Įkraunama...
Įkraunama...

Tabletės ir svoris

QUOTE(sigitac @ 2005 07 22, 22:45)
man irgi ta pati problema,geriu Cilest...ojojoj burbulas patapau...buvau nustojus gert,rodos ''kaip ant mieliu'' svoris nukrito, bet juk vis dar nesinori pastot. o ir gydytojos klausiau del pakeitimo,sako geriau tas pacias palikt,nes nezinai kaip organizmas priims naujas. Cilest naudoju penkeris metus su trumpom pertraukom.

nu jo cia tai beda. ir niekaip nesugalvoju kaip butu geriau saugotis nei KT. o svoris kai tau krito po to pradejo vel ataugineti dar kai buvai nuo KT padarius pertrauka? nes matai vienai sake vel pradejo ataugti svoris vel. kiek nukrito tiek ir ataugo cry.gif
Atsakyti
kai buvau nutraukus,labai nukrito svoris, per kelis men sveriau 54,o dabar jau virs 60 cry.gif kaip rasiau gyd. patare geriau nekeist KT, tai dar truputi pakentesiu, nes vis pradedu savo leliaus noret smile.gif
Atsakyti
Meciau gerti Cilest pries pora menesiu. Kol kas svorio pakitimu nesimato, is tikro tai net nezinau ar isvis nuo ju priaugau, nebent kokiu 2-3kg, kuriu tikrai noreciau atsikratyti biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip pavydžiu visoms, kurioms metus KT svoris nukrito. o aš nieko nesuprantu. Kai gėriau KT, tai priaugau 2-3 kg ir tai labai trumpam, po to viskas atsistatė. Visada svėriau 48-50 kg. o kai mečiau (jau 2 mėn.) tai svoris auga kaip ant mielių ir nesuprantu kodėl. Tikrai ne nestuke.gif , tai gal kokie hormonai pas mane "streiką kelia"?
Atsakyti
labas, geriau KT metus laiko ir priaugau 10 kg doh.gif ir pries metus nutraukiau.5 kg savaime nukrito, ir dabar saugomes patentex zvakutem.esam patenkinti bet kiekviena apsauga turi savo minusu: ikisus reikia 10 min laukti kol istirps ir dar tas kvapas...man jis pernelyg sterilus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lota5 @ 2005 07 28, 23:53)
Visada svėriau 48-50 kg. o kai mečiau (jau 2 mėn.) tai svoris auga kaip ant mielių ir nesuprantu kodėl. Tikrai ne  nestuke.gif , tai gal kokie hormonai pas mane "streiką kelia"?

Kad kaži ar hormonai, šiaip daugiausia visgi mityba lemia.
Atsakyti
manyčiau, čia psichologinis dalykas.
pati irgi priaugau kelis nereikalingus kilus, bet čia nuo gero ir tingaus gyvenimo sakyčiau tongue.gif
tik kai gėriau KT man labai kaupėsi skysčiai kūne ir veidas patinęs atrodė. blush2.gif bent taip mano giminės moteros sako ax.gif
Atsakyti
pati geriau pradžioje logestą kelis metus, vėliau atsisakiau dėl svorio priaugimo. ginekologė rekomendavo gracial, bet nuo jo tik dar blogiau pasidarė - namie siautėjau kaip škvalas pusę metų. po to pati savarankiškai pakeičiau į Yarina. rezultatas: 8 kg per kokius 4 mėn. ir jaučiuosi daug geriau.
Atsakyti
QUOTE(Tuze @ 2005 08 01, 11:50)
pati geriau pradžioje logestą kelis metus, vėliau atsisakiau dėl svorio priaugimo. ginekologė rekomendavo gracial, bet nuo jo tik dar blogiau pasidarė - namie siautėjau kaip škvalas pusę metų. po to pati savarankiškai pakeičiau į Yarina. rezultatas: 8 kg per kokius 4 mėn. ir jaučiuosi daug geriau.

bet manau tada dar reikia gerti tik tikiuosi per ziema nepriaugsiu daugiau nei dabar jau priaugus cry.gif nieko nepadarysi kai nenori dar nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(eglisake @ 2005 08 01, 21:00)
bet manau tada dar reikia gerti tik tikiuosi per ziema nepriaugsiu daugiau nei dabar jau priaugus cry.gif  nieko nepadarysi kai nenori dar nestuke.gif

nu tai tu labiau kreipk dėmesį į ką valgai, sportuok, išvis judėk daugiau, o ne kaltink KT ir skųskis...
Atsakyti
QUOTE(eglisake @ 2005 08 01, 21:00)
bet manau tada dar reikia gerti tik tikiuosi per ziema nepriaugsiu daugiau nei dabar jau priaugus cry.gif  nieko nepadarysi kai nenori dar nestuke.gif

nu tai tu labiau kreipk dėmesį į ką valgai, sportuok, išvis judėk daugiau, o ne kaltink KT ir skųskis...
Atsakyti
kreipiu demesi i maista ir judu pakankamai nemazai. ir tikrai kazkas cia yra nuo KT. nepamirsk kad kiekvienas organizmas reaguoja skirtingai paprasciausiai as norejau tokia kaip apklausa padaryti
Atsakyti