Na aš norėčiau pradeti vartoti KT , taciau man reikia tokiu, nuo kuriu svoris augtu, bijau, kad pradėjus vartoti jis dar labiau nekristu...
Aš kai gėriau Yarina, man šoktelėjo 6-7kg. Bože bože kaip baisu buvo. Juos nutraukus, poros mėnesių bėgy vėl viskas atsistatė, bet aišku, kad teko paaplušėti.

QUOTE(Nerutia @ 2011 11 21, 10:41)
Na aš norėčiau pradeti vartoti KT , taciau man reikia tokiu, nuo kuriu svoris augtu, bijau, kad pradėjus vartoti jis dar labiau nekristu...
Šiaip tai retai kada tenka tokius norus girdėti - paprastai tai būna nusiskundimas, o ne noras

QUOTE(Kamile-Mile @ 2011 11 28, 19:41)
Šiaip tai retai kada tenka tokius norus girdėti - paprastai tai būna nusiskundimas, o ne noras 

Būtent... žinau, kad svorio augimas, rodo, jog KT netinkamos, bet norėčiau bent pabandyti

Gėriau dviejų rūšių KT, tai galiu pritarti pasisakiusioms, kad svoris auga. Kad ir kaip ribotum maistą, toks vaizdas, kad lašinukai auga nuo oro. Aišku, prisidėjau nedaug, gal kokius 3 kg, bet ant mano sudėjimo jie matosi ir jaučiuosi nekaip. Pirmas mėnuo, kai nebegeriu KT, bandau atsikratyti kg
.

Geriu Etindros jau 4 menesis priaugau 5kg :0
atodo valgau tiek pat ,kiek ir pries pradedama jas gerti..manau nuo visu KT kazkiek padideja svoris..

QUOTE(Nuotrauka @ 2011 11 27, 23:32)
Aš kai gėriau Yarina, man šoktelėjo 6-7kg. Bože bože kaip baisu buvo. Juos nutraukus, poros mėnesių bėgy vėl viskas atsistatė, bet aišku, kad teko paaplušėti. 

kai as geriau yarina, lygiai tiek nukrito.
Dabar geriu Etindros, labai tikiuosi, kad nepriaugsiu

QUOTE(Ai neskauda @ 2011 12 05, 19:15)
kai as geriau yarina, lygiai tiek nukrito.

Mano ginekologė yra pasakiusi, jog storėjama ne nuo tabletės, o nuo suvalgyto maisto kiekio.... Logiška:)
Man asmeniškai jokių pokyčių organizme nebuvo. Nei geriant KT, nei naudojant pleistrą....
QUOTE(voveriukas81 @ 2011 12 06, 12:30)
Mano ginekologė yra pasakiusi, jog storėjama ne nuo tabletės, o nuo suvalgyto maisto kiekio.... Logiška:)
Man asmeniškai jokių pokyčių organizme nebuvo. Nei geriant KT, nei naudojant pleistrą....
Sutinku kad storejama nuo maisto, o ne nuo tabletes, bet kai vartojau Lindynette tai as per 3 menesius priaugau apie 20kg, nes realiai as nieko nebegalvodavau issskyrus tik apie maista, kaip psihine ligone buvau ant to maisto, siaip mano organizmas yra linkes kaupt riebalus, bet nieko negaliu nei vitaminu, nei hormonu gert nes iskart kyla svoris.
Man visada atrodė keista, kaip tas svoris auga.
Vartojau 'Lindynette 20' apie 4 metus svoris nepakito, nei nuo jų per tuos metus. Dabar naudoju KŽ, svoris taip pat neauga.
Nuo tada kai pradėjau vartoti KP svoris pakito 1 kg, bet čia ne nuo tablečių, tiesiog augau, brendau, dariausi moteriškesnė.
O jei blogai parinktos tabletės, tai gal nevartoti reikia, o keisti, ieškoti kitų sprendimų su ginekologu
Vartojau 'Lindynette 20' apie 4 metus svoris nepakito, nei nuo jų per tuos metus. Dabar naudoju KŽ, svoris taip pat neauga.
Nuo tada kai pradėjau vartoti KP svoris pakito 1 kg, bet čia ne nuo tablečių, tiesiog augau, brendau, dariausi moteriškesnė.
O jei blogai parinktos tabletės, tai gal nevartoti reikia, o keisti, ieškoti kitų sprendimų su ginekologu