Įkraunama...
Įkraunama...

Tabletės ir svoris

Apie tai geriau kalbk su savo ginekologe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2008 08 26, 21:58)
Sveikos  4u.gif Kaip manote ar KT apsaugo,jei turi anstvori? Zinau,kad pleistrai stambesnems nelabai tinka,o kaip del KT?  blush2.gif

Mane apsaugodavo Femoden (jau treji metai nevartoju) ir kuo puikiausiai (svoris triženklis blush2.gif ), KŽ netiko, o pleistras veikia tik moterims, kurios sveria iki 80-90 kg.
Atsakyti
As sveriu maziau nei 80 kur kas,tai manau tiktu ir pleistras,bet gal vis tik prie KT liksiu ax.gif
Atsakyti
Kaip bebutu, kai geriu KT, visuomet priaugu siek tiek svorio
kai ju negeriu, jauciuosi zymiai geriau
Atsakyti
Siaip sako nepriaugama svorio nuo KT, taciau man pradejus vartoti Lyndinete 20 kilas kitas priaugo tik nezinau ar cia pries ziema ar nuo nieko neveikimo. Anksciau esu gerusi Logest'a tai tikrai nepriaugo.
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2007 02 03, 23:26)
Kaip idomiai, vieniems auga, kitiems nieko g.gif  Gal kas zino, nuo tai priklauso????Pati jau apie metus geriu cilesta, priaugau 2 kg. Matyt cia tikrai ne nuo KT, o nuo ziemos blush2.gif  mirksiukas.gif

as pradejus gerti tabletas pradedu daugiau valgyti doh.gif gal cia tik mano isitikinimas, bet tik pradedu gert kokias KT iskart pagereja apetitas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2007 02 03, 22:26)
Kaip idomiai, vieniems auga, kitiems nieko g.gif  Gal kas zino, nuo tai priklauso????Pati jau apie metus geriu cilesta, priaugau 2 kg. Matyt cia tikrai ne nuo KT, o nuo ziemos blush2.gif  mirksiukas.gif

jei tik tiek per metus priaugot, tai gali būti paprasčiausiai nuo to (t.y. bent viena iš galimų priežasčių), kad visgi bent jau dauguma KT prisideda prie to, kad organizme susilaiko skysčiai, nuo ko svoris ir pakyla. Dėl to kartais rekomenduojama nedidėlėm dozėm (nes nuo didelių dozių po to jau kalio pradeda trūkti) pagerti kokių skysčius varančių vaistų. 4u.gif
Atsakyti
o man kazkaip atvirksciai metus gerti padidejo... smile.gif)) vat ir suprask zmogau.. nors as aisku tuo pat metu ir rukyt meciau tai manau cia labiau nuo to... bo tada sako dazniau saldytuva varstyt pradedi.. smile.gif
Atsakyti
as kg nepriaugau, taciau apimtys padidejo po 4cm ant pilvo, po 3cm ant krutines ir slaunu ir tai ivyko per menesi! verysad.gif Kaip suprasti, kaupiasi vanduo, harmonu pusiausvyra sutrikde kt? blink.gif O jei ir toliau plesiuos? g.gif
Atsakyti
Pradejus kt +5kg. Nutraukus +10 va tep va tongue.gif p.s. geriau mercilona
Atsakyti
po Cilest metimo irgi buvo svoris padidėjęs.... biggrin.gif tikrai nekrito... va dabar vartoju vėl.... ir dar priaugau doh.gif vsio.... mesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
na man prirase femoden, del padidejusios gimdos gleivines... jau viena cikla isgeriau, liko dar du, bent gyd. liepe min. tris ciklus pavartot, nusprendziau gert vakarais kai jau bunu pavalgius, tai gal del to apetitas tikrai nepadidejo, o ir svorio manau gal koks kilogramas nukrito, siaip nezinau, bent mano taktika prisiskaicius, kad del svyruojanciu hormonu kiekio kyla alkis, tai nusprendziau, kad kai jie ten labiausiai svyruoja eit miegot, kolkas viskas ok smile.gif
Atsakyti