QUOTE(irmoshke @ 2010 10 04, 19:21)
Ui ne taip parašiau...

turiu
nesaldintą sutirštintą kondensuotą pieną..
Aš irgi tokio turiu sočiai. Dariau eksperimentus, bandžiau įdėjus cukraus virti maišantjei neapskaiiuoji tiksliai cukraus kiekio, įvertinus nugaravimą, tai darbas ilgas ir rezultatas nuviliantis. Dar bandžiau virti supylusi į 0,5 ltr užsuktą stiklainį ir įdėjusi apie 300g cukraus, viriau įstačiusi į puodą pripylusi vandens, kad visą virimo laiką vanduo būtų apsėmęs stiklainį, 2,5 val. Ir ką gavosi parudavęs kaip karamelizuotas, tipo Rududu, bet toks skystokas. Ir dar jei toks tiktų, tai dar prieš užpilant vandeniu, reikia kaitinti pamaišant, kad cukrus ištirptų, nes kai to nepadariau cukrus aptirpo, bet liko jo kietokas sluoksnis dugne.
Gal kuri bus gudresnė ir padarys geriau. Norėčiau kieto karamelizuoto sutirštinto pieno. Jį tai turiu kur panaudoti, o becukrio dienos trumpėja ir jis vietą užima be naudos. Labai laukiu gal kas išgelbės?