Įkraunama...
Įkraunama...

Tabletės ir svoris

nereikia gincytis,net pati daktare man rasydama kontraceptikus pasake: "kas cia tokio kad kokius 5kg priiaugsi per tuos tris menesius,kai juos vartosi...".jai gal ir nieko tokio,o man tai atrode siaubas.ir istikruju,lasinukai mielai kibo ant mano kuno...
ir netgi kai zieda pradejau naudoti,kuris turi ne daug hormonu,vistiek svoris augo stipriai,vartojau tris menesius,maista prisiziurejau kaip visada,po 18val nevalgydavau kaip visada ir se tau kad nori....nutraukiau,ir vel dziaugiausi savo buvusiu svoriu.
P.S gal sakysit,kad negalejo taip greitai pasireiksti,bet mano organizmas toks,kad laaabbaaai greit priaugu svorio,ir taip pat laaabbaaaii greit galiu ji numesti.
Atsakyti
as nezinau ar storeju ar ne, geriu jau 3 metus, bet svoris nelabai kinta 55-57, vasara 55, ziema 57, tiesa meciau rukyti pries 2 menesius, tai kazkas darosi, nors valgau tiek pat, svori reikia labai kontroliuoti, bet seip jauciu , kad nuo KT, krutine tokia issiputus visada buna, kad atrodo sprogs!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas merginos, as geriu yarina ir nors dar geriu tik antra menesi bet nukrito 2 kg. nes sios tabletes salina is organizmo skysciu pertekliu rolleyes.gif
Atsakyti
na man jauciu labiausiai nepasiseke su KT nes priaugau 9kg, o dar ir seip stambi buvau, tai dabar baisu i veidrodi paziuret.. schmoll.gif tai veliau pakeiciau i ginekologo rekomenduotas yarina, tai dabar svoris nekrenta bet bent jau ir neauga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dar-ne-mama @ 2009 06 01, 18:01)
na man jauciu labiausiai nepasiseke su KT nes priaugau 9kg, o dar ir seip stambi buvau, tai dabar baisu i veidrodi paziuret..  schmoll.gif  tai veliau pakeiciau i ginekologo rekomenduotas yarina, tai dabar svoris nekrenta bet bent jau ir neauga  smile.gif

o ar seniai jas geri? smile.gif
Atsakyti
Vel pradejau gert kontraceptikus (Mercilon) ir vel turiu lišnų kg. sad.gif Kai pirma kart gerdama (Marvelon) pastambejau, galvojau, kad tai sutapimas, bet ir vel tas pats.
Atsakyti
Kad nuo šiuolaikinių KT neturėtų didėti svoris, nenorit pabandyt kitos firmos ar kitolkio hormonų kiekio?
Atsakyti
kaip aiskina mano gine, svoris dideja tuomet, jei netinka kontraceptikai, vienintele iseitis yra juos keisti kitais, o svorio augimas yra vienas is dazniausiu pozyniu, kad organizmas pasirinktu kontraceptiku nepriima, nes normaliai svoris neturetu dideti (o nuo kai kuriu, pvz kaip cia rase viena mergina, tokiu kaip yarina, net mazeja, nes ju vartojimas prilygsta dietos be druskos laikymuisi, t.y., salina skyscius is organizmo, tai net ju informaciniame lapelyje parasyta)
Atsakyti
QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2011 10 28, 13:07)
kaip aiskina mano gine, svoris dideja tuomet, jei netinka kontraceptikai, vienintele iseitis yra juos keisti kitais, o svorio augimas yra vienas is dazniausiu pozyniu, kad organizmas pasirinktu kontraceptiku nepriima, nes normaliai svoris neturetu dideti (o nuo kai kuriu, pvz kaip cia rase viena mergina, tokiu kaip yarina, net mazeja, nes ju vartojimas prilygsta dietos be druskos laikymuisi, t.y., salina skyscius is organizmo, tai net ju informaciniame lapelyje parasyta)

Visiskai teisingai, pati naudoju Yarina ir man pradzioje nukrito apie 1,5kg. po 4 metu ju gerimo pamaniau, kad man jos per brangios, savo gines paprasiau tokiu pat tik pigesniu, israse Lyndinete 30, ir tada pajutau, kad noriu daugiau valgyti, nebe taip gerai jauciuosi ir t.t. grizau prie Yarinos ir vel viskas puiku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2011 10 28, 12:07)

O as tada toji,kuriai sekmingai nuo Yarinos prisidejo 10 kg.O valgau tikrai saikingai........ doh.gif
Atsakyti
Kai perėjau nuo jeanine prie qlairos smarkiai sumažėjo krutinė verysad.gif
Atsakyti
Geriant tabletes buvo priaugę keli kilogramai, na bet man tai nebuvo tragedija, nes mano ūgis 169 cm, o svoris prieš pradedant vartoti buvo 52, tai jis paaugo gal iki 55 kilogramų. Vėliau perėjau prie KP, svoris laikėsi toks pats. O nustojus vartoti kontraceptikus grįžo prieš tai buvęs. Dabar nevartoju nieko.
Atsakyti