, svarbiausia, kad butu apsemtas virsus visa laika 4u.gif
Atsakyti
Laba,

Norėčiau pasikonsultuoti. Dariau biskvitinį torto pagrindą, į kurį dedamas kondensuotas pienas, tirpintas sviestas, kiaušinių tryniai, soda, miltai ir krakmolas. Visada pavykdavo, o štai vakar ėmė ir "blynai" kepdami iš pradžių iškilo, o paskui ilgiau būdami dar orkaitėj sukrito. Kas tai tešlai ne taip g.gif Ar kad krakmolą pirmąkart ne bulvinį, o kukurūzinį dėjau, ar kad sviestą gal per karštą įpyliau g.gif Norėčiau kartoti biskvitą, bet bijau pakartoti ir klaidas ax.gif
Atsakyti
SPURGOS
4 kiaušiniai
indelis kondensuoto pieno su cukrumi
3,5 stiklinės miltų
0,5 šaukštelio sodos.

Viską sumaišyti. Drėgnomis rankomis formuoti graikiško riešuto didumo ar kiek didesnes spurgas ir virti įkaitintuose riebaluose.

shita dabar kepu. esme skanios tik kad reikia daryti labai mazas nes kitaip vidus neishkepa sad.gif bet mazytem liuks receptas thumbup.gif

gal kas zinot kokiu budu padaryt mazas spurgytes? jeigu ne rankom blush2.gif su shaukshtuko tai nevisada gaunasi apvalios..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 30 sausio 2011 - 18:10
QUOTE(glinglingas @ 2011 01 30, 18:52)

Na ką, ir aš jas jau išbandžiau tongue.gif

Skanu.. man gal kiek saldumo trūksta g.gif

ir dar, aš jas formavau, ne su drėgnom, bet aliejuotom rankom wink.gif nes jei drėgnom, tai paskui labai čirškai aliejus, ka spurgą įdedu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ignomama @ 2004 09 07, 10:48)
[FONT=Courier][SIZE=14][ALIGN=left][SHADOW=blue]SVEIKOS! IŠBANDYKIT ŠIUOS RECEPTUKUS  smile.gif

SPURGOS
4 kiaušiniai
indelis kondensuoto pieno su cukrumi
3,5 stiklinės miltų
0,5 šaukštelio sodos.

Viską sumaišyti. Drėgnomis rankomis formuoti graikiško riešuto didumo ar kiek didesnes spurgas ir virti įkaitintuose riebaluose.

PABANDYKIT PASIGAMINTI. GARANTUOJU, JOG PAVYKS  biggrin.gif

KEKSAS
2 indeliai kondensuoto pieno su cukrumi
2 kiaušiniai
6 šaukštai miltų
6 šaukštai krakmolo
0,5 šaukštelio sodos.

Miltus sumaišyti su soda. Išplakti kiaušinį su 0,5 indelio pieno. Paskui, nuolat maišant, į masę dėti po šaukštą pieno, miltų, krakmolo, įmušti antrąjį kiaušinį. Formą patepti sviestu ar margarinu, pabarstyti džiūvėsėliais. Keksą kepti apie 25 min vidutinio karštumo orkaitėje.

ŠIO RECEPTO DAR NEBANDŽIAU, TODĖL JEI PABANDYSIT PASIGAMINTI, PARAŠYKIT AR SKANUS GAVOSI.

O GAL JŪS SAVO MĖGSTAMIAUSIAIS RECEPTAIS PASIDALINSIT? wink.gif

Norėjau pasiteirauti dėl spurgų, sakykite, ką daryti, kad neprisigertų tiek riebalų? Kartą viriau bulvių- sūrio rutuliukus, tačiau gavosi taip riebų, galėjai aliejų dantim košti verysad.gif Gal yra kažkoks būdas kaip išvengti to prisigėrimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 02 16, 21:16)
Norėjau pasiteirauti dėl spurgų, sakykite, ką daryti, kad neprisigertų tiek riebalų? Kartą viriau bulvių- sūrio rutuliukus, tačiau gavosi taip riebų, galėjai aliejų dantim košti  verysad.gif  Gal yra kažkoks būdas kaip išvengti to prisigėrimo? g.gif

Man varškės spurgos pilnos aliejaus gaunasi sad.gif o va šios, su kondensuotu pienu - nerealios, visai neriebios thumbup.gif
Atsakyti
Man šitos spurgytės su kondensuotu biški per saldu blush2.gif
O norėjau paklaust kokio tirštumo masė jums gaunasi? nes galvoju, kad miltų būsiu padauginus ax.gif
Atsakyti
Mielosios kulinarės, konditerės, noriu pasidalinti man pasirodžiusia (gal ir kitoms) naujovę, saldintą sutirštintą pieną ne metalinėje dėžutėje o pakelyje užsukamu dangteliu, ir labai patogu ir dabar maximoje nuo rytojaus bus akcija.
4 Puslapiuke
Atsakyti
Ką skanaus su Rududu galima padaryt? Ar skanu su kukurūzais vietoj irisų? Man patinka, kad tas desertas kietas būna, o su Rududu argi kietas bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keith @ 2011 05 05, 21:36)
Ką skanaus su Rududu galima padaryt? Ar skanu su kukurūzais vietoj irisų? Man patinka, kad tas desertas kietas būna, o su Rududu argi kietas bus? g.gif

Naminius Twix'us bigsmile.gif My Webpage
Atsakyti
Netyčia užtikau internete paprastą kaip 2*2 receptą 4u.gif
Pyragas be miltų
Indelis saldaus kondensuoto pieno
2 kiaušiniai
0,5 šaukštelio geriamosios sodos (dėjau kepimo miltelius)
pagal skonį: riešutai, razinos, džiovinti vaisiai....
Viską gerai išmaišyti ir kepti orkaiteje 10-15min.

Pabandžiau pagaminti su kokoso drožlėmis, užtrukau 20 min - visai skanus desertukas išėjo. Bet čia tiktų tikroms saldumynų maniakėms, kurioms niekada nebuna per saldu :wub:
Atsakyti
as irgi turiu indeli nesaldinto kondencuoto pieno. ieskojau info internete ir uztikau si puslapiuka - tiesa cia viskas angliskai ir cia naudojamas nestle firmos nesaldus kondencuotas, bet manau kad puikiai i receptus tiktu ir betkuris kitas. http://www.verybestb...;collection=all
Atsakyti